Stranica 385 od 581 PrviPrvi ... 285335375383384385386387395435485 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 19,201 do 19,250 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Curke molila bi savjet. Znaci sad sam.16tt i od 12tt do sada dobila sam 3/4kg. Dali je to puno? Jedem normalno mozda ovi zadnji 2-3 dana bilo je malo i kolaca radi rodendana. S tim da stalno lezim i jedem.u krevetu radi grlica? Nekako me to bas uzrujalo..

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ja sam sutra 16tt i dobila 7kg. Doktorica kaze super za kilazu. Meni se cini uzasno punoo! Inace dobim po 30kg. Nadam se da necu i ovaj put.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Leona-je li to tri cetvrt kile ili 3-4 kg? Po meni je oboje ok.

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

3-4kg haha. Nista odlucila sam izbacit slatko i to je to. Ionako mi nesto to slatko bas i ne odgovara. Vise zudim za prsutom i sirom.

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj Sanja :) prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam sutra 16tt i dobila 7kg. Doktorica kaze super za kilazu. Meni se cini uzasno punoo! Inace dobim po 30kg. Nadam se da necu i ovaj put.
    ja da se krecem vjerovatno bi bila jos ubjek na istoj.kilazi
    Sanja.ti i ja smo blizu termin jedna drugoj.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Leona inace ja imam super liniju... Sreca i tih 60kg sam skinula "lako". Ali oduvijek sam htjela bas poput tebe da dobim 10-tak do kraja.
    Meni je termin 23.01. A tebi?

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Nego zenske, jel oijete magnezij? Koji? I kada? Kaze meni u ljekarni da navecer popijem. Nema mi neke logike to navecer

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Leona, to uopce nije puno. Ja u prvoj dobila 20-ak kila, a i sad cu, cini mi se. Kod mene je situacija takva da, ako ne jedem, muka mi je i povracam. I sad, u tretjem tromjesecju, znam povratit ujutro, a neki dan, kad 3-4 sata nista nisam pojela, bome i popodne. Mucnina mi je mrskija od debljanja, tako da papam Drugi mi je razlog debljanju sto u trudnoci smamjim bavljenje sportom sa nekih sat i po dnevno na pola sata max laganini, i to tek kad prodju mucnine prva mjeseca.

No, ko ti imas dojam da mozes i s manje hrane, zasto ne. I ja bi rado a od izbacivanja slatkisa mozes imat samo koristi.

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Leona inace ja imam super liniju... Sreca i tih 60kg sam skinula "lako". Ali oduvijek sam htjela bas poput tebe da dobim 10-tak do kraja.
    Meni je termin 23.01. A tebi?
    22.01 haha..

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Leona, to uopce nije puno. Ja u prvoj dobila 20-ak kila, a i sad cu, cini mi se. Kod mene je situacija takva da, ako ne jedem, muka mi je i povracam. I sad, u tretjem tromjesecju, znam povratit ujutro, a neki dan, kad 3-4 sata nista nisam pojela, bome i popodne. Mucnina mi je mrskija od debljanja, tako da papam Drugi mi je razlog debljanju sto u trudnoci smamjim bavljenje sportom sa nekih sat i po dnevno na pola sata max laganini, i to tek kad prodju mucnine prva mjeseca.

No, ko ti imas dojam da mozes i s manje hrane, zasto ne. I ja bi rado a od izbacivanja slatkisa mozes imat samo koristi.
    Ja nemam mucnine, ali nemam nikakve zelje za nicim posebnim. Znam uopce neosjecat glad poslje rucka do sutra ujutro. Cinimi se da sam.i bebu pocela osjecat, lagano da se javlja. Onako kao leptirici i kuckanje cudan osjecaj.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj Leona29 prvotno napisa Vidi poruku
    22.01 haha..
    Di planiras roditi?

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Di planiras roditi?
    Vjerovatno u Splitu

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ajajaja daleko si

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Haha samo da ja doguram do bar 37tt i ja sretna pa makar rodila i na Marsu..

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

I tako i ja. Imam ureplasmu pa sam u strahu. Sutra mi stizu nalazi drzite mi fige

Tajci66 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Hvala vam cure na vasim iskustvima sa nemirnim bebicama sad sam malo mirnija.

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

I tako i ja. Imam ureplasmu pa sam u strahu. Sutra mi stizu nalazi drzite mi fige
    Sretno

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Sanja, sretno!

Leona, i ja cu u Splitu

Ja sam nocas sanjala da radjam... sokirao me taj san... uf, puf... bice da se blizi termin! (a jos skoro dva mjeseca!)

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Inace, ova dva dana sto je zahladilo se osjecam neusporedivno bolje i energicnije Nadam se da nece vise bit onih sparnih +36 dana. Vrucine me bas smetaju.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

I mene vrucine ubijaju. Jedva cekam zimu i minuse
    Meni je od jucer neki pritisak na trbuh... I ono sto me ubija je iscjedak... Mjenjam po par gacica dnevno jer minse dnevni ne nosi po vrucinama!

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Javljam se! Ureplasma izlijecena

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Bravo!!!

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Super za ureaplazmu! Moras li i dalje mirovati?

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Bravo neka si se rijesila bestije..

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Sanja, sretno!

Leona, i ja cu u Splitu

Ja sam nocas sanjala da radjam... sokirao me taj san... uf, puf... bice da se blizi termin! (a jos skoro dva mjeseca!)
    Haha ajde bit ce bebica u Splitu.. Premda se iskreno dvoumim, cak i da otic u Zg privatno platit.
    Neznam o tome cu kad dode vrijeme...

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ima vas dalmatinki
    Gledala sam lani ili kad li vise na tvu prilog o splitskom novom rodilistu koje nikako da se otvori-kakvo je sad stanje tamo? Kakav tretman dobiju rodilje?
    Ja bih tako rado na stolcic, ali nista od toga (brodska bolnica)

Zahladjenje i meni stima, ali me tlak zeza. Nizak je pa se pred kisu 'obatalim' uredno

Snovi-moji su koma...il me otac razbastini ili ne mogu dojiti ili beba ne moze disati..sve neki crnjaci. Sinoc, doduse, sanjala da sam gimnasticarka i po Kalelargi izvodim show (?). Na kraju dodje neki plavi ricavi i ..eto..probudih se s osmijehom

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj QueenBee prvotno napisa Vidi poruku
    Ima vas dalmatinki
    Gledala sam lani ili kad li vise na tvu prilog o splitskom novom rodilistu koje nikako da se otvori-kakvo je sad stanje tamo? Kakav tretman dobiju rodilje?
    otvoreno je, čini mi se 2010.
    tretman je bolji nego prije (koliko čujem, nisam rodila u starom), ali ima još puno prostora za napredak (ovo je moje mišljenje)
    ima cijela tema o St rodilištu
    uglavnom, starijeg sam rodila u Sinju, mlađu u novom splitskom, bude li treće, vraćam se u alkarski grad ako ikako bude moguće
    osjećaj je skroz drugačiji, ja nisam imala neke želje ni za stolićima ni za kadama pa nisam ni pitala, ali u Sinju su bili puno topliji i humaniji, možeš šetat, skakat po pilates lopti... u Splitu se sjećam da sam većinu vremena ležala zavezana za ctg sama u mraku

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

[QUOTE=QueenBee;2905474]Ima vas dalmatinki
    Ja bih tako rado na stolcic, ali nista od toga (brodska bolnica)
    ma to nisu otvarali odjel za Humanu, vise od 1g
    Doduse iskreno imaju uspjeha jako malo. A sto se tice ja bih jedino epiduralnu.
    Posljednje uređivanje od Leona29 : 08.08.2016. at 09:53

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Hvala zenice
    Qbee moram.. Mogu se malo kretati, skuhati npr. Al nista fizickog, ali nista! Ma znas ja sam full aktivan tip, al sreca muz mi je super i on mi naprosto povuce sve sto bih ja sama uradila... Stovise samo se smije kako mi naredivanje ide sve bolje
    Sreca pa ce sada biti u Zg., inace puno putuje.. Tako da ga sef razumije i bude ga postedio dok se beba rodi. Inace sa deckima sam bila full sama... I na porod otisla bez njega! I sada sam bila sama u pocetku, on u Rusiji... Al kako se situacija promijenila, sreca sef je razuman covjek

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Evo mene s pregleda. Danas smo 31+0, 1600 gr, oko 42 cm.
    Sve super, malo smo se mrstili i negodovali, jer ne volimo uzv
    2x dnevno magnezij 375 zbog bh kontrakcija, s tim da mi je naglasio da se one mogu pojacati, ali bitno da sam zatvorena, cervix 3,4 cm, sto je super za moje stanje. Cak se smijem otici i okupati u moru, ali mi treba novi (veci) kupaci.

Netko je pisao za kg, mislim Leona... ja sam sa 16 tt imala +5 kg. Tvoja kg je sasvim super.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Meni je taj tvoj cerviks extra duga
    Bravo za oboje! Sa mo hrabro dalje

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Ja neznam za vas curke moje, ali ja od kada sam trudna pocela sam zaboravljat sve zivo.

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj bmaric prvotno napisa Vidi poruku
    2x dnevno magnezij 375 zbog bh kontrakcija, s tim da mi je naglasio da se one mogu pojacati, ali bitno da sam zatvorena, cervix 3,4 cm, sto je super za moje stanje. Cak se smijem otici i okupati u moru, ali mi treba novi (veci) kupaci.

Netko je pisao za kg, mislim Leona... ja sam sa 16 tt imala +5 kg. Tvoja kg je sasvim super.
    Ooooooopo super odlicno. Nalaz cervixa za pozelit. Sad se lijepo nauzivaj u moru..

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno .

Leona, kad ides na pregled? Znam da trebas eventualno na serklazu, pa iscekujem s tobom...

A to oko zaboravljanja nek te ne brine. Ja sam poglupila od kako sam trudna
    Posljednje uređivanje od bmaric : 08.08.2016. at 10:51 Razlog: .

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

12.08. Nece da mi rade serklazu, stavljat ce mi neki silikonski prsten to je nesto novo pa cemo vidit hoce uopce drzati.
    Evo maloprije sam zvala sestru da mi javi kad mi je pregled po 2 put. Sramota me.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Pridruzujem se klubu senilnih

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj bmaric prvotno napisa Vidi poruku

Jesi ti radila kontrolni bris na ureu? Nije mi jasno kak ti se vratila u 27tt.? Si imala nezasticen odnos mozda?

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Evo ja sad bila na wc i brisem se i obrisem ugrusak krvi velicine brusnice. Kao sav rastezljiiv. I nema nikakvog krvarenja iza toga sve cisto. Nemam bolova.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ne bi bilo lose da nazoves dok. Super sto nemas bolova inema krvarenja... Mozda je hematom, ili od sirenja popcale kapilare...
    Jel uzimas utrogestan ili sl.?

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Uzimam utrogeston i jos uz to dobivam.1 tj injekciju utrogestana.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

2010.otvoreno?? Pa kad sam ja gledala taj prilog, misa mu...znam da su govorili kako je sve bilo spremno godinu dana, ali nikako pustiti u pogon. Bas cu procitat temu o St rodilistu

Senilnost-ne mogu se sjetit sto pise 3 posta iznad, a citala sam dva puta..

bmaric-super za pregled i super duzina cervixa! Jos ces ti bez beda do samog kraja.

Magnezij-ja pijem 700mg dnevno. Pola u tabletama (plava bocica iz DMa) i od jucer pocela jos sumeci (isto iz DMa ali bas njihova marka koja nema puno secera unutro, 400mg jedna tableta)

Sanja-i meni tako rekose-'mirovanje'. Nitko nije rekao 'strogo mirovanje'. Isto skuham, operem, opeglam nasjedecki i tako...ali sve cesce legnem i odmorim. Od muza slabe koristi, na poslu od 6-17.30. I onda tereni kad rodim pa ce u misiju. Na porod cu se isto sama vozit i jos usput djecu mami vozit jer je zena bolesna..ma bljak. Ne zelim razmisljat o tome, odmah mi krene nervoza i kontrakcije. Zavidim ti na smirenosti i pozitivi kojom zracis super si!

Leona-daj javi sto je s tim iscjetkom. Brinem se.

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Odg mog dr je miruj i vidimo se 12...

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Sanja, danas sam radila kontrolni bris na ureu, sljedeci utorak nalaz. Odnose nemam dugo, i nije od odnosa. Gin. mi kaze da svi imamo tu bakteriju u sebi u kolicini koja se smatra normalnom. Kako je trudnicama imunitet slabiji, moguce je da se ona zbog pada imuniteta aktivira, odn. poveca broj.
    Eto, to je njihovo objasnjenje od kud meni urea.

Kad bi magnezij trebao poceti djelovati? Odmah ili treba proci par dana? Ja popila jedan i nakon 10 min. bh kontrakcija...

Leona, drzi se! Sad ce brzo taj 12.08.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

A jeste imail odnose nezasticene?

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Odg mog dr je miruj i vidimo se 12...
    Onda miruj
    Mozda si se napregnula ak si imala

Meni moja nije dala utrice, a tak bih ih voljela... Samo injekcija mekena.,tipa utrogestana i to po potrebi.
    Nis ne brini jos cemo skupa prodisavat trudove

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Eeee a di vodite/pratite trudnocu?

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Onda miruj
    Mozda si se napregnula ak si imala

Meni moja nije dala utrice, a tak bih ih voljela... Samo injekcija mekena.,tipa utrogestana i to po potrebi.
    Nis ne brini jos cemo skupa prodisavat trudove
    Ma nije sve ok je bilo. Evo svaki odlazak na wc pratim i sve cisto. Sanja iz tvojih usta u bozije usi.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ma nije sve ok je bilo. Evo svaki odlazak na wc pratim i sve cisto. Sanja iz tvojih usta u bozije usi.
    Samo mirno miruj.
    Ocito neka zaostala krv i proslo.

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Znas sto je najgore kroz citavu trudnocu se pojavljuju te sukrvice i taj moj grlic luduje sa duzinom. Sad i jos e.coli. i sve te sukrvice plus 2 krvarenja sta sam imala trajala su svega 15min i onda nista sve lijepo cisto i uredno. Iskreno to je za izludit. Srica bebicu osjecam malo mi kucne pa me to malo smiri... Nemojtw me krivo shvatit ali najvise me je strah od svega tog mog glupog cerviksa. Jer radi njega imam spontane. Sad taj 12 koliko mi je i blizu toloko mi je i daleko. Najrade bi sve skupa prespavala..

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Znam draga i samoj mi dode da se uspavam do 23.01! Skroz te razumijem

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •