Pokazuje rezultate 1 do 50 od 748

Tema: Dogovor oko iznosa alimentacije

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    to mozes pak samo zeljeti, jer kao sto si vidio misljenja svih nas o visini alimentacije su vrlo podjeljena i ima nas sasvim dovoljno koji mislimo da alimentacija treba biti sukladna placi.
    i potpuno je jasno da ovaj topik tu rezlicitost misljenja i stavova nece uniformirati.
    sto se mene osobno tice nakon ovog topika sam jos uvjerenija da zakonska regulativa treba biti i jos stroza i jasnija, te upravo suprotno od principa, dati cu djetetu kad ja zelim i koliko ja zelim i za ono sto ja zelim.

no to sto ja, mi, marko, janko, ana misle je zapravo bespredmetno, jer je zakon vrlo jasan. a donesen je od ljudi koji se u materiju razumiju.
    ako mislis da je zakon los, pa organiziraj incijativu za preispitivanje, promjenu, sto vec...
    ja to kaj si rekela nisam doveo u pitanje. ja plaćam po zakonu 1100kn, i to je zakonski. ono protiv čega se borim da se stvara slika da je cca 2000kn normalna alimentacija. nije tako jer je prenapuhano. nemoguće za plaćati.

ne mogu samo biti sukladna plaći jer ako ja nemam gdje biti onda mora se gledati i stambeni kredit i koliko mi treba da uredim stan.
    Posljednje uređivanje od main : 24.08.2016. at 12:56

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •