Pokazuje rezultate 1 do 50 od 748

Tema: Dogovor oko iznosa alimentacije

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Tako je, trebalo bi znati statističke podatke. Evo npr. iz ovog članka http://www.tportal.hr/lifestyle/obit...krbnistvo.html (premda, ne mora biti vjerodostojno)

Primjerice u 2012. Centar za socijalnu skrb Zagreb je od 653 dana mišljenja u 576 slučajeva dao prijedlog da djeca žive s majkom, od čega je 491 mišljenje u skladu sa sporazumom roditelja.

Ja iz osobnog iskustva mogu reći da poznajem nekoliko očeva koji se nakon razvoda zaista brinu o djeci kao da razvoda nije bilo, i potpuno su uključeni u život svoje djece, međutim niti jedan od njih nije pokušao dobiti skrbništvo (kolokvijalno rečeno, dakle da dijete živi s njim). Imala sam recimo u obitelji i slučaj da je majka odvela djecu u drugu zemlju, otac se tome jako protivio i bilo je velike drame, ali otac svejedno niti u toj situaciji nije pokušao zatražiti "skrbništvo".

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Pa bi dakle ne isto tako mogla svaka bivša s kojom dijete živi... Do štednje.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Tako je, trebalo bi znati statističke podatke. Evo npr. iz ovog članka http://www.tportal.hr/lifestyle/obit...krbnistvo.html (premda, ne mora biti vjerodostojno)

Primjerice u 2012. Centar za socijalnu skrb Zagreb je od 653 dana mišljenja u 576 slučajeva dao prijedlog da djeca žive s majkom, od čega je 491 mišljenje u skladu sa sporazumom roditelja.

Ja iz osobnog iskustva mogu reći da poznajem nekoliko očeva koji se nakon razvoda zaista brinu o djeci kao da razvoda nije bilo, i potpuno su uključeni u život svoje djece, međutim niti jedan od njih nije pokušao dobiti skrbništvo (kolokvijalno rečeno, dakle da dijete živi s njim). Imala sam recimo u obitelji i slučaj da je majka odvela djecu u drugu zemlju, otac se tome jako protivio i bilo je velike drame, ali otac svejedno niti u toj situaciji nije pokušao zatražiti "skrbništvo".

meni je odvjetnik rekao, jaka faca, da nema smisla da trošim vrijeme i novac. to su gluposti. laži. otac u HR može dobiti skrbništvo samo i samo, onda.. naglašavam SAMO I SAMO ONDA dok majka ne želi ili je bolesna na pshičkoj bazi ili slično. mislim pa na koju razini je rasprava ako budemo to negirali?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •