Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2014

Tema: glazbena škola?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mi smo odabrali funkcionalnu.

No dobijam info da u prvi gš najprije upisuju one koji ce biti treci osnovne ( ona ce biti drugi) pa one koji su isli u njihov pripremni/ vrtic.

Ima li tko iskustva sa pripremnim 2 razredom u Elly Basic? Što se tamo radi?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj anatom prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo odabrali funkcionalnu.

No dobijam info da u prvi gš najprije upisuju one koji ce biti treci osnovne ( ona ce biti drugi) pa one koji su isli u njihov pripremni/ vrtic.

Ima li tko iskustva sa pripremnim 2 razredom u Elly Basic? Što se tamo radi?
    Moj sin je prošao cijeli njihov pripremni program, krenuo je s 5 godina (tada su još upisivali tako rano, sad su pomaknuli granicu na 6).
    U tim pripremnim programima puno pjevaju (u 2. razredu više nego u 1.), slikaju vodenim bojama na glazbu, uče brojalice, malo sviraju blok-flautu. Kasnije su uveli i 3. pripremni gdje se više radi blok-flauta, ne znam kakav je to program, jer moj je tada već počeo svirati.
    Profesorice koje vode pripremne programe su divne, pune topline za djecu i jako lijepo to rade.
    Dobra strana pripremnog programa je utoliko što nakon njega može birati instrument koji želi (uvijek prednost imaju djeca iz pripremnog programa) i sigurno će upasti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •