Hvala draga.
Jesi se ti gdje uspjela dogovoriti za konzultacije?
Posljednje uređivanje od Frixie : 30.05.2016. at 15:48
S obzirom da bi transfer trebao biti 22dc, a ciklus mi traje 24-25-26 dana (zadnji čak 23), moguće je da sutra niš ne obavimo, nego da idem u FET. Ili mi je stimualcija produžila ciklus? Punkcija je bila 17dc, a inače imam ovulaciju oko 14dc. Znam da ovo nije normalan ciklus, al sama sebe izluđujem sa svimekombinacije, kombinacije ... sto pitanja i strepnji u glavi
Imala sam FET 30.5 i evo sada cekam betu nestrpljivo 13.6...nemam nikakvih simptoma...svima zelim srecu![]()
Bok cure, nova sam ovdje ... Imam iza sebe 3 aih-a, 2 Ivf-a , Amh 4.3, jedna prirodna trudnoća, beba rodjena u 25.tt, umro prije god dana nakon 14 mj borbe ... Ono sto me zanima je da li ims netko tko ide privatno Dr simunicu? Hvala
Zao mi je, ne znam sto drugo reci
Nadajmo sa uspjehu!
Postupci se rade već neko vrijeme u Repromedu kod dr. Radoncica
Poslano sa mog VF-895N koristeći Tapatalk
Pak, jesi li ti kod njega u postupku? Kako si zadovoljna?
Ja sam bila kod njega na konzultacijama, dogovorili smo postupak sljedeci mjesec ili onaj iza njega, isli bi s Elonvom, nisam procitala puno iskustava s tim lijekom, ako netko ima iskustva s Elonvom, voljela bih procitati.
Po mogucnosti, pozitivnasalim se
Meni se čini da se kod nas sad Elonva sve više daje, barem prema iskustvima na netu koja čitam
Još malo pa ističu ugovori...gledajući stanje na vlasti, valjda budu davali produžetke?
muzicarka Ja sam u 06/2016 bila na Elonvi 150mg. Protokol je bio 3 dc Elonva, posle sam bila na Puregonu i Orgalutranima, 15dc Ovitrelle i 17dc punkcija. Imala sam 7 folikula, od tog je jedan bio mali pa niš od njega, ostali su svi nosili js. Moj FSH je 12,8, a AMH isto tu negdje i imam 37god., pa se doktor odlučio za Elonvu. Nisam kod R, nego sam kod dr. Škvorca.
Ak te kaj još zanima: pitaj
vrci to se i ja pitam oko ugovora. U 9 mjesecu bi se trebali potpisivati novi ugovori, a kako nam slijede izbori, baš me malo strah kaj bude. Ionak smo i ove ugovore sad do 30.06. čekali par dana posle roka od kad su trebali biti objavljeni, jer ih ministarstvo nije bilo potpisalo. Di ti ideš u postupak?
Posljednje uređivanje od Frixie : 24.06.2016. at 15:30
A otkud svima 9.mj? Pa ugovori se daju čim jedni završe. Zadnjih par godina je bilo ugovor do 30.06. i onda odmah od 01.07. I daju se po 3 mj (ili 6). Tako da mi 1.9. ne ide u računicu.
Mislim da je jedino Škvorc rekao da ide na GO i zato nema postupaka, a ne jer nema ugovora.
Ja bih u Betaplus, zato tako čekam (imam neki dogovor za postupak već). Ako budu ugovori 01.07.-31.12. kao prošle godine, onda mi je super. Ako bude 01.07.-30.09. onda neću stići jer me zeznula menga, i neću imati sve nalaze. A ako bude tek od 1.9. pa do kraja godine, onda je to zakon
Il ću na kraju popizditi i opet platiti i šiziti na državu.
Posljednje uređivanje od Vrci : 24.06.2016. at 15:53
vrci
Mislila sam na 9. mj jer je Š. na godišnjem, pa on neće prije 01.09. obnavljati ugovor. Nisam znala da Beta+ potpisuje jedan za drugim, bez razmaka za ljetni godišnji, sorry, zato sam možda bila gore krivo formulirala post.
Posljednje uređivanje od Frixie : 24.06.2016. at 20:56
S obzirom na post koji sam vidla na temi nakon transfera, ne bi se čudila da maksimalno srežu ugovore.
Mojca je stavila link http://www.vecernji.hr/hrvatska/drza...icima-1090819#
Frixie, zanima me jesi li imala bolji rezultat s Elonvom u odnosu na druge stimulacije, vise js? I je li kvaliteta zametaka bila bolja? Nisam upratila jeste li uspjeli? Daje li se ta injekcija pod 90stupnjeva u trbuh? Jesi li imala neke nuspojave? Ako mi jos sta padne napamet, pitam naknadno, sad mi glava ne radi, kasno je![]()
E da, koliko antralnih si imala na uvz 1dc? Jesu li se razvijali ujednaceno ? Na koliko mmje bila punkcija?
Ja imam godinu vise od tebe, ali AMH mi je 5,nesto, ne znam sad tocno. Nije nula, ali je vrlo blizu donje granice pa ne znam sto mogu ocekivat?
Kod mog dr. je praksa da odeš na UZV prije menge i ako nema ciste dobiješ lijekove za stimulaciju. Ja sad dobila Elonvu, koju sam si pod 90 stupnjeva dala u trbuh 3dc. Nakon tog sam dosla 7dc na prvu folikulometriju gdje su bila 3 folikula na lijevom i 2 desnom jajniku. Nuspojave nisam imala, a ovo mi je bio prvi stimulirani. Dr. mi je sam rekao zašto mi daje Elonvu, ali i da nije, pitala bi ga. U MPO svijetu je najbitnije postavljati pitanja.
Punkcija je bila 17dc, folikuli su rasli otprilike 1mm/dan, ali se nisam zamarala s tim jer su u tom mom ciklusu trima curkama koje su bile u postupku isto rasli sporije (one nisu bile na Elonvi).
Na dan aspiracije folikuli su bili 22.0, 19.2 na desnom i 23.0, 21.4, 21.1, 19.6 i 15.7 mm na lijevom jajniku, a endo 10mm. Na dan ET endo je bio 12.1 mm.
Ovaj mali od 15.7 je u samom početku bio manji od svih i znali smo da od njega neće biti nista.
E da, od 6 oocita, 4 su oplođene, a dvije su došle do blastice. Na svima je rađen ICSI zbog muževog spermiograma, jer uvijek ima samo par spermija i bas nisu morfološki ispravni.
Nažalost, nismo uspjeli, 9dnt sam dobila mengu, beta je bila manja od 1.2
Frixie, žao mi je da nije uspjelo..
Ovu informaciju da dr Š ne obnavlja ugovor si dobila od dr-a?
Pitam jer sam planirala FET u kolovozu
zenii njemu ugovor traje do 30.06. Kroz 7 i 8 mjesec će se iskoristiti godišnji u poliklinici, dr. ide na seminare i stručne skupove (tako nam je dr. pričao), pa sam na temelju tog zaključila da prije 01.09. neće slati ugovor u zdravstvo. Možda sam krivo zaključila, najsigurnije je nazvati ga. Mi smo se dogovorili da se čujemo krajem 8, početkom 9, ovisno u kojoj ću tad biti fazi ciklusa.
Imaš smrzliće kod njega? Jesi li bila u svježem transferu? Ako nisi bila u svježem, da li bi se FET mogao računati pod postupak od kad kreneš sa stimulacijom pa do transfera? npr. ako si bila u postupku za vrijeme trajanja ugovora, bez transfera, onda se FET veže za taj postupak ili ...?
Ali ako se ugovor dodjeljuje od 1.7., ne može on tražiti od 1.9. To kažem. Znači ili će se sad prijaviti ili će čekati 1.10. (kako je prije išlo po datumima).
Znači ako će tražiti sad, imat će ugovor, ali ga neće koristiti tijekom ljeta.
Posljednje uređivanje od Vrci : 28.06.2016. at 14:29
Ja zelim samo pohvaliti dr. Skvorca i njegovo osoblje. Kod njih sam bila u postupku i uspjelo je ali bez obzira na to stvarno sam zadovoljna njihovim odnosom prema meni kao pacijentici i kao covijeku. Stvarno sve pohvale!
Covjeku, hahaha
Posljednje uređivanje od cvijetic555 : 28.06.2016. at 14:49
Prošle godine je bilo:
01.01.-31.03.
01.04.-30.06.
01.07.-31.12.
Mislim da je pretprošle, ili one prije, bilo 01.01.-31.03., 01.04.-30.06., 01.07.-30.09., 01.10.-31.12. Jednom sam išla istraživati, ali zaboravih
Cure, ja sam se čula prije tjedan dana s dr. te mi je rekao da se javim krajem srpnja, jer je on na GO dva tjedna u srpnju i prva dva tjedna u kolovozu, te da planiramo FET iza 15.08., pa sam ja zaključila da ipak očekuje ugovor od 01.07.
Frixie, imamo dva smrzlića, a u svježem transferu sam ostvarila trudnoću, ali u 9tt nas je mrva napustila.
Klinika mora imati aktivan ugovor u trenutku kad ideš u na FET.
vrci hvala na info
zenii onda ti se FET ne bi trebao naplatiti, ako ce sad dobiti ugovor.
Zao mi je za mrvu koja vas je napustila.
Hoćete reci da vi niste plaćale FET?!? Mi smo bili u svježem postupku u BetaPlus, preko HZZO-a i onda nakon toga na 2 FET-a, koja su nam uredno naplatili po 4.000kn svaki
BillieJean, dr Š. navodno ne naplacuje
Mi smo bili kod dr S preko hzzo-a u postupku i zbog debljine endometrija smo isli u fet i nismo platili niti lipe.
Već se pisalo tu o tome, ne mogu se sjetiti kad. Znam da su bila neka pojašnjena jer je netko zvao Betu i pitao, ali ne mogu se sad sjetiti
Cure,jel netko bio kod dr.Radoncica u njegovoj poliklinici Repromed?
Kakve su cijene?
Danas sam saznala da je otvorio svoju ordinaciju....
Kod njega je samo privatno, osim ako sad ne traži ugovor
Koliko vidim još nikakve novosti iz HZZO-a, nema još odluke
Samo privatno...tek se otvorila ordinacija...
Ali nikad se ne zna,mozda i on dobije ugovor....
Nazalost jos nena web stranice![]()
Jučer sam zvala i pitala za cijene, jer se spremam u postupak, a zaboravila pitati kad sam išla kod njega. Ugl, sestra mi je rekla da cijena ovisi od više faktora (što naravno svi znamo), ali sam tražila da mi kaže najskuplja varijanta postupka, a u mom slučaju je to icsi, ne bi trebao preći 9000 kn. Znači, nešto slično kao kod Škvorca, na što mi je potvrdno odgovorila.
Sjećam se da je kod Škvorca IVF bio 7000, a ICSI 9000.
Nije bogzna koliko informacija o cijeni, ali da otprilike možemo računati. u 8.mjesecu sam kod njega, pa poslije postupka vam javim sve detaljnije.