Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
A da ti odjednom počne davati krive signale, odnosno ode u nepoznato područje, tipa registrira se na neku onakvu stranicu, počne se skrivati kad mu mobitel zazvoni, počne puno vremena provoditi na Facebooku, ostaje duže na poslu, nađeš mu kondome u džepu kad mu stavljaš robu prati a ti si na pilulama...pa ti za stranicu ti kaže da je bio samo znatiželjan i da nije prešao granicu, za skrivanje kad mob zazvoni kaže da ga zovu s posla i da imaju gadnu situaciju koju mora riješiti nasamo a za Facebook kaže da ima interesantnih članaka, za duže ostajanje na poslu kaže da im se povećao obujam posla a za kondome kaže da ih je pronašao na putu, bili su zapakirani pa ih je uzeo, htio ih je dati prijatelju koji ima curu. Sve ti se to počne dešavati odjednom i nije uobičajeno. Bi li mu vjerovala, bi li se ipak probudila ljubomora ili bi ga ostavila?
Ja bih se zapitala kako se JA osjećam u vezi s tim. Na drugu osobu ionako ne možemo utjecati, samo na sebe. Ako bi me smetalo (vjerojatno bi) pozvala bih ga da porazgovaramo. Nakon toga, korak po korak. Rješenja takve situacije nema bezbroj, ima samo dva ili tri: nazovete stvari pravim imenom i raziđete se kao ljudi, praviš se da je sve u redu iako nije ili progutaš govno.