Pokazuje rezultate 1 do 50 od 748

Tema: Dogovor oko iznosa alimentacije

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    main ja danima citam ovaj tvoj krizarski rat na ovom forumu, pa kad inzistiras ima i familija koje prezive s 1100 kn. kako ja nemam pojma, jer na srecu nisam morala uciti se i toj vratolomiji.

ne shvacam tvoju potrebu da svima ali svima objasnis da nisu u pravu. cak i tang, s cijim postovima se slazem.

Sto bi ti tocno zelio nama reci?
    da su muskarci ugrozeni jer majkama uglavnom dodjeljeno je dijete? skrbnistvo koliko ja znam u HR se dijeli bez obzira kod koeg roditelja je dijete. Neko bi morao grdo zabraljati. sto se tice toga da je kod majki evo ja znam cak 2 muskarca kod kojih su djeca. jer su majke bile te koje su zaljele "slobodu".

koliko vidim napisano da je da sudovi dodjeljuju alimentaciju prema primanjima gdje se obraca pozornost i na zaduzenja ili ti ga kredite. Tvoja alimentacija je 1100 kn. O onih 2000-3000 kn pa i 9000 nema smisla bas ratovati jer ja bas i ne znam puno ljudi (bilo majki bilo oceva koji daju te iznose). no vjerujem da ih ima, pogotovo u menagerskom svijetu. ne znam ih puno, a i one koje znam ili nemaju dijete ili su jos u braku.
    Ne kuzim cemu svadja. Dijeca kostaju, skola htjeli mi to prizanti ili ne nije besplanta.

Ako imas problem s majkom svog djeteta oko trosenja tih 1100 kn koje ti mjesecno dajes, mozda je bolje da svu ovu energiju utrosis na dogovor s njom. tesko je vjerojatno, jer da vam ide glatko dijelili bi tih tvojih 7000 kn jos i sad. ali osobno mi se cini da je puno bolje za tebe i tvoje dijete da eto nekako se nadjete, pa da ti ona kaze na sta trosi.

i osobno kao i vecinu forumasica me uvrjedilo da se zene zele udati samo za ljude koji zaradjuju vece iznose, to je kao da bilo koja od nas kaze da si ti muska svinja koja ne zeli ulagati u svog sina nista vise od onoga sto mu je sud rekao. a vjerujem da nije tako.

sirius za ovo muska svinja slobodno mi spucaj karton.
    ja svakome tko meni napiše neki argument koju me ne stoji, a realno idirektno napada mene, njemu odgovorim.

znači žene smiju pisati kaj žele, a ja se bunim protiv toga da se ne piše nekaj kaj stoji. ja odmah idem u rat?
    ja nemam problema, ali reagirao sam zato jer da je po ovom kako se ovdje piše ja bih imao problema.kaj da moram plaćati cifre koje se tu navode i kao da su normalne?? 1100kn mu mogu dati od svoje plaće. za više nemam ni ja. nisam ja kriv što je firma gdje sam radio propala i morao sam otići raditi u jednu gdje sad imam 7000kn plaću, a to sigurno nije dovoljno da si riješim stambeno pitanje. da prije nisam nešto uštedio i dao pola za nekretninu sad bi spavao gdje? u parku? dao bi ja djetetu (namjerno nigdje nisma napisao spol) više ali nemam ni za sebe.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj main prvotno napisa Vidi poruku
    ja svakome tko meni napiše neki argument koju me ne stoji, a realno idirektno napada mene, njemu odgovorim.

znači žene smiju pisati kaj žele, a ja se bunim protiv toga da se ne piše nekaj kaj stoji. ja odmah idem u rat?
    ja nemam problema, ali reagirao sam zato jer da je po ovom kako se ovdje piše ja bih imao problema.kaj da moram plaćati cifre koje se tu navode i kao da su normalne?? 1100kn mu mogu dati od svoje plaće. za više nemam ni ja. nisam ja kriv što je firma gdje sam radio propala i morao sam otići raditi u jednu gdje sad imam 7000kn plaću, a to sigurno nije dovoljno da si riješim stambeno pitanje. da prije nisam nešto uštedio i dao pola za nekretninu sad bi spavao gdje? u parku? dao bi ja djetetu (namjerno nigdje nisma napisao spol) više ali nemam ni za sebe.
    pa nije li sud uzeo u obzir tvoju funancijsku situaciju i prema njoj odredio.
    mogu ja traziti da mi neko da sto god zelim, ali ako nemam papir prema kome taj mora meni dati radi toga i toga ili nema medjusobnog dogovora džabe mi je traziti.
    tako da ne vidim ni mjesto panici ni kod tebe. sud je rekao 1100 kn i to tako je. e sad da li ti mozes ili da li ti zelis dati nesto vise, to je na tebi i na nikom drugom.
    a ako ti je puno pisi zalbu sudu. ali iz postova sam shvatila da je tebi iznos OK.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 23.08.2016. at 09:28

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

pa nije li sud uzeo u obzir tvoju funancijsku situaciju i prema njoj odredio.
    mogu ja traziti da mi neko da sto god zelim, ali ako nemam papir prema kome taj mora meni dati radi toga i toga ili nema medjusobnog dogovora džabe mi je traziti.
    tako da ne vidim ni mjesto panici ni kod tebe. sud je rekao 1100 kn i to tako je. e sad da li ti mozes ili da li ti zelis dati nesto vise, to je na tebi i na nikom drugom.
    a ako ti je puno pisi zalbu sudu. ali iz postova sam shvatila da je tebi iznos OK.
    vjerojatno budemo opet na sud, jer joj prijateljice pune glavu glupostima da bi trebao više plaćati. ne vele joj da neće dobiti i da će samo plaćati odvjetnika. ali i ja ću onda morati, a i ovako jedva platim sve od plaće do plaće. ja živim sam, a treba platiti i za stambeni kredit i za auto da mogu na posao.

pošto vodim malog na more,kupim mu još nešto na mjesec i čuvam račune..ne vidim na koju foru bi više dobio za plaćanje. ali evo moja bivša je onakva kakve se svi zgražate (s pravom) dok netko generalizira.

i zato me smeta, jer onda se po netu piše "2000kn alimentacija...ovo ono". a nije tako.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj main prvotno napisa Vidi poruku
    vjerojatno budemo opet na sud, jer joj prijateljice pune glavu glupostima da bi trebao više plaćati. ne vele joj da neće dobiti i da će samo plaćati odvjetnika. ali i ja ću onda morati, a i ovako jedva platim sve od plaće do plaće. ja živim sam, a treba platiti i za stambeni kredit i za auto da mogu na posao.

pošto vodim malog na more,kupim mu još nešto na mjesec i čuvam račune..ne vidim na koju foru bi više dobio za plaćanje. ali evo moja bivša je onakva kakve se svi zgražate (s pravom) dok netko generalizira.

i zato me smeta, jer onda se po netu piše "2000kn alimentacija...ovo ono". a nije tako.
    a gle, svaka skola se placa, pa ce tako ovu i majka tvog sina platiti, ako trazi kruha preko pogace. a koliko je meni poznato, sudske troskove placa strana koja izgubi parnicu.
    sve u svemu sretno, a jedan post koji je tu napisan ne vjerujem da je mjerilo sudu, a sad sto se nekom snilo.......

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

a gle, svaka skola se placa, pa ce tako ovu i majka tvog sina platiti, ako trazi kruha preko pogace. a koliko je meni poznato, sudske troskove placa strana koja izgubi parnicu.
    sve u svemu sretno, a jedan post koji je tu napisan ne vjerujem da je mjerilo sudu, a sad sto se nekom snilo.......

nije to samo jedan post. net je pun takvih postova, i stvara se neko ozračje kao da je 2000kn normalna alimnetacija. muško pravo je da odgovori na takve "prijetnje". jer realno ako mi netko piše da bi plaćao 50% plaće. taj mi prijeti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •