-
Ja sasvim razumijem mamicu. Pa nije išla u upravu, ili se zalila, ili pisala dopise sa zahtjevom za otpuštanje. I nije rekla, da smatra da je osoba za taj posao neprikladna, nego da misli da ljudi koji rade sa strankama bi trebali pripaziti na svoj izgled i miris.
Naprosto je primjetila, to što je primjetila.
i na to ima potpuno pravo.
Većina nas, uključujući i mene, će zamijetiti neugodan miris, da ne kažem smrad. Većina nas neće ništa reći, jer smo odgojeni i pristojni. Neki od nas neće primjetiti ništa, ili će ako nešto primjete, prisiliti sebe da to primjećivanje reflektiraju ovako ili onako.
I sve pet.
A što će nam kod drugih ljudi upadati u oči ( nokti, izrast, dlake, ovo, ono) je osobna stvar svakog od nas, a ovisi i o našim kriterijima izgleda.
No dok to ostaje u našoj percepciji, te nije zloupotrebljeno da se osobi naškodi, ne vidim sto bi to druge ljude uopce trebalo tangirati.
Ako mogu birati uslugu u dućanu, na šalteru između osoba koje ne poznajem, odnosno kad se ne radi o nekim specifičnim, specijalističkim, stručnim stvarima, između nekoga tko jako zaudara po znoju, te nekoga tko ne, ja ću izabrati ovu drugu osobu.
Netko drugi ovu prvu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma