uh puh,ma to za sređivanje u manjim vs. većim sredinama...mene bi turisti često pitali:a gdje idu sve ove žene i čudom se čudili čemu full make up i štikle za popodnevnu šetnju i kavu po gradu...

i ja sam mimoza pa mi ne pada na pamet raditi brazilku,postoji trimmer (baš za intimnu zonu) tako da i u bikiniju ništa ne ispada i viri...
ali kao tanči, najčešće sam nudist, tko još nije,mora provati kupanje i sunčanje bez ičeg na sebi...zakon!

prehrana - Trina idemo u smjeru amera, u HR pekare niču na svakom kantunu a to nije puno bolje od fast-fooda, neki žive na pekarskim proizvodima...
nismo li 3ća najpretila nacija u EU?

a higijena - nedavno se pričalo koliko godišnje hrvati potroše sapuna,kalodonta i četkica za zube...znam da je bilo nešto jaaaako malo...pa ona zubarica koja je rekla da neće primat ljude koji smrde i dođu joj neopranih zuba...joooooj,pa to mi je ko' otići u ginića neotuširan,ijujuju...

što se tiče dlaka - bitno da ne smrdiš,mislim da se danas smatra da ako nisi izdepiliran da automatski moraš smrdit,ne sjećam se da su mi te francuzice vonjale a uzgajale su busen ispod ruka...može se održavati higijena sve i da se ne depiliraš..teže ali može...jer neki bi rekli da sve dlake na tijelu imaju neku funkciju...