Pokazuje rezultate 1 do 50 od 748

Tema: Dogovor oko iznosa alimentacije

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Pa imas " tako velik " kredit kad ti tako minimalno ostane nakon sto platis ostale troskove.
    Kredit se dize tek kad se napravi racunica da ce se moci placati nakon ostalih troskova.
    ja se ne izvlačim iz kredita. jako sam dobro i kupio.

plaćam svoje troškove i to je to. ali ne može mi se stalno pokušavati da moram plaćati više. jer ne ide. kaj sam trebao, spavati na klupi da bi mogao plaćati veću alimnetaciju. to isto nije interse dijeteta da mu tata nema stan.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj main prvotno napisa Vidi poruku
    ja se ne izvlačim iz kredita. jako sam dobro i kupio.

plaćam svoje troškove i to je to. ali ne može mi se stalno pokušavati da moram plaćati više. jer ne ide. kaj sam trebao, spavati na klupi da bi mogao plaćati veću alimnetaciju. to isto nije interse dijeteta da mu tata nema stan.
    Tata ( kao i mama i dijete) treba po mogucnosti imati adekvatan smjestaj .
    Ako se nema za velik kredit uzme se manji.
    ako se nema za kredit tada se zivi kao podstanar. Ili se bogato ozeni.
    Ili se zivi u zajednici sa roditeljima. Cimerima. Postoji vise od jedne opcije.
    Nije kredit na stan nikakvo pravo, niti je obavezno zakonom izabrati najskuplju opciju .
    Moci placati kredit i zivjeti uz to koliko toliko normalno u Hrvatskoj jest- povlastica.
    Odlaske na vecere i novije auto ( ili cak bilo kakve) sanja vecina ljudi koja ima kredit , a zive u zajednici .
    Tako da ti nisi po nicemu poseban.
    Osim sto imas prilicno veca primanja od vecine.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Tata ( kao i mama i dijete) treba po mogucnosti imati adekvatan smjestaj .
    Ako se nema za velik kredit uzme se manji.
    ako se nema za kredit tada se zivi kao podstanar. Ili se bogato ozeni.
    Ili se zivi u zajednici sa roditeljima. Cimerima. Postoji vise od jedne opcije.
    Nije kredit na stan nikakvo pravo, niti je obavezno zakonom izabrati najskuplju opciju .
    Moci placati kredit i zivjeti uz to koliko toliko normalno u Hrvatskoj jest- povlastica.
    Odlaske na vecere i novije auto ( ili cak bilo kakve) sanja vecina ljudi koja ima kredit , a zive u zajednici .
    Tako da ti nisi po nicemu poseban.
    Osim sto imas prilicno veca primanja od vecine.
    moje je pravo na stambeni prostor, i nikve gluposti tipa da sam trebao ići u podstanare da bi plaćao veću alimentaciju ne prihvaćam.
    podstanarstvo je u biti i skuplje. a meni pogotovo. stambeni prostor je moje pravo.

tko je rekao da sam poseban. ali npr da imam auto, to mi treba zbog posla. ne može biti ajmo ti uzeti auto kroz veću alimentaciju a ti onda kako znaš.
    Posljednje uređivanje od main : 24.08.2016. at 12:36

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

život s cimerima nije adekvatan smještaj. ako majka i djete mogu živeti u stanu onda može i otac ili?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •