Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
Možda je radnica u Konzumu pod nekim jakim stresom.
Možda ima problema sa hormonima.
Možda njeno telo ne podnosi sintetičku uniformu koju mora da nosi 8 sati na dan.
Možda u tih 8 sati (a verujem da je nekad i preko 8) nema dovoljan broj pauza u kojima bi istovremeno uspela da jede, piški, ne daj Bože promeni uložak i sl. i još se obriše vlažnim maramicama da bi bila nosu dovoljno ugodna.
Možda njen šef a ni kupci ne bi bili oduševljeni da je na kasi vide kako se dovoljan broj puta prebrisava vlažnim maramicama između kuckanja dva računa.
Možda je svesna da odvratno smrdi a ipak mora da radi taj posao takva i stidi se sama sebe (što dodatno pojačava stres - i smrad...).

A možda bi devojka stvarno trebala da ostane bez posla, a šef da zaposli neku uredniju. Tj. neku koju je priroda/Bog obdario sa manje odvratnim znojnim žlezdama.
Na kraju krajeva, život jeste neverovatno surov.
Ko joj je kriv.
Znala sam, ZNALA da će netko na ovaj način prokomentirati samo zato što je u pitanju blagajnica iz Konzuma. Da sam to isto primijetila kod IT programerke koja ima svoj biznis, ne bi niti trepnula, jelte?

I sada ja moram objašnjavati da se to osjeti i ranim jutrom i popodnevom i da od 50 Konzumovih radnika koje susrećem, samo kod nje to osjetim.

Ma daj...