Stranica 360 od 581 PrviPrvi ... 260310350358359360361362370410460 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 17,951 do 18,000 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Mene salju samo na provjeru hormona. Na nikakve druge pretrage.

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Ja sam stitnjacu kontrolirala na rebru trudnice se ne moraju narucivati samo dodes ujutro od 7 do 9h

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Viki cestitam

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

....zutaminuta, pitala si za štitnjaču....
    Meni su ju kontrolirali prije trudnoće, te u prvom tromjesečju trudnoće....bitno je da Vam je štitnjača u redu u trudnoći, znam par žena koje imaju problema sa štitnjačom (Hashimoto sindrom) koja im je bila uzrok ranih pobačaja, pa sad u drugoj trudnoći piju terapiju za štitnjaču (eutyrox lijek mislim da se tako otprilike zove)...
    Možda se javi netko tko se bolje kuzi u to od mene, ja koliko znam TSH ne smije imati visoku vrijednost, meni je npr.sad 1,63 sto je super, kad je bio 2,5 dr.je rekao da je to isto ok ali da se ne smije povisiti puno vise od toga...e sad kakvu točno štetu uzrokuje ne znam, nisam proučavala kad sam vidjela da je sve ok...ta bi mi još dijagnoza bila ipak malo previše kraj svih gluposti s kojima se sada borim...

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Da...nisam napisala, socijalci često ne šalju na tu pretragu, mene u prvoj trudnoći isto nisu slali...
    Kod nas na Balkanu se obično mora dogoditi neki užas, pa tek kad mi žene proživimo svakakve katastrofe onda nas se šalje na neke pretrage...tek poslije shvatiš što je sve bitno za napraviti...
    Al s druge strane, vjerujte mi blaženo neznanje, ja sam nakon gubitka bebe postala hodajuća enciklopedija, previše o svemu čitam i brinem oko svega....

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Moju prijateljicu je soc. ginekolog poslao na tu pretragu (samo krvi) u zadnjoj trudnoci (nedavno rodila), a u prvoj (2011) nije. Kad ga je pitala zasto sad to, rekao je da se po novom naputku sve trudnice salju na pregled stitnjace, tj. tih hormona iz krvi.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Meni štitnjaču nisu kotrolirali u prvo tromjesečju, ja sam svoju kontrolirala nešto prije trudnoće, pa mi je dr rekla da ne trebam.
    A da li se kotrolira još tijekom trudnoće, u drugom i trećem tromjesečju?

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Meni je dr dao da izvadim krvnu sliku i tsh

Sent from my iPhone using Tapatalk

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

bmaric,
    mislim da ju više ne kontroliraju ako je na početku trudnoće ok...
    vjv ju kontroliraju ženama kojima nalaz od početka nije dobar pa piju lijekove kako bi se vrijednosti držale pod kontrolom...

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

super! jedna kontrola manje

Kupusic avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Jadranka, jeli tebe Žanić slala na pregled štitnjače?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Meni kontroliraju jednom u svakom tromjesjecju. Hormoni su mi u prosloj trudnoci bili ok na pocetku ali su poceli divljati kasnije tako da su mi digli dozu eutyroxa.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Kupusic prvotno napisa Vidi poruku
    Jadranka, jeli tebe Žanić slala na pregled štitnjače?
    Nije

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Hvala ljudi, ma meni je gnjavaža jer je uputnica istekla, sada moram opet tražiti da napiše novu, i onda putovati preko pol grada. I još sve te bolnice stave na uzvisine. Dobro da nisu sagradili bolnicu na Sljemenu. Ali dobro, što se mora mora se.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 26.04.2016. at 10:35

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Imam beta hemoliticki streptokok u brisu. Na sve jos i to. Ne mogu vise...

Ninci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

bok curke, da vam se tu javim i pridruzim

trenutno sam na 8+2, sutra imam novu kontrolu (ginicka je prije dva tjedna rekla da hoce jos jednom provjeriti kako ide nakon dva tjedna).
    nego, procitala ja uzduz i poprijeko gotovo pa sve, barem unazad godinu dana, da ne postavljam ista pitanja i da si na mnoga vec i odgovorim.
    muci me jedna stvar i ne znam kako izaci na kraj s nasim sustavom zdravstva.

Dakle, ovo mi je prva T i nisam imala nikakve probleme, ali sam prije par godina rutinski napravila genski panel koagulacija (tada je bilo zbog kontracepcije, a priv. gin je dosta napredna i prati znanost) te su mi rezultati pokazali uredan faktor V (Leiden), fII (protrombin) i MTHFRove; ALI sam heterozigot za PAI i faktor XIII. i jasno da sam guglala sve i svasta i vidim da vec sama cinjenica da sam heterozigot za dva faktora nije nuzno dobra i znam da nas sustav tek nakon 2 m.ab. salje na geneticku obradu i sada ne znam kako pristupiti gin. sutra da joj objasnim da ja vec znam da sam hetero za PAI i XIII (dam joj priv. nalaz na uvid) i da zelim napraviti barem neke rutinske kontrole po pitanju koagulacija. ne zelim da me otpili; djelomicno sam u toj struci i jasno mi je da genska predispozicija ne znaci nuzno i manifestaciju; ali me hvata paranoja da koliko lud moras biti da ako vec znas da imas predispoziciju da nis preventivno ne napravis po tom pitanju, a bojim se da ce mi reci da nema razloga da me salje (nemam 2 m.ab).

Isto mi je na zadnjem pregledu rekla za amniocentezu, jer mi je pokusala uvaliti kombinirani i to, pa sam joj objasnila da znam metode i da me jedino zanima dijagnostika (amnio/korionske), cak ne ni NIPT, jer iako je tu pokoji pojedinac nedavno pisao da se radi o dijagnostici, to nije tocno, jer NIPTovi statisticki gledaju udio fetalne DNA u krvi majke, a jedina prava dijagnostika je kariogram koji uzgaja fetalne stanice.

ugl- molim iskustva (od milja) heparinki, koje tu vec duge bitke vode, kome biste savjetovali da odem na konzultacije u Zg-u(i priv ako treba, i drzavno ako znate da je netko dobar), jer me fakat to brine pa da mi barem netko kaze da nemam razloga brinuti. hvala cure i tipkamo se

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Prof Đelmis privatno

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Adam...jesu li ti dali kakvu terapiju, antibiotik? Ja se jako bojim svih beštija zbog cerviksa i svoje serklaze, hvala bogu zasad nisam imala problema, a kad se riješiš te beštije kupi si ulje čajevca u ljekarni, ja svaki drugi dan stavim jednu kap, doslovce samo jednu na dnevni uložak i to ti je super protiv tih vaginalnih bakterija...

Ninci...nema veze sto imaš privatne nalaze, nemaš potrebe vaditi ih ponovno, bilo bi dobro da ti naprave veliki koagulogram, ja zbog svoje trombofilije idem kod prof.Đelmiša u Polikliniku Pronatal, sad sam 30tt i na heparinu sam, ali imam druge mutacije od tvojih...a znam da cure spominju jos neka dva dr.koji su za to specijalizirani, ako se ne varam dr. Radončić, a trećeg se ne mogu sad sjetiti...

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Smaugica, vidim da si imala serklažu.... naime, ja sam prije 10 god. imala konizaciju i danas na pregledu gin. mi je mjerila grlić i trenutno je na 3,03 cm - što je dosta kratko, ali kaže da je zatvoren i tvrd, s tim da mi je spominjala mogućnost serklaže ako se počnem otvarati (mislim da mi je rekla da se radi do 22. ili 23. tt - ja sam sada u 17tt).
    Interesira me jeli boli, koliko traje da ti ga stave, moraš li i dalje mirovati unatoč serklaži?

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Hej...radili su mi serklazu jer mi je sa 18 tt cerviks bio skrooooz smekšan, i mic po mic mi se povećavala ulozivost....
    Serklazu su mi radili pod spinalnom anestezijom u 20 tt, i sam zahvat je trajao cca 10tak minuta, kad me anestezija popustila imala sam lagane menstrualne bolove taj dan, do drugi dan se smirilo, ništa strasno....u bolnici sam ostala par dana jer su mi kontrolirali crp...nisam dobila nikakvu terapiju poslije osim utrogestana...mirovanje i dalje bez obzira...znaci ne sjediti dugo, ne naprezati se, ne navlačiti teške vrećice, usisavač zaboravi, upregni muža maksimalno hehehhe...
    Da mislim da je to otprilike zadnje kada se radi serklaza,mada su neke cure pisale da su im radili i kasnije...
    Meni je dr.rekao da bi bilo bolje i da sam malo otvorena ali da mi je cerviks tvrd, nego kao sto je bio moj slučaj..tak da mislim da je tvoj nalaz skroz ok i da bi ti uz malo laksi tempo bez brige mogla izdržat bez serklaze....

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Hej...radili su mi serklazu jer mi je sa 18 tt cerviks bio skrooooz smekšan, i mic po mic mi se povećavala ulozivost....
    Serklazu su mi radili pod spinalnom anestezijom u 20 tt, i sam zahvat je trajao cca 10tak minuta, kad me anestezija popustila imala sam lagane menstrualne bolove taj dan, do drugi dan se smirilo, ništa strasno....u bolnici sam ostala par dana jer su mi kontrolirali crp...nisam dobila nikakvu terapiju poslije osim utrogestana...mirovanje i dalje bez obzira...znaci ne sjediti dugo, ne naprezati se, ne navlačiti teške vrećice, usisavač zaboravi, upregni muža maksimalno hehehhe...
    Da mislim da je to otprilike zadnje kada se radi serklaza,mada su neke cure pisale da su im radili i kasnije...
    Meni je dr.rekao da bi bilo bolje i da sam malo otvorena ali da mi je cerviks tvrd, nego kao sto je bio moj slučaj..tak da mislim da je tvoj nalaz skroz ok i da bi ti uz malo laksi tempo bez brige mogla izdržat bez serklaze....

Tiia avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Ninci a tvoja dr zna za taj nalaz?
    Neznam tko ima iskustva osim dr Delmis pa nazovi , konzultiraj se sto prije.
    Ja sam heparinka i bas mi pricala moja prof kako su misljenja podijeljena u vezi mutacija, mozda nemam jaku ali srecom pomaze mi, imala sam dva spontana i jednu iznesenu t, sad sam opet t i na heprinu. Kako ona kaze bolje potrositi par tisuca kuna u zdravstvu i roditi dijete.
    Javi nam se Ninci i sretno.

marla-s avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Nakon kise suza evo da javim kako danas na uzv gin nije bio optimistican. Po njemu vec su se trebali vidjeti otkucaji no ne vide se. Narucio me ponovo za tjedan dana no rekao mi je da se ne nadam. Spomenuo mi je da se pripremim na krvarenje ili kiretazu. Ponovo sve isto. U manje od godinu dana dva puta isto.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Smaugica, hvala ti! Mozda i ne hudem imala serklazu, to mi je spomenula samo kao opciju u slucaju ako. Cervix je isti kao i na proslom pregledu. A sto se tice laganijeg tempa, moj tempo je od pivetka dosta lagan, znaci vise odmaranja, puno manje kucanskih poslova (jedino sto radim je izvaditi sudje iz masine i obrisati prasinu), ne nosim nista, tako da se nadam da bi ovako mogla izdrzati do kraja.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj smaugica prvotno napisa Vidi poruku
    Adam...jesu li ti dali kakvu terapiju, antibiotik? Ja se jako bojim svih beštija zbog cerviksa i svoje serklaze, hvala bogu zasad nisam imala problema, a kad se riješiš te beštije kupi si ulje čajevca u ljekarni, ja svaki drugi dan stavim jednu kap, doslovce samo jednu na dnevni uložak i to ti je super protiv tih vaginalnih bakterija...

Ninci...nema veze sto imaš privatne nalaze, nemaš potrebe vaditi ih ponovno, bilo bi dobro da ti naprave veliki koagulogram, ja zbog svoje trombofilije idem kod prof.Đelmiša u Polikliniku Pronatal, sad sam 30tt i na heparinu sam, ali imam druge mutacije od tvojih...a znam da cure spominju jos neka dva dr.koji su za to specijalizirani, ako se ne varam dr. Radončić, a trećeg se ne mogu sad sjetiti...
    Nije mi nista dao veli da cu dobiti th.kad dođem za tjedan dana na pregled da to nije nista opasno. Ne znam koliko imam streptokoka jer mirujem i mama je nosila nalaz. Sad sam u panici.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Marla, drzi se!

Nadam se da ce ipak prokucat srce.

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Marla koji ti je tjedan?

marla-s avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Danas sam 7+4 po zm. Ne znam uopce jel se moram javiti u bolnicu ako krene krvarenje..cini mi se da se pojavio neki tamniji iscjedak,nije krvav...

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj marla-s prvotno napisa Vidi poruku
    Nakon kise suza evo da javim kako danas na uzv gin nije bio optimistican. Po njemu vec su se trebali vidjeti otkucaji no ne vide se. Narucio me ponovo za tjedan dana no rekao mi je da se ne nadam. Spomenuo mi je da se pripremim na krvarenje ili kiretazu. Ponovo sve isto. U manje od godinu dana dva puta isto.
    Prošli tjedan GV je bila za 5 tj, po njihovoj procjeni.
    A srce prokucava između 5-8 tj.
    Taj gin pretjeruje i srlja pred rudo. Odi privatnom na UZV, kod Ulle Marton. Ona je smirena i lijepo će dati vremena da sve pogleda dvaput triput.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Marla, lezi i smiri se, pa ćeš vidjeti kakva je situacija. Ako ti još bude, onda otiđi, ali ne mora značiti da nešto nije ok, te sukrvice se dešavaju.

marla-s avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Ja sam na otoku na kojem popodne niti nemam dezurnog ginekologa.ako sto bude mogu samo na hitni prijem u split. Ujutro bi trebala radit a nije me volja zivit. U splitu imam svog privatnog ginekologa no mogu tek sutra popodne na uzv. Samo da ne prokrvarim jer to znaci put za split u bolnicu...

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Cure, evo ja danas bila na pregledu. Sve ok, samo trebam što više odmarati (zbog kraćeg grla maternice). Danas smo na 16+1, gledala spol, kaže da se još ne vidi, ali da joj se čini da nešto visi između nogica

marla-s avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

bmaric,evo mirujem i placem...ne znam sto mi je ovo sve trebalo u zivotu da mi nista ne moze biti dobro..mislim da sam na rubu zivcanog. Odjavit cu se s foruma.hvala vam curke na potpori

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Marla jel moguce da ti je kasnije bila O i da nisi toliko trudna? Nadam se da bude sve ok

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Skoro pa sigurno da je tako, ali naši liječnici su neprofesionalni pa straše iako se ne može dati još nikakav finalni sud.

marla-s avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Ma sigurno da je ovulacija mogla biti kasnije. Otkazala sam posao za sutra i idem do svog privatnog ginekologa ujutro,pa cu vidjeti sto on kaze... jos bi mi samo trebalo da krvarenje krene dok sam na nastavi..od straha se nisam pomaknula cijelo popodne...

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Pa da tako je i meni bilo na prvom pregledu bio je jako skeptican jer mi je po zadnjoj M bilo proslo 8 tj a nista se nije vidjelo prazna gestacijska.. Pa zasto ti nije dala vaditi betu da vidi kako se razvije

marla-s avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Ma ne mogu ovdje niti vaditi betu nego moram u split za to. Vidjet cu sutra sto kaze drugi ginekolog pa uostalim mogu odmah i do nekog privatnog laboratorija. Inace ne osjecam se trudno,grudi su me prestale bolit i biti osjetljive...daj boze da ovo nista ne znaci ali bas me sve skupa jako ukomiralo..oci su mi otecene od plakanja..

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ja se nisam osjećala trudno do četvrtog mjeseca kad su me iznenadili na pregledu koji je trebao biti običan. To ti je relativno.

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Marla stvarno mi je zao nadam se da ce sve biti ok ipak

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Marla, moji trudnicki simptomi su dolazili i odlazili, tako da to sto te grudi ne bole ne mora nista znaciti. Neke zene uopce nemaju bolne grudi.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj smaugica prvotno napisa Vidi poruku
    Da...nisam napisala, socijalci često ne šalju na tu pretragu, mene u prvoj trudnoći isto nisu slali...
    Kod nas na Balkanu se obično mora dogoditi neki užas, pa tek kad mi žene proživimo svakakve katastrofe onda nas se šalje na neke pretrage...tek poslije shvatiš što je sve bitno za napraviti...
    Al s druge strane, vjerujte mi blaženo neznanje, ja sam nakon gubitka bebe postala hodajuća enciklopedija, previše o svemu čitam i brinem oko svega....
    Zapravo, na Balkanu se testira sve i svasta kao 'rutinski' puno vise nego s ove strane bare. Plus onda doktori nemaju pojma ni kako ocitati ili objasniti rezultate pa se dize panika, propisuju terapije... a brdo toga - ni za sto.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

marla, drzim fige da je sve ok.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Zapravo, na Balkanu se testira sve i svasta kao 'rutinski' puno vise nego s ove strane bare. Plus onda doktori nemaju pojma ni kako ocitati ili objasniti rezultate pa se dize panika, propisuju terapije... a brdo toga - ni za sto.
    Ili kad ti stvarno, ali baš stvarno treba, onda neće poslati. Npr. dr opće medicine koja me šopala antibioticima bez ikakvih briseva, ili gin koja daje vaginatorije onako po metodi pogotka i promašaja.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pa kad je jeftino.. :/

Dobila sam i ja porciju najvjerojatnije nepotrebnih antibiotika, a i kutiju Lexaurina od ginekologa u Zg kad sam izjavila da se vracam u Ameriku avionom u 10. tjednu trudnoce.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Marla, i sve druge cure želim vam da sve bude u najboljem redu ~~~~~~~~~~~~~

Citiraj Viki88 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa da tako je i meni bilo na prvom pregledu bio je jako skeptican jer mi je po zadnjoj M bilo proslo 8 tj a nista se nije vidjelo prazna gestacijska.. Pa zasto ti nije dala vaditi betu da vidi kako se razvije

Kad se radi o trudnoći koja je već u 8. tjednu, ponovno vađenje bete nije baš od neke koristi. U tim tjednima trudnoće mjerodavan je ultrazvučni nalaz. Znam kako je biti u panici, i da kad smo u strahu, da malo što pomaže, ali ipak u 8. tt, porast bete u odnosu na prethodni nalaz malo što govori, nalaz ultrazvuka je važan.

Sretno cure svima ~~~~~~~

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Marla...od srca se nadam da će s tvojom točkicom biti sve u redu i da se dr.malo izletio s izjavama....mislim na tebe...
    Kase...da šalju oni na ove neke rutinske pretrage, ali na npr.štitnjaču kako koji dr., koagulogram, ma cak ni ogtt ne šalje svaki dr.(ak nisi nabio puno kila kao je sve ok, a ja imam gestacijski a nisam bucko)...
    Da poslat će te na svašta, ali tek kad ti se prvo nešto loše desi, meni sad gin samo pise uputnice bez pitanja, kaj god tražim napiše jer sam sam ipak hodajuća tempirana bomba (prvoj bebi mi je srčeko stalo u 39 tt)...za hrpu pretraga nisam ni znala prije da postoje, radila sam sve pretrage koje recimo pišu na bilo kojoj stranici u trudnoći, dakle sve ove rutinske, očito nije bilo dovoljno eto ja sam živi primjer....s tim da sam se osjećala fenomenalno cijelu trudnoću, doslovce sam letila bez ijedne tegobe...
    Zato moj Vam je savjet...borite se za sebe, slušajte prvenstveno vlastito tijelo, ne ustručavajte se otići k dr.na najmanji mig ili los predosjećaj...puno se toga može spriječiti i izliječiti dok su mrve još u bušama...
    Pusa svima, da Vas ne davim previše...ja samo svima želim sve najjjjjj....

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Marla, kakvo je danas stanje?

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Marla, i sve druge cure želim vam da sve bude u najboljem redu ~~~~~~~~~~~~~

Kad se radi o trudnoći koja je već u 8. tjednu, ponovno vađenje bete nije baš od neke koristi. U tim tjednima trudnoće mjerodavan je ultrazvučni nalaz. Znam kako je biti u panici, i da kad smo u strahu, da malo što pomaže, ali ipak u 8. tt, porast bete u odnosu na prethodni nalaz malo što govori, nalaz ultrazvuka je važan.

Sretno cure svima ~~~~~~~

Meni je po zadnjoj m bio 8tj ali sam u stvari bila trudna 5 tj zbog dugih ciklusa i kasne O zato mi je i dao vaditi betu da vidi jel se pravilno dupla !

Ninci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Marla sretno!
    nadam se da će te malo umiriti, meni je slično rekla drz.ginekologica gdje sam isla prvo potvrditi trudnocu, da je to njoj sumnjivo (u 7. tjednu, 6+2 je bilo), da ne zna da li ce se razviti, da je premalo i sl. jasno, panika do neba, no vec sam imala dva dana kasnije zakazano i privatno jer cu voditi i privatno i drzavno za uputnice i to sve, i naravno da je privatna imala ful dobar uredjaj i da je rekla da je sve ok, tocno trudnoca pase ovulaciji i sve, rastulila sam se ko kisna godina jer sam dva dana zivjela u strahu (ja imam odgođene reakcije, tek kada prođe frka tulim, valjda je zena mislila da sam pala s Marsa). tako da te razumijem i stvarno se nadam da ce te privatni gin. s boljom opremom umiriti.

Curke, hvala na odgovorima, danas idem kod drz. gin. nakon posla, idem naganjat uputnice, za sto sve trebam naganjat? nosim rezultate gen. panela, za sada sam procitala veliki koagulogram, da li jos nesto? nece oni mene u mojoj kuruzi. kad izobavljam sve onda cu def. otici nekom od preporucenik privatnika na konzultacije. mislim da nema smisla ici prije nego napravim neke up-to-date testove. Pls share kaj ste sve radili da znam gnjaviti ginicku danas. hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •