Pokazuje rezultate 1 do 50 od 341

Tema: Izrazita sramežljivost!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

dakle nakon ovoga povlačim što sam napisala, zaboravi molim te na pojam selektivni mutizam jer, vjeruj mi, tvoje dijete to nema

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    dakle nakon ovoga povlačim što sam napisala, zaboravi molim te na pojam selektivni mutizam jer, vjeruj mi, tvoje dijete to nema
    Misliš? Dobro, mislim glupo je niti ne mislim da ovako preko foruma dajete ili dajemo dijagnoze, nego čisto onako rasprave radi.

Znači, ove epizode što sam gore napisala se mogu nabrojati na prste jedne ruke u razdoblju od godine-dvije.
    Ona ne odgovara na pitanja odraslim ljudima, osim jednoj mojoj prijateljici, a trebalo je godinu i pol dana da joj odgovori na prvo pitanje. Sram i strah i nelaogoda je kod nje jako izražena.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Misliš? Dobro, mislim glupo je niti ne mislim da ovako preko foruma dajete ili dajemo dijagnoze, nego čisto onako rasprave radi.

Znači, ove epizode što sam gore napisala se mogu nabrojati na prste jedne ruke u razdoblju od godine-dvije.
    Ona ne odgovara na pitanja odraslim ljudima, osim jednoj mojoj prijateljici, a trebalo je godinu i pol dana da joj odgovori na prvo pitanje. Sram i strah i nelaogoda je kod nje jako izražena.
    Nema selektivni mutizam.
    Tada dijete ne prica uopce ( osim sa odabranim pojedincima , najcesece iz kruga obitelji).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •