ovaj je sad
jel to ovo?
https://www.youtube.com/watch?v=Evp_0avtjlQ
ajme ja te ne gledam, možda sam jednom vidjela, malo mi je previše koliki su... ali trener je wooooooooooowwwwwww
ma draga to ti je napuhan članak (svatko danas svašta napiše i ostane živ), pa maratoncima koji su navikli na dužine to je njima istrčat ko meni 10-15km, niš posebno, tijelo se akomodiralo.Imam jednog gospona iz mog kvarta 55 god on ih je istrčao 25, a polumaratona 300ak, on trči već jako dugooo. Ja ga sretnem u kvartu neki dan, vidim krenuo je na Jarun u šorcu je, kaže idem bacit 40, ko da je rekao da će 4km
ne znam di je taj autor članka iščačkao onog pogrbljenog rahitičnog starog čiču za maratoncaznam ih ja puno, pa i iz mog kluba koji su itekako snažni i mišićavi. Mora se radit snaga za takve dužine... a tek autori onih letaka što izlaze uz Jutarnji ajmeee.... vidi mene ja ko odvjetnik za trčanje
nego mislim da si ozbiljan kandidat za on-line marketing fakat ti super ide![]()
uh sad vidim postove...mmmm......ja bih dala sve od sebe šta god me traži da odradim.![]()
Zaboravih cijeli dan pitati, Skulirana kako prst?
I cure gdje nam je Plima?
Nisam gledala ove emisije koje spominjete, di to sve nadjete![]()
Moram priznat da slabo citam clanke o trcanju, paceu, ovo ono... Trcim jer mi je gust, za svoje psihicko zdravlje
Istina da volim i rezultate ali eto kad sama trcim bez ikakvog vodstva tako je kako je![]()
weeeeee i ja bih vjezbala s njim
Lilifakat si odvjetnik
al meni to trcanje i dalje ne privlaci, uopce
mm kaze ajde, pa cemo zajedno
ali noup, ja ko spajka, moje tenke su za nutra
ja se psihicki pripremam za day2
i bas si kontam koliko prije se trebam nakrkati filane paprike, a da se ne zbljujem, lol
ipak danas vjezbam unutra...tko bi to cistio....
Ginger, da jedem filanu papriku vjezbanje ne bi dolazilo u obzir.
Piva bi![]()
Lili, bome, da ti je kuna svaki put
Sani, di me nadje...pivo ce navecer, kad djecica zaspu...mm i ja...
ubit ce me alkohol
mogu se odreci svih UH, ali ne i tekucih, lol
evo, ja se napucala paprike
vjezbanje oko 7, pol 8
Ginger, nek se dobro slegne, ja umirem, tj. moji glutici umiru. A i kvadri od isometric lungesa
Ja razmisljam kako bih jos danas nekako ugurala i trcanje ili da sutra ustanem u pol 6
Odraden day 4
Dakle...
Ovo je za neku jacu drogu a i alkohol pride![]()
pivo bi mi dobro doslo ..
Posebno jer sam zacrtala da veceras moram na trcanje, nisam od nedjelje trcala ..
J-la, slazem se s tobom. Flopi je strasna![]()
Meni danas na rasporedu lower focus pa se secem s MM po gradu.
U Zerjavicevoj su otvorili slasticarnu s onim zhang slaodoledom. Medenko jel tako. Nije bilo lipe na kuglice pa sam uzela bijelu s malinom i jos nesto ubite me ne mogu se sjetiti.
A da je MM onaj slatkis bome bi mi kvadri sad cvrcali. Ovako se lagano secemo.
flopi svaka cast sta uz izazov jos i trcis
ja cu summer shred #16 kad djecu izbacim u setnju![]()
Cure, sve ste super!Posebno vi sa izazovom!
Ja sam danas skroz iscrpljena. Nadam se da je bar dijelom zbog vrucine![]()
Odradila pregnancy yoga energising flow.
Prijavljujem voznju do vrta i natrag i 4h vrtlarenja
Noge i dalje ubijaju.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
prijavak: ubio me summer shred!!
zadnji dio su ljestve dive bombers+weighted reverse burpees![]()
jadranka je, opet je ugrijalo, super da ista mozes vjezbat trudna po ovoj vrucini! svaka cast!
kris i vrtlarenje je vjezbanje![]()
a cure drage
otrčala sam 5, 5 km
ja ne kužim kako neke od vas nisu gladne poslije trčanja?
endo mi je kazao potrošenij 527 kalorija
da sad ne pojedem naramak hrane ja mislim da bi ne znam, ishlapila do jutra...
I da, evo me ništa ne boli nakon trčanja
zato ujutro slutim žešće problem
kad sutra na dogovorenom mjestu ugledate neku koja hoda kao da je bure jahala to sam ja...
E bas to flopi..ja sam u pocetku trcala nekih 2,5 km i bila bas gladna, sad kad potegnem vise i gladna sam vise.
Sto bi tek bilo da trcim 10 km.
Mada, meni je ono sporedno. Vise volim indoor vjezbanje.
Mene sve zateze od x3 yoge, danas sam se gurnula preko ruba. Tako cu sutra s challengom.
Jedva cekam![]()
Kako ste krenule sa tim upalama mišića, sutra kad vas vide zajedno, pomislit će da ste pobjegle sa kakve rehabilitacije.
Uživajte sutra, i ispipajte se za mene
Flopi predlažem ti oblog od šljive, prvo iznutra pa svana.
Prijavljujem MMX, onako pospana dobro nisam sebe mlatnula.
MB valjda se i naspavamo nas dvije![]()
Malena beba, oni reverse burpees su i mene jucer dotukli. A veceras tati i day 2. Odradjen u cijelosti. Ijos desetak min vijace. Isprobavam sve one mogucnosti. I nejde mi bas. Oni zuzkini double unders, nikako pa nikako.
Prijavljujem 2 sata vrtlarenja, nisam bila 3 tjedna, sve je izdjikalo nemilice. Ostalo mi je za još par dobrih treninga
Evo tu je! Čitam vas stalno ali ne stignem pisati jer smo puno na plaži.
Imala sam neplaniranu dvotjednu pauzu pa sam krenula ispočetka sa focusom, još mi ostao 1 tjedan alfe pa da napokon vidim tu betu... Kile ne padaju ali se polako stanjujem, samo nikako srediti prehranu.
I nažalost pauziram trčanje jer u vrijeme kad imam vremena je najveća vrućina![]()
ola zene
evo prije spavanja prijavak
odradila sam danas black fire power 10
jos jedan tezak, ali laganiji od prva tri (bez mobilityja)
deset vjezbi, cetiri runde, po 10 ili 30 ponavljanja (ovisno o vjezbi) u 30 sec, bez odmora (osim ako zavrsis prije 30 sec pa dobijes koju sekundu)
deep squat thrusters s 5 kg, mountain climbers, naskok u duboki cucanj na klupicu, jumping jacks, split lunges, jump rope, renegade rows s 5 kg, preskakanje utega, deep squat hold 30 sec, elbow plank 30 sec
aaaaaaa
poslije toga na vecernje pice uz more s frendovima, bas sam uzivala
sutra moreeeeee
i bob i anja su mi ok, posebno on, nju sam samo jednom vidjela
svidjaju mi se treninzi i konceptom i vizualno, jednostavno su snimljeni, a opet nekako ugodni za gledati, jasni
dvoumim se nedostaje li mi sat koji odbrojava prema nuli, ili mi je lakse sta ga nema
zavrsila ja glavni dio, cijedi se s mene, duboko disem, cekam stretching
ulazi sin i sazaljivo me gleda, kaze - sta je mama, izmucilo te?![]()
Ja idem sad TBC jer ne stignem popodne. Vec 15 min lezim i nislim se jel bas moram.
Summer![]()
O Spajka, ranoranilice, i ja odradila jutros trcanje.
Sramezljivih 2,16km, pace 6,25
Kasnije cu izazov.
Flopi, bas ko da sam bure jahala, ali nije bilo problem otrcat.
A tigrice, ti si fakat zvijer, sta si sve odradila :klanj:
Summer
Spajka i rahelaza ovako rano vjezbanje!
Tigric, bome imam upalu danas
Zbilja me dotukla!
J-lacekam vikend ko ozebli sunce a onda jucer skotam da imam smjene od
petka do ponedjeljka svaki dan![]()
Ajme, mb, a godisnji? Opet tek u rujnu?
Spajka, nisi mogla ranije??
Kako si imala snage za TBC prije 6?
Bravo rahela, sramezljivo ili ne ali si trcala.
Mb, uf, nemam drugih rijeci osim da nekako izdrzis. I onda kad ces bit slobodna pocastis samu sebe 100% ljencarenjem.
J-la, tako i ja.
A onda dodjem na temu vidjet da se Spajka zabavlja sa Shaunom prije 6.
I to vecinom blizu poda![]()
spajka aaaaa tbc u rano jutro
summer
mb drz se
rahela ma bravo, kaj ti je
plima, nisu kile najbitnije, vidis da se tanjis
ja se spremam sad odraditi day3 (cim popijem kavu i mala se skine s cice), jer popodne sam kod frizera i nema sanse da kvarim friz :povrsna:
ajme šta ste vridne!
najviše što sam ja izvukla iz sebe sinoć bio je stretch and tone, kojem sam dodala jednu rundu side jump lunges i pistol squats, i jednu minutu v-hold
prvi put sam radila s loptom, to je pak avantura dok skužiš kako ne poletit![]()
Vjezbe na lopti su super.
Ima Zuska neki 5 minutni trening s loptom nakon kojeg sam krepavala.
Tezak je. Ali zbog te lopte radio je cijeli core, a bome ni rit nije bila postedjena.
sjećam se toga, sani, imao je neke mountain climbers na lopti ili nešto
nisam ga tad radila, sad bi ga mogla i potražit kad sam već loptu napuhala
ali sudeći po planu za sljedeća 4 dana, ne znam kad ću sljedeći put vježbat![]()
ajme je li to ovo: https://www.youtube.com/watch?v=TkRqab9QHbI?
koji užas
Nije mi se dalo. Muz poludio i rekao mi da nisam normalna, bas je bio ljut jer sam ga probudila, nadam se da nisam i Nerine. Ali kako necu doci ne znam kad doma, a kako ne mogu ti ti summer, onda prije posla. a ja rano izlazim iz kuce. i eto tako ispalo.
Tang, to je taj
Ajd ubaci ga negdje. Ipak je kratak. Napravit cu ga i ja danas.
Spajka, svaka cast!