Stranica 386 od 581 PrviPrvi ... 286336376384385386387388396436486 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 19,251 do 19,300 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Leona, drzi se. Jos samo tri dana do 12-og. A vec si i u sigurnijem drugom tromjesecju.

Bmaric, super za pregled!

QueenBee, ja sam prije prve trudnoce svako toliko sanjala da sam dobila na cuvanje neku zivotinjicu za koju bi se pod redovito zaboravila brinut, nahranit je, dat joj vode, prosetat je.

Sanjo, ja trudnocu vodim u polu-privatne, polu-socijalne ginekologinje. Ono dio pregleda je besplatan i moze pisat uputnice, a dio (tipa bolji uzv) se placa. Zadovoljna sam s njom.

Ja isto totalno senilna. Kad idemo na plazu spremim tri vrecice - s igrackama, rucnicima, hranom... jednu pod obavezno zaboravim ponijeti.

Zadnjih par dana se osjecam jako promjenjivo. Dio dana mi je super i imam energije i samo svrljam okolo, a dio dana kao da me neko pretukao - samo bi se zavukla u krevet i lezala. I zadnjih par dana me opet kroz jutro hvataju mucnine, jucer sam cak i povratila dorucak. Sad ne znam jel od trudnoce ili od zeljeza sto mi ga je doktorica prepisala. Pise da su jedan od mogucih simptoma trudnoce. Danas cu ga probat popit za vrijeme rucka - da provjerim hoce li biti efekta.

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Jadranka mislim da ti je ta mucnina 99% radi zeljeza. Neznam dali ga pijes s vitaminom c ali meni bi smanjilo to mucnine. A zeljezo dok sam pila em muka, em nemogu na wc.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Sanja, ja trudnocu vodim kod soc. ginekologa bas zbog uputnica. Kod prv sam bila 2 puta: jednom na anomaly scanu sa 23 tt i jucer (31 tt), jer je moja soc. gin. na godisnjem (a kod njega jucer sam iskoristila priliku vidjeti svog bebca na 3d uzv ).
    Da nije tih uputnica, vjerojatno bi trudnocu pratila kod tog prv gin., prvenstveno iz razloga sto kod njega ne cekam puno na pregled. Jucer imala termin u 9h, u 9:10h vec bila na pregledu, dok kod moje soc. gin. cekam dosta dugo. Prosli put sam imala termin u 10h, a dosla na red u 12:30h.
    Ne znam da li je to samo kod moje tako, ali mi stvarno to ide na zivce. Nazuljam guzicu od sjedenja u cekaonici, noge mi otpadaju od stajanja...

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj bmaric prvotno napisa Vidi poruku
    Sanja, ja trudnocu vodim kod soc. ginekologa bas zbog uputnica. Kod prv sam bila 2 puta: jednom na anomaly scanu sa 23 tt i jucer (31 tt), jer je moja soc. gin. na godisnjem (a kod njega jucer sam iskoristila priliku vidjeti svog bebca na 3d uzv ).
    Da nije tih uputnica, vjerojatno bi trudnocu pratila kod tog prv gin., prvenstveno iz razloga sto kod njega ne cekam puno na pregled. Jucer imala termin u 9h, u 9:10h vec bila na pregledu, dok kod moje soc. gin. cekam dosta dugo. Prosli put sam imala termin u 10h, a dosla na red u 12:30h.
    Ne znam da li je to samo kod moje tako, ali mi stvarno to ide na zivce. Nazuljam guzicu od sjedenja u cekaonici, noge mi otpadaju od stajanja...
    Ja vodim privatno, ali za sve od uputnice do ljekova mi daje moja soc. ginekologica. Doduse i u privatnika se zna cekat ali ne vise od 30min. Bas radi tog cekanja idem privatno, jer bi dobila zivcani slom..

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Ja mislim da mi mokraca bjezi.. Malo malo su mi mokre gacice ali ne dolje nisko nego vislje gore bas kao da se popiskim. Ikad se obrisemostane zuto. Jel to normalno s obziromda je 1 trudnoca i relativno rano 22tt

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ja sam u prve dvije vodila kod socijalnog. Kad me naruci dodem na red, nema cekanja! Trudnice uvijek imaju prednost.
    U prvoj nije bilo vecih komplikacija, ali me neke stvari zasmetale jer mi nije rekao. Druga slicno, ali ureu mi nije lijecio do kraja pa se postavlja pitanje koju infek.je L pokupio na porodu. Zapravo je on jako dobar, ali mu fali onaj pripremni dio kada je to stvarno nuzno! Narocito sto je znao da je M ostao bez kisika i da sam sa L u strahu! I onda i L dobi infekc.
    Sada idem privat, on mi napise uputnice. Iako manje vise sve platim, nije to,tak,vise ni skupo. Test na ureu 120kn.
    Al i on je pristao na tu opciju. Zapravo zna sto sam oba puta prosla i kao da me sad "nagraduje" Jer inace kod njega to ne prolazi!
    Privatnica je ok, sve mi kaze, objasni, i kako kaze njih troje su specijalizirani za anomalije! A meni je to najbitnije!
    Nikad jos nisam dosla na red u terminu, ali mi ne smeta... Jer znam da kad udem cu dobiti full paznju i objasnjenje. Odlucila sam ne kupovati si krpice jer sam na komplikacijama (ne idem na poso), ne idem na trepavice.. I tako sam ustedila i vise nego mi treba za pregled kod privatnice.
    Posljednje uređivanje od Sanja :) : 09.08.2016. at 11:56

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Tak i meni bude. Cak ima i malo miris po mokraci. Makar ja mislim da je prije znoj.. Inace u sve tri trudnoce imam iscjedak, koji kaze moja ginicka je full normalno... Zuto, bijelo, gusce... Samo ne smije imat miris ribe

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a miris ribe je znak ????

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Ma ja koristim sada geonistin zbog iscjedka pa sad imam osjecaj da mi je jos gore stalno nesto izlazi uzas

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Infekcije, upale...

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ja sam skuzila da u trudnoci vjecito mokrih gaćona sve hodamo. I, kao sto Sanja kaze, dokle god ne vonja po ribii nije zelenkasto je ok. Plodna voda mi uvijek bila misterija. Sluzni sam si jednom vidjela-imao svega jednu crvenu zilicu, sve ostalo izgledalo kao zuta hladetina ili pače (ne znam treci naziv za to odvratno jelo).

Meni su stalno od znoja mokre. Zivcira me to. Najvise volim nositi od muza pamucne boxe. One ogromne sto ih hoce baciti jer su mu velike. A meni super-fino lamataju oko dupeta, gospoja se lufta, podfrknem ih ispod trbuha i uguram u onaj milimetarski prorez sto mi ostao izmedju buše i grmića i prav mi lijepo. Samo sto se zaboravim pa takva krenem vanka ves okacit. Ili otvorim postaru.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Sanja-sto je bilo s prvim porodom? Imas li pricu s poroda objavljenu da procitam?

Zaista mi je tesko citati kad netko ima traumatican porod. Kao da se postidim sto su moji bili tako uredni. Oduvijek sam bila svjesna koliko srece imam, ali svejedno se trgnem svaki put kad cujem za drugacije situacije. Stvarno bih voljela da svaka zena dozivi moja iskustva-ili bolja.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ja vodim trudnocu kod socijalaca svaki put. I isto se nacekam ko Mujo. U prosloj sam otisla 1x privatno da muz i dijete mogu vidjeti bebu na uzv. I sad u ovoj da provjerim jel sve ok.
    Nisam pri lovi-renoviramo kupaonu pa sve spiskali na to.
    Ma meni zelja rodit na tom stolcicu..to bi platila.
    I platit cu si apartman u rodilistu ako bude slobodan. Imam sluh sismisa pa od hrkanja cimerica ne spavam uopce ta 3 dana u rodilistu. E to je moj 'strah, strepnja, panika itd'- ta 3 dana nakon poroda.
    Jezim se prvenstveno onog odvratnog stiskanja stomaka nakon poroda kad ti idu istjerat krv iz maternice, sestara iz djecje sobe koje su kao Zlice od opaka i tih neprospavanih noci dok te ne puste kuci.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Sto smijem uzeti za ublaziti zgaravicu (31+1)?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Bok, cure, nisam se dugo javljala ali vas redovito citam.. vec neko vrijeme imam BH kontrakcije, jucer su bile cak malo i bolne i dođe mi kao da ostanem bez zraka. pijem Mg jedan ujutro od 300, jedan navecer i jos sam si jutros i normabel popila sa se sve to skupa smiri... evo sad popodne opet su se pojavile... bila sam na pregledu u cetvrtak i sve je bilo super, cervix zatvoren, 3. 6mm, isto je malo kraci zbog letz konizacije, ali dr nije nista kometirala.. a slijedeci je tek 23. 8.. samo da izdrzimo do 37 tt, kao sta i druge imaju tu zelju..

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj QueenBee prvotno napisa Vidi poruku
    Sanja-sto je bilo s prvim porodom? Imas li pricu s poroda objavljenu da procitam?

Zaista mi je tesko citati kad netko ima traumatican porod. Kao da se postidim sto su moji bili tako uredni. Oduvijek sam bila svjesna koliko srece imam, ali svejedno se trgnem svaki put kad cujem za drugacije situacije. Stvarno bih voljela da svaka zena dozivi moja iskustva-ili bolja.

Za M sam pisala davnih godina. Al ne znam dal su moderatori je uopce objavili. U gl. Trudovi od 21h navecer, u 07:30 buse vodenjak, beba bez vode do 15:40h. Prilikom izgona usao mu je gel u nos, nije prodisao... Muz je vikao jer je dok.vec otisla, brzo cijevcice i konacno plac. Na babinjama sam dozivjela sokove, tipa glu*a mama jer ne zna dojiti.. Ali nitko nije pa ni ON staviti djete na cicu. Otpusteni doma sa laziranom kilazom jer im/nam je pao na kilazi vise od dozvoljene... Drugi dan zavrsili na hitnoj... Beba spava, ne mogu ga probuditi... Tamo smo ga nafilalii onda je krenulo hranjenje... Sa 2mj.,pedi primjecuje poteskoce... Krvarenje i ciste na mozgu, intezivne vjezbe... Danas ima 6god. (napunio prije dva dana) vjezbamo jos uvijek. Uspjeli smo da je on danas nadprosjecan u testovima, motorika super! Obzirom da je bilo cak i receno da mozda nece hodati. Ostalo nam je izvjezbati "agramaticnost" koja je gotovo pri kraju! U gl. danas je on poptuno zdravo djete, koje ce u skolu slijedece godine ako bude to izvjezbao do kraja.. Po potpuno redovitom programu!

A sa L, dobro sam izgurala 38+2, i ureom, i jos svakodnevne vjezbe sa M. Medjutim M je bio bolestan, pa sam se ja od njega razbolila... Upala sinusa,uha,porod pod temperaturom... 24h kasnije je dobio infekciju, 10dana neonatologije na antibiotiku. Ikao je mogao, dojiti i vukao me iz pete da li su mi samo 2x u 24h podoje... Vjezbice s njim gotovo i da nisu trebale, suoer je napredovao... Ali takodjer krvarenje i prosirene komore radi infekcije.

U oba poroda naskakivanje na trbuh, cak mi se u jednom trenu cinilo i da mi pomaze... Al L je zadobio kvrgu na glavi od toga... Tkz.kefalohematom. Spontano sam prolazi.

Ja u prvom porodu popucala kolko sam god mogla... Dva dana nakon otpusta po nalogu patronazne natrag u bolnicu na vadenje i ponovo sivanje.
    Drugi brzo sam dosla k sebi fizicki!

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj bmaric prvotno napisa Vidi poruku
    Sto smijem uzeti za ublaziti zgaravicu (31+1)?
    Meni je hladno mlijeko pomagalo onak iz fridza i poviseno spavanje

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj vatra86 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok, cure, nisam se dugo javljala ali vas redovito citam.. vec neko vrijeme imam BH kontrakcije, jucer su bile cak malo i bolne i dođe mi kao da ostanem bez zraka. pijem Mg jedan ujutro od 300, jedan navecer i jos sam si jutros i normabel popila sa se sve to skupa smiri... evo sad popodne opet su se pojavile... bila sam na pregledu u cetvrtak i sve je bilo super, cervix zatvoren, 3. 6mm, isto je malo kraci zbog letz konizacije, ali dr nije nista kometirala.. a slijedeci je tek 23. 8.. samo da izdrzimo do 37 tt, kao sta i druge imaju tu zelju..
    Koji si tt?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Vatra, iako pijem mg, i dalje imam bh kontrakcije, otprilike svakih sat vremena. To sa ostajanjem bez daha je i kod mene. Jucer bila na pregledu, sve ok, zatvorena. Kaze dr da ce se pojacavati, ali bitno je da se ne otvaram.
    Ako nisi na mirovanju, onda lezi kad osjetis da dolazi kontrakcija.
    Ja sam isto 23.08. na pregledu i nadam se da ce stanje biti isto kao do sada.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Joj Sanja drago mi je da su decki sad dobro. Kojim vjezbama ispravljate agramaticnost?
    Vjerujem da ti nije lako otici na treci porod

bmaric-bademi, donat..negdje sam naletila da je nekoj i sladoled od vanilije pomagao :D

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Meni su se malo smirile kontrakcije glede intenziteta pa sad ne bole i uredno ih prohodam/'propricam'. Ne stresiram se vise toliko (majstori izasli iz stana) i odmaram cesce. Mg, ak nista drugo, pomaze da kakam ko dojence

Normabel popila jednom u zivotu-u 2.trudnoci kad mi mama obolila, a mala imala tantrume. Zavaljalo me u neki paralelni svemir. Nesto sam preosjetljiva na njega

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Vatra meni je dr rekao daxkad god osjetim te bh kontrakcije normabel uzmem. Nije mi nikad magnezij spominja premnda ga ja locem jer mi stvarno pomaze kog grceva u nogu. Ja vjerujem da ces izgurat... duljina ceevixa ti je super i najvaznije da si zatvorena. Ma imam i ja jedno pitanje popodne redovito spavam, ali mi ponekad zna doc bol kao menstrualna koja me prene onako od bola i cim se probudim morsm u wc pi pi, kad obavim sve bude u redu, jeli vam se kojoj desilo takvo nesto?

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Vatra,,Ja sam ih imala stalno od 20tt,i na ravnih 37tt sam se porodila,popi si magnezij i normabel ako smijes od 2mg,da te malo opusti,meni je to pomagalo,sve je to normalno,samo bez straha koliko god da te prestrasi kad krenu,i sama sam se bojala dok sam bila trudna,al one su normalne,tjelo se polako priprema za porod i to je sve normalno.
    Posljednje uređivanje od tina1993 : 09.08.2016. at 18:59

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Joj da nisam napisala da sam 21+5tt
    Rekla mi je gin i da puno pijem, pa se desi da ne piskim 2 sata ili se desi da piskim svakih 10-20 minuta... ali nista to nije naspram tih BH koje su neugodne i ne znas da li te otvaraju ili ne... nadam se da ne, pa da izdrzimo...

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Vatra, ja ih imam od 20 tt, sada sam 31+1 i zatvorena. BH kontrakcije inace ne otvaraju, ali su neugodne, bar meni, i postaju sve neugodnije.
    Don't worry, uzivaj i sve ce biti ok.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

uf... hvala vam cure.. hvatam se za svaku slamku.. nakon svega ..

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Leona29 prvotno napisa Vidi poruku
    Jadranka mislim da ti je ta mucnina 99% radi zeljeza. Neznam dali ga pijes s vitaminom c ali meni bi smanjilo to mucnine. A zeljezo dok sam pila em muka, em nemogu na wc.
    Moze bit, jucer ga nisam popila, pa mi odmah bilo bolje. Jutros sam ga ipak popila. A doktorica mi ga je dala preventivno, bez vadjenja krvi, kao da se nakupe zalihe. U principu, nemam nista protiv toga kad je rijec o zeljezu. Al, ako ce mi bit mucno, onda mozda pametnije da izvadim krv pa da vidim trebam li ga ili ne piti. Ili da je pitam neke druge tablete/sirup. Dala mi je Heferol, 300 mg.

Bmaric, zgaravicu zasad nemam, al sam je s prvim imala pred kraj. Ne sjecam se sto pomaze, samo znam da naranca odmaze, kao i velike kolicine hrane.

Vibram da sve dodjemo do termina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a onda sto prije dobijemo svoje zamotuljke

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Jadranka, ne kuzim zasto ti je dala piti zeljezo, ako ti nije dala kontrolirati ga. A da probas s necim drugim, tipa Elevit ili nesto slicno? Ili prehranom. Ja pijem Elevit od 12tt i meni je super, jos uz to gledam da jedem hranu bogatu zeljezom. Nisam ponovo kontrolirala zeljezo, ali mi je bilo super tamo oko 12 tt. Ref. vrijednost pise od 5-30, meni bio 25.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Neki ga daju po defaultu u tretjem tromjesecju. I prosli put mi ga skroz druga doktorica dala. Sa sedam osam tjedana na kontroli mi je bilo ok.
    Posljednje uređivanje od Jadranka : 10.08.2016. at 10:19

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

I ja sam ga dobila sa L u trudnoci... Bila sam mu blijeda
    Pila sam tekuci, u sirupu. I nisam imala mucnine

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Leona-meni! Pun mjehur kod mene uredno izazove kontrakcije.
    Ja pak ne mogu prestati ici na wc. Broj 2, jel'. Teska sracka valjda je od Mg. Kontrakcije vise ne brojim. Nisu jake. Sad su kombinacija menstrualne napetosti u trbuhu i pritiska na dno zdjelice i guzu.

Nego, gdje osetite bebu? Ja osjetim pokrete 1 cm iznad trokutica gdje dlake krecu rasti.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj QueenBee prvotno napisa Vidi poruku

Nego, gdje osetite bebu? Ja osjetim pokrete 1 cm iznad trokutica gdje dlake krecu rasti.
    Od tud negdi pa valjda do rebara. Sad uglavnom osjecam kotrljajuce pokrete, manje udarce. Glavica joj je dole, a nozice gore desno. Tako da je osjecam od sredine do desne strane trbuha. Lijevo bas i ne.

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Joj ja svako 1h moram na wc pi pi. I to kao da sam popila hektolitre vode. A sta se tice bebice isto tako je malo osjecam kao leptirice malo ispod pupka neznam kako bih opisala...

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Meni je zeljezo inace ok, ali ga pijem zbog smanjenog hemoglobina, na zadnjem nalazu mi je bio 100, isto pijem Heferol jer su kapsule koje se razgrađuju u crijevima pa mi je manje muka, od sirupa nisam mogla ni vodu popiti nakog njega...
    ja bebicu osjecam ispod pupka iako sad zna i malo višlje, a nekad bas udara, a nekaf kao migoljenje, skakljanje..

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

A ja svoju ne osjetim vecinu dana, onak mi se javi 2-3x! Jedva cekam da me posteno lupi

Bmaric vjezbe smo prosli, fizikalne, radna,senzorna,urolog (nocno mokrenje). Dakle bolnicke terapije, privatne, kucne, bebe ribe! Ostao nam je jos samo logoped! Ostalih smo se rjesili

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Ja svoju osjetim malo ispod pupka pa malo desno pa malo lijevo, svukuda zna i dosta nisko lupkati kao po mjehuru jajnicima..

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

A sto se tice heferola pijem ga od pocetka trudnoce zbog niskog zeljeza i hemoglobina .. Pijem u kapsulama i ne izaziva mi mucnine ali pijem iza dorucka, ne na taste kako bi trebalo.

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj vatra86 prvotno napisa Vidi poruku
    Joj da nisam napisala da sam 21+5tt
    Rekla mi je gin i da puno pijem, pa se desi da ne piskim 2 sata ili se desi da piskim svakih 10-20 minuta... ali nista to nije naspram tih BH koje su neugodne i ne znas da li te otvaraju ili ne... nadam se da ne, pa da izdrzimo...
    Ja sam ti draga imala stvarno jake kontrakcije,da sam isto mislila da cu roditi prerano,a svaki pregled zatvorena,tek sam u 36tt bila otvorena za prst,kad sam otisla roditi nakon sta mi je doma pukao vodenjak bila sam otvorena dva prsta,a bolilo me je da sam imala osjecaj da sam skroz otvorena. Samo polako,smireno,sve je to normalno

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ja bebca osjetim kao i Jadranka, od dna do rebara. Glavom je prema dolje i udarci su rijetki, vise je to neko guranje i meskoljenje.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Meni izgleda mg pomaze za bh kontrakcije. Vec sam ih danas imala manje. I ne pijem sumece 2x 375 dnevno kako mi je gin rekao, jer i onako svako jutro popijem 2,5 dcl Donat Mg-a i nakon toga Elevit, tako da vec s tim otprilike dodjem na tu jednu dozu mg-a. Pa sumece pijem samo navecer.
    Ne mora biti vise nista bolje, da ovako ostane sa ovih 4-5 bh kontakcija dnevno ja happy.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Mene beba glavom gura u dno zdjelice, ruke joj osjetim po kukovima, guzi se malo iznad pupka gdje lupa i nogama. Ne lupa u rebra vise, eventualno zakaci ono zadnje rebro sastrane. Pokreta ima cijelu paletu-od lijenog rastezanja do mahnitog 'trcanja'. Ali nisko je misa mu...

4-5 bh dnevno su super!

vjerujem u bolje sutra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

evo i mene kod vas...pozdrav svima

treca trudnoca, 8 tjedana
    klasicni problemi...mucnine-vecernje uzasne, teske noge, nadutost...

prije par dana sam prokrvarila nakon odnosa, smirilo se nakon dva dana
    ali, izgleda da nema sexa kod nas do daljnjega
    jel imao jos netko problema s time na pocetku?

trudnocu vodim privatno, tek u 9 mj idem na pregled

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Sex!!! Muza bih napastovala svakodnevno! Ali tak bas cesto nesmijemo
    Mislim da neko jako krvarenje ne bi smjelo biti uslijed sexa.

Cestitke, i skolsku trudnocu ti zelim!
    Di vodis trudnocu?

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Vjerujem-dobrodosla!! Bas mi drago vidjeti kad se zene odluce na vise djece meni je cetvero sam, ali postajem stara za trudničit (36 mi je). Zasto ti ljudi ne cestitaju na trecoj trudnoci? Masu njih me pitalo jesmo li je planirali. To mi digne tlak. Boli te cosak jel' planski il neplanski, to su privatni detalji. Cestitas pristojno i to je to.
    Ljudi nisu pristojni

Mene bole bradavice :/ ne curi kolostrum, ali stalno zutog masnog po njima.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Sam=san

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Da tocno! Hrabro, da da bas ste hrabri, kaj planski, i mislili smo kad jos uvijek imate nesto djecje opreme....?!
    A mi smo bas sretni! Muzu prva trudnoca da je sa nama, decki su full veseli, maze bebu, pricaju joj.... Cak se svadaju ko ce imati koja zaduzenja oko bebe i u cijem krevetu ce prvo spavati

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Awww tvoja curica ce imati dva starija brata da ju cuvaju i paze!

Kod mene sve tri cure. Same zene u kuci. Bit ce veselo kad se spoje pubertet i menopauza..

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Aaa divno, tri curke tati je veselo kako god okrenes!
    Bravooo

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Tati cemo lakirati nokte i farbati pramenove. Vec mora sjedit s ove dvije za rozim stolicem i piti imaginarnu kavicu iz djecjih salica

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •