Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
pa nije li sud uzeo u obzir tvoju funancijsku situaciju i prema njoj odredio.
mogu ja traziti da mi neko da sto god zelim, ali ako nemam papir prema kome taj mora meni dati radi toga i toga ili nema medjusobnog dogovora džabe mi je traziti.
tako da ne vidim ni mjesto panici ni kod tebe. sud je rekao 1100 kn i to tako je. e sad da li ti mozes ili da li ti zelis dati nesto vise, to je na tebi i na nikom drugom.
a ako ti je puno pisi zalbu sudu. ali iz postova sam shvatila da je tebi iznos OK.
vjerojatno budemo opet na sud, jer joj prijateljice pune glavu glupostima da bi trebao više plaćati. ne vele joj da neće dobiti i da će samo plaćati odvjetnika. ali i ja ću onda morati, a i ovako jedva platim sve od plaće do plaće. ja živim sam, a treba platiti i za stambeni kredit i za auto da mogu na posao.

pošto vodim malog na more,kupim mu još nešto na mjesec i čuvam račune..ne vidim na koju foru bi više dobio za plaćanje. ali evo moja bivša je onakva kakve se svi zgražate (s pravom) dok netko generalizira.

i zato me smeta, jer onda se po netu piše "2000kn alimentacija...ovo ono". a nije tako.