Stranica 31 od 71 PrviPrvi ... 21293031323341 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,501 do 1,550 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Sretno

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Sretno Nina!!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hvala cure

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    mare, je li imaju ugovor za ovaj ugovorni period od 1. 4. do 30. 6.?

HZZO nije obavio ništa o postupcima u ovom periodu. Škvorc je objavio hzzo postupke za taj period, ova klinka nije objavila ništa, jednako kako nisu ni objavljivali ni do sada kad su imali ugovorene postupke s HZZO-om. Na taj način pacijentice i pacijenti s bolničkih lista čekanja, radi kojih se u biti i raspisuje ovaj natječaj, nisu niti mogli saznati da je klinika ugovorila postupke sa HZZO-om.
    Nebi znala stvarno. Ja sam ih zvala jer mi idemo sad u postupak kod njih i htjela sam vidjeti da li postoji mogućnost da nas prime s uputnicom, sad, u ovom slijedećem ciklusu i dobila sam odgovor da sad ne mogu, da će s postupcima preko hzzo-a trebali krenuti od 8.mjeseca. Po tome pretpostavljam da za ovaj sada period nemaju ugovor, ali to je samo moja pretpostavka, nije provjerena info.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Zna li netko mozda kada dr Radoncic krece s konzultacijama i radom u svojoj poliklinici?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ne znam jel betaplus ima sad ugovor,al iako novo razdobolje ide od 1.7., oni su u 7.mj na godisnjem pa valjda zato tek od 8.mj idu postupci

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Betaplus ima ugovor do 30. 6. za postupke, ali mali broj, svega 25 postupaka (5 prirodnih, 15 blago stimuliranih i 5 stimuliranih).
    Link na odluku HZZO-a o broju postupaka http://cdn.hzzo.hr/wp-content/upload...ka-2016.g..pdf (str. 40 i 41)

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj a_je_to prvotno napisa Vidi poruku
    Zna li netko mozda kada dr Radoncic krece s konzultacijama i radom u svojoj poliklinici?
    Trebao bi krenuti sa radom u 5.mj.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Hvala Pak, tako sam i ja procitala, ali me strah da se to ne otegne jer je jos desetak dana do kraja mjeseca, a nigdje nikakvih sluzbenih informacija...

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj a_je_to prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala Pak, tako sam i ja procitala, ali me strah da se to ne otegne jer je jos desetak dana do kraja mjeseca, a nigdje nikakvih sluzbenih informacija...
    Radovi su u tijeku.
    I ja se nadam da ce sve ici po planu jer planiram postupak u 5 mj.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Koliko sam upucena dok ne otvori svoju kliniku i dalje radi kao do sada kombinacija Vili/Skvorc. Ili ima neko drugih informacija?

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ajmo cure pomozimo Mirni, ispunite uputnik

http://forum.roda.hr/threads/90032-P...79#post2875279

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Jučer sam imala punkciju, od 10-tak folikula dobili smo samo 2 stanice. Od te dvije jedna se oplodila. Moram priznati da je prilično loš rezultat s obzirom na jaču stimulaciju ( Elonva, Puregon) i AMH 8,2. Bojim se da transfera neće ni biti

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Prvi puta nemam transfer
    Broji li se taj postupak u one koje financira HZZO ako nije došlo do transfera?

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Nina, žao mi je što nema transfera

Postupak se računa kao iskorišten.

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

NinaDrv zao mi je!

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Radoncic je već krenuo ovaj tjedan sa radom, ja sam bila na konzultacijama, eto čisto info.

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Nina zao mi je. Meni je postupak bez transfera definitivno najteza stvar koju sam imala u mpo prici. Kad sve napravis da uspijes, a onda nemas sansu niti probati. Bas mi je zao.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Istina ,to mi je najgore iskustvo do sad.
    Zna li netko jel pen od puregona odgovara ampuli gonala? Ako ne odgovara, morat cu nabaviti pen za gonal.

Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

MonaLi, kako si se narucila na konzultacije, na koji broj si zvala,broj od Vilija ili?
    To je on poceo u svojoj klinici?

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Drage cure i žene!
    Trebam pomoć i savjet, danima istražujem, imam dilemu.
    Krećemo u mpo, idući tjedan bih trebala na prve konzultacije, imam već dosta nalaza skupljenih.
    E, sad - Radončić ili Dmitrović?
    Imam 42 godine, amh 0,71 ng/L, FSH 9,78. Dakle, utrka s vremenom. Suprug ima normo. Pokušavamo godinu i pol; prošlo ljeto sam imala blighted ovum, prirodna trudnoća.
    Zbilja bih htjela najboljeg mogućeg stručnjaka, tko ne bi... Koga izabrati od ovo dvoje?
    Beta plus mi je bliže, bilo bi mi jednostavnije odlaziti. Sviđa mi se klinika, bila sam par puta na pregledima i folikumetrijama. Ne znam kakvi su uvjeti u novoj Radončićevoj poliklinici.
    Ali, o njemu nema negativnog komentara na cijelom netu ...
    Zapravo, već sam se naručila na konzutacije kod njega. I sad se pet predomišljam. Možda ipak beta plus.

Svjesna sam i godina i malih šansi, ali ... želimo pokušati.

Hvala svakoj koja ima bilo kakav savjet, preporuku.
    Sretno svima!

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Citiraj muzicarka prvotno napisa Vidi poruku
    MonaLi, kako si se narucila na konzultacije, na koji broj si zvala,broj od Vilija ili?
    To je on poceo u svojoj klinici?
    Ja sam nazvala Vili i tamo su mi dali broj na koji se mogu naručiti u njegovu polikliniku. Rekli su mi da više nije kod njih.
    Ne znam smijem li ovako napisati broj, pa ću ti poslati pp.

Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

Kristina, ne mogu ti pomoci oko tvoje dvojbe jer nisam jos bila kod niti jednig od njih, ali mozes ti meni!! Jesi se narucila kod dr Radoncica preko Vilija ili kako?

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Citiraj muzicarka prvotno napisa Vidi poruku
    Kristina, ne mogu ti pomoci oko tvoje dvojbe jer nisam jos bila kod niti jednig od njih, ali mozes ti meni!! Jesi se narucila kod dr Radoncica preko Vilija ili kako?
    Ne mogu ti poslati pp.
    Evo ovako broj, nadam se da ne krsim pravila: 091 573 6398. Sretno!

Ti si s odlucila za njega?

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Koliko moram imati postova da bih mogla slati privatne poruke i da bi moji postovi bili odmah vidljivi?

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

kristina.
    dobro došla na forum.

dr R. još nije počeo obavljati postupke medicinski potpomognute oplodnje. može obaviti pregled i konzultacije, ali ne i mpo postupak. inače bi dr R. bio odličan izbor, ali...

preporučam ti da radi tvojih godina ne odgađaš postupak mpo. sljedeći ciklus da bude tvoj i sretno!

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

kristina.
    dobro došla na forum.

dr R. još nije počeo obavljati postupke medicinski potpomognute oplodnje. može obaviti pregled i konzultacije, ali ne i mpo postupak. inače bi dr R. bio odličan izbor, ali...

preporučam ti da radi tvojih godina ne odgađaš postupak mpo. sljedeći ciklus da bude tvoj i sretno!
    Hvala ti.
    Hmmm nisam tako shvatila sestru. Stekla sam dojam da radi. Onda mozda i dalje postupak obavlja u Skvorcu?
    Sto mi onda savjetujes? Ipak beta?

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Cure da li je u postupku (stimulacija) i vas partner(muž) dobio kakvu terapiju?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Moj je dobio anitibiotike koji se uzimaju 3 dana (azitromicin), zadnju je trebao popiti dan prije punkcije.

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj NinaDrv prvotno napisa Vidi poruku
    Moj je dobio anitibiotike koji se uzimaju 3 dana (azitromicin), zadnju je trebao popiti dan prije punkcije.
    Hvala Nina, moj je dobio mikromicin ali mi dr nije rekao nego sam to pročitala na povijesti bolesti da je upisao, piše 4 dana prije punkcije uzimati po 1 3 dana, a nemam pojma kad će mi biti punkcija pa sad.... malo sam zbunjena

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Da, to je taj antibiotik, samo je drugi proizvođač kod nas pa se zove Azitromicin. Na slijedećoj folikulometriji ga pitaj kad da suprug počne piti. Tako sam ga ja pitala i rekao mi je točno kad da pije, jer je prema veličini folikula pretpostavio kad bude punkcija.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Evo mi cekamo menstruaciju i krecemo po svoje smrzlice kod Skvorca

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj NinaDrv prvotno napisa Vidi poruku
    Da, to je taj antibiotik, samo je drugi proizvođač kod nas pa se zove Azitromicin. Na slijedećoj folikulometriji ga pitaj kad da suprug počne piti. Tako sam ga ja pitala i rekao mi je točno kad da pije, jer je prema veličini folikula pretpostavio kad bude punkcija.
    ok, hvala ti. koliko si ono rekla da bude folikulometrija prije punkcije, 2 ili 3?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ja sam ih imala 4, uključujući i kontrolni pregled na prvi dan ciklusa kad je doktor gledao jel imam cistu i mjerio antralce.

Osoblje foruma amazonka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj kristina. prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko moram imati postova da bih mogla slati privatne poruke i da bi moji postovi bili odmah vidljivi?
    pet

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Poslala sam mail R.
    Odmah je odgovorio.
    Misli da će baš jako skoro raditi i postupke, dakle definitivno idem k njemu.
    Nadam se da smo dobro odlučili.
    Rade i spermiogram, mislim da nose u Petrovu, ako sam dobro skužila. I gotov je za dva dana. U beti za sat i pol navodno. Tako da možda ipak to obavimo u beti.

Pretpostavljam da priznaje spermio iz bete?

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Citiraj MonaLi prvotno napisa Vidi poruku
    Radoncic je već krenuo ovaj tjedan sa radom, ja sam bila na konzultacijama, eto čisto info.
    Ako može par info, pls.

Kako to tamo izgleda? Jel sve već totalno sređeno?
    Kakvo je stanje s parkingom, ima se gdje parkirati?
    Ako se ne varam, radi samo ujutro, jel?

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

MOnaLI
    je li dr R. radi mpo postupke ili samo konzultacije i preglede?
    Da bi klinika počela raditi mpo postupke treba imati posebna odobrenja od Ministarstva...
    Posljednje uređivanje od Inesz : 01.05.2016. at 21:02

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Idući tjedan mu je komisija, tako da bi trebao dobiti odobrenja.

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Cure, ima li nekih pretraga koje još mogu obaviti prije prvih konzultacija.
    Imam spolne hormone od prošlog mjeseca, 3 dc, amh, tsh, spermio, papu i briseve.

Što bih još mogla sad ovih par dana dok čekam konzultacije?

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Evo ne znam da li se privatno trazi kao u KBC, ako da,onda ti trebaju za tebe i supruga testovi na hepatitis B, C i HIV , a ti jos moras imati nalaze KGiRH i naravno urinokulture.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj angie17 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ne znam da li se privatno trazi kao u KBC, ako da,onda ti trebaju za tebe i supruga testovi na hepatitis B, C i HIV , a ti jos moras imati nalaze KGiRH i naravno urinokulture.
    privatne klinike trebaju jednako kao i u bolnicama ovo boldanao+ pretragu na sifilis (oba partnera)

kristina. imaš li od hormona androgene (testosteron, Androstendion)? Estradiol na 3. dc? Progesteron na 21. dc ako imaš regularne cikluse, ako su dulji, onda 7 dana od očekivane ovulacije.
    Posljednje uređivanje od Inesz : 02.05.2016. at 09:04

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

privatne klinike trebaju jednako kao i u bolnicama ovo boldanao+ pretragu na sifilis (oba partnera)

kristina. imaš li od hormona androgene (testosteron, Androstendion)? Estradiol na 3. dc? Progesteron na 21. dc ako imaš regularne cikluse, ako su dulji, onda 7 dana od očekivane ovulacije.
    Androgene nemam, kada se to vadi, koji dc, da izvadim.
    Estradio imam: 211,8 (ref. 98,1-571,00).
    Progesteron sam vadila 7dpo, ali sam taj mjesec bila na utricima 2X2, pa je bio jako visok. Ne znam zasto me slala gin uopce vadit taj mjesec... Imam sve koji se vade 3 dc: lh, fsh, prolaktin.
    Evo ih;
    Prolaktin: 224,9 (127-637)
    LH: 7,96 (2,4-13)
    FSH: 9,78 (3,5-12,5)

TSH mi je 2,75; ali znao mi je biti i 1,6.
    Ove markere, koji su zakonska obaveza, stignemo izvadit. To ne utjece na nalaz i terapiju, tako da se s tim ne zurim tako.

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Sad sam zvala da narucim mm na spernio.
    U beti je guzva, puni su.
    Uspjela kod Lucingera. I malo se iznenadila.
    Kaze, donesite u 8, u 8.15 vec imamo
    nalaz i prokomentiramo.
    Sta to tako brzo?
    Ma super!

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj kristina. prvotno napisa Vidi poruku
    Androgene nemam, kada se to vadi, koji dc, da izvadim.
    Estradio imam: 211,8 (ref. 98,1-571,00).
    Progesteron sam vadila 7dpo, ali sam taj mjesec bila na utricima 2X2, pa je bio jako visok. Ne znam zasto me slala gin uopce vadit taj mjesec... Imam sve koji se vade 3 dc: lh, fsh, prolaktin.
    Evo ih;
    Prolaktin: 224,9 (127-637)
    LH: 7,96 (2,4-13)
    FSH: 9,78 (3,5-12,5)

TSH mi je 2,75; ali znao mi je biti i 1,6.
    Ove markere, koji su zakonska obaveza, stignemo izvadit. To ne utjece na nalaz i terapiju, tako da se s tim ne zurim tako.

ponovi progesteron kad ne budeš uzimala utrogestan.
    markeree hiv, hepatitis i sifilis idi u Petrovu 3, zamoli da vas uzmu jer idete u mpo postupak-susretljivi su u tom slučaju, tada se manje čeka. bez tih markera vas neće uzeti u postupak nitko.

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Upravo tako...stignete vi markere uzeti kad hocete,al bez njih ne uzimaju vas....tako da ih morate priloziti kad i ove druge nalaze .

Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Na konzultacije kod lucingera mozes bez markera, ali prije postupka ih moras imati

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Bok cure, sretno svima!

Imam kontrolni UZV kod Škvorca u ponedjeljak i trebala bi dobiti stimulaciju i krenuti u postupak - ICSI.
    U 03/2016 nam je u prirodnjaku pobjegla js prije punkcije.

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Dobro jutro suborke. Evo samo sam htjela napisati da mi je žao što se jako malo piše o tome koliko nas ima kod dr Škvorca, pa cure koje su na početku i imaju nedoumice ne znaju što da rade. Tako sam i ja kada sam počinjala pregledavala ovaj topić ne bih li nešto našla...
    Jučer sam bila na folikulometriji i bilo je par cura na punkciji, i nas par čekalo folikulometriju. Dosta je prometno, cura ima zaista puno kod njega. Razgovarala sam sa jednom curom koja je bila na punkciji i ona kaže da poznaje cure koje su uspjele (jedna čak ima blizance).
    Želim nam svima sreću i da uspijemo u onome za što se borimo.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj MB21 prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro jutro suborke. Evo samo sam htjela napisati da mi je žao što se jako malo piše o tome koliko nas ima kod dr Škvorca, pa cure koje su na početku i imaju nedoumice ne znaju što da rade. Tako sam i ja kada sam počinjala pregledavala ovaj topić ne bih li nešto našla...
    Jučer sam bila na folikulometriji i bilo je par cura na punkciji, i nas par čekalo folikulometriju. Dosta je prometno, cura ima zaista puno kod njega. Razgovarala sam sa jednom curom koja je bila na punkciji i ona kaže da poznaje cure koje su uspjele (jedna čak ima blizance).
    Želim nam svima sreću i da uspijemo u onome za što se borimo.
    Ja sam isto bila kod dr. Škvorca. I sad sam 25tj. Za njega i cijelo osoblje same pohvale.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •