spajalica prvotno napisa
main ja danima citam ovaj tvoj krizarski rat na ovom forumu, pa kad inzistiras ima i familija koje prezive s 1100 kn. kako ja nemam pojma, jer na srecu nisam morala uciti se i toj vratolomiji.
ne shvacam tvoju potrebu da svima ali svima objasnis da nisu u pravu. cak i tang, s cijim postovima se slazem.
Sto bi ti tocno zelio nama reci?
da su muskarci ugrozeni jer majkama uglavnom dodjeljeno je dijete? skrbnistvo koliko ja znam u HR se dijeli bez obzira kod koeg roditelja je dijete. Neko bi morao grdo zabraljati. sto se tice toga da je kod majki evo ja znam cak 2 muskarca kod kojih su djeca. jer su majke bile te koje su zaljele "slobodu".
koliko vidim napisano da je da sudovi dodjeljuju alimentaciju prema primanjima gdje se obraca pozornost i na zaduzenja ili ti ga kredite. Tvoja alimentacija je 1100 kn. O onih 2000-3000 kn pa i 9000 nema smisla bas ratovati jer ja bas i ne znam puno ljudi (bilo majki bilo oceva koji daju te iznose). no vjerujem da ih ima, pogotovo u menagerskom svijetu. ne znam ih puno, a i one koje znam ili nemaju dijete ili su jos u braku.
Ne kuzim cemu svadja. Dijeca kostaju, skola htjeli mi to prizanti ili ne nije besplanta.
Ako imas problem s majkom svog djeteta oko trosenja tih 1100 kn koje ti mjesecno dajes, mozda je bolje da svu ovu energiju utrosis na dogovor s njom. tesko je vjerojatno, jer da vam ide glatko dijelili bi tih tvojih 7000 kn jos i sad. ali osobno mi se cini da je puno bolje za tebe i tvoje dijete da eto nekako se nadjete, pa da ti ona kaze na sta trosi.
i osobno kao i vecinu forumasica me uvrjedilo da se zene zele udati samo za ljude koji zaradjuju vece iznose, to je kao da bilo koja od nas kaze da si ti muska svinja koja ne zeli ulagati u svog sina nista vise od onoga sto mu je sud rekao. a vjerujem da nije tako.
sirius za ovo muska svinja slobodno mi spucaj karton.