Pokazuje rezultate 1 do 50 od 69

Tema: alternativa amniocenteza

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Cemu placanje toliko za neki test koji i tako nije 100% siguran?!
    I sto biste uopce napravile da se ne daj Boze na testu ispostavi da nesto ne stima???

Amniocenteza se smatra "najsigurnijim" pokazateljem eventualnih anomalija, pa je opet samo 5% negativih nalaza (pod negativno mislim da je nadjena anomalija) i stvarno negativno.
    Mojoj rodici je povrdjen Down, odlucila se zadrzati bebu, pa je rodila potpuno zdravu curicu.

Cemu se sa svim tim nalazima bombardirati i samoj sebi raditi ogroman stres?
    Ako su nuhalni, rani kombinirani i anomaly pokazali da je sve ok, smatram da je svaki dodatni test samo bacanje novaca.

Ne znam, mozda ja sve ovo pogresno gledam i mozda mislite da ja svoju trudnocu uzimam zdravo za gotovo, ali to nije ni priblizno tako. Svaki dan sam u brizi, a tu brigu sigurno nece ublaziti niti jedan test, niti jedan uzv, samo ce ublaziti, aBd rodjenje mog djeteta zivog i zdravog.

rebecca avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

Citiraj bmaric prvotno napisa Vidi poruku
    Cemu placanje toliko za neki test koji i tako nije 100% siguran?!
    I sto biste uopce napravile da se ne daj Boze na testu ispostavi da nesto ne stima???
    Mislim da svatko od nas zna zašto nešto radi i što bi napravio sa rezultatima testa, te da se druge osobe ne trebaju zamarati tuđim novcima i odlukama. Tema je ukazati na manje invazivne metode, a u razloge i odluke drugih osoba se ne treba uplitati.

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Vrlo poznati i cijenjeni dr mi je rekao da je to bacanje novca, da je amniocenteza najpouzdanija, ali da i ona naravno ne otkriva sve moguće probleme.

Slažem se jedino da je to manje invazivna metoda pa time nekima i prihvatljivija.

Ali ako netko ne zna što sa, ne daj Bože lošim rezultatima, tek tada nastaju pravi problemi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •