Stranica 412 od 581 PrviPrvi ... 312362402410411412413414422462512 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 20,551 do 20,600 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Milenche-plati zenu 200-300kn da vam.ocisti stan, naruci mijesano meso iz nekog dobrog restorana i digni 'Volis li pse?' na videoteci. Ja palim auto i picim do tebe. donosim 2l karlovackog leđere, 2 katetera i kantu za urin.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ajmo Tiia! Go go go!

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj bmaric prvotno napisa Vidi poruku
    Vec od par zena sam cula da Pampersove pelene ne veljaju, a puno njih hvali Violetine.
    Ja kupila Violetine. Kud svi, tud i mali Mujo...
    Kakvo vi iskustvo imate?
    Mi smo kombinirali platnene i neke Libero (mislim da su se tako zvale), al u ducanu u kojem smo ih kupovali ih vise nema. Sad sam uzela Pampers Premium 2 za pocetak - pa kad malo poraste guza planiram opet u platnene. Inace nisam bad odusevljena s Pampersom, ovaj Libero (??) mi je bio puno bolji i prirodniji, al sad sam nasla u ducanu samo Pampers i Violetu - a ne znam zasto sam bila skepticna prema.Violeti nisam uzela one najmanje newborn, nego broj 2, od 3 do 6 kila. Mislim da ce te bit ok.

Najbolje uzet po jedan paket od jednih i od drugih pa isprobat.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Milenche, drz se!

Tiia, ti isto! Jos malo. Jesi opet doma? Kad si se pocela otvarat? Tek sad na ovom pregledu ili prije?

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Milenche-ubija te lezanje. Ja vam se iskreno divim i nemam pojma kako vi to mozete. Znam da ja ne bih mogla-nit psihicki nit fizicki.
    A sto se tice nas 'pred kraj'...ima tu svega. Ili nisi jos spreman oprostiti se s trudnickim trbuhom jer znas da show tek krece kad rodis ili imas jos 2-3 dana do termina pa ti je 'cupajte ju vise van iz mene!' Kako god okrenes-nikad ti nije bas po volji. Ne zavidi nam, Milenche, nije nam tako lijepo.
    Zaista, 2.tromjesecje jest najljepsi dio iako i tad kukamo za svasta nesta.
    Nasla sam slike sebe od prije 2 mjeseca i taaaako sam si lijepa trudnica na njima. A kukala sam i tad kol'ka sam, vid'mi ovo-ono..budala. sad imam 5kg vise, ali izgledam kao da imam 100 i imam veze s ljepotom koliko i zirafa s friziderom.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Pampersice newborn sam i ja kupila za prvu turu pelena. Cim pupak otpadne uskacemo u platnene
    Kad smo vani, stavimo jednokratne i nama su dobre bile one iz Lidla-ne'am pooooojma kako se zovu sad, mozak mi nije nista veci od mjehura u ovoj fazi. Malo jesu krute, ali su fino siroke i duboke i ne propustaju

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Potpis na sve sto QueenBee kaze u gornjem postu! A narocito na razliku u izgledu, kilima i inom od 2 do 3. tromjesecja. A mislila prije 2 mjeseca da sam debela. Nisam bila

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Violeta me se nisu dojmile. Nekako su kartonske.
    Znali smo Puffies nekad kupiti. Ok su, ali vise sam ih kupovala da se mogu diviti malom puzavcu u dezenskoj peleni :D

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Jel' da je istina, Jadro? Nikad si nismo po volji kako god izgledale! Kao da zaboravimo da pred kraj izgledamo ko morževi

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Evo Šta se tiče pelena ja sam koristila Libero ali više ih nema za kupi al neznam zasto a bila sam prezadovoljna s njim, od dosta žena sam čula da su Puffis dobre.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Kad smo kod morzeva-na plazi sam bas kao to nesnosno salasto nezgrapno stvorenje. Kao prvo, cim me vide s ovom trbusinom, svi odmah sjedajz, pale cigare i namjestaju se da imaju sto bolji pogled na mene. I onda moram strip tease pred svima izvodit-prvo se 3x prepipam jesam li badic obukla kako treba i drzi li se sve jos na onom mjestu gdje treba biti. I onda se pravim da ne vidim kako su svi razjapili čvalje i blenu u moj ogromni trbuh. Tu vise nitko nema pardona, šok je prevelik i otvorenih usta prate svaki moj korak do plaze dok ja talasastim bedrima antigraciozno grabim do vode. Svakim korakom se ukopam do gleznja u sljunak jer sam tesko kao klavir. I onda jos moram u vodu ulazit brzinom 0,1km na sat da se priviknem na hladnocu dok me sunce przi po ramenima, a pogledi apsolutno svih prisutnih po ostatku tjelesine. Kad konacno uronim-druga prica. Beztezinsko stanje, a ja kao čigra.
    Put natrag do rucnika je jednaka blamaza kao i ulazak u vodu..uz dodatak privlacenja rukama skroz do plicaka i onda se ustanem, izazovem oseku i brojne 'oooooooooh-vidi onoooooo' povika, par padova i izgubljene japanke u kamencicima...i tako..blagi uzas.

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Potpis na Beti za newborn, i do cca 3mj. Pampers.
    Slazemse da kasnije i nisu nesto extra... Zapravo jesu, full mekane i gibljive al onda cesto procuri.
    Ja sam do 3mj., pampers, i onda DM-ove, i poslije sam ih u one gace stavljala tkz. Windelslips (dm ili pampers).

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Puffies su mi cak i relativno mekane

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj Tiia prvotno napisa Vidi poruku
    2,5 cm
    al me obradovalo
    Milenche bio Klaric. Koliko je njemu god. Meni izgleda kao da ima 35 max

Joj dizem se danas s one kobile i jedna noga ostane gore i gledam kako nemogu pa sestra kaze nogu dole spustite. Haha zaboravila sam na nju
    Bravoo!! Imas kakve kontrakcije? Kako se osjecas!

P.s moja kcer ce se zvati Tia

Tiia avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Malo prije dve tri kontrakcije. Pa stane
    mi jos nemamo ime sto posto ali ja navijam za Tiu

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

QB, ti sebi izgledas da +5 drukcije. Mozes misliti kako je meni sa +17,5?! Kad gledam slike od prije trudnoce, znam da sam to ja. A kad se vidim u izlogu onako u prolazu (u ogledalo doma se vise i ne gledam), sama sebe ne prepoznajem. Danas bas onako setam kroz centar, i prolazim kraj izloga, prvo vidim stomak, pa stomak, pa jos stomaka, onda nekad nakon par koraka dolazim ja, a na kraju straznjica nikako proci izlog.

Sto se pelena tice, ja sam sada kupila 2 paketa Violetinih newborn, pa cu Pampersice. Skuzit cu onda koje su mu i mi bolje.

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj Tiia prvotno napisa Vidi poruku
    2,5 cm

al me obradovalo

Milenche bio Klaric. Koliko je njemu god. Meni izgleda kao da ima 35 max

Joj dizem se danas s one kobile i jedna noga ostane gore i gledam kako nemogu pa sestra kaze nogu dole spustite. Haha zaboravila sam na nju

Marko ima 38/39 godina,isli smo skupa na fax.
    Nek bude sto prije,sto brze i sto bezbolnije!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj QueenBee prvotno napisa Vidi poruku
    Milenche-plati zenu 200-300kn da vam.ocisti stan, naruci mijesano meso iz nekog dobrog restorana i digni 'Volis li pse?' na videoteci. Ja palim auto i picim do tebe. donosim 2l karlovackog leđere, 2 katetera i kantu za urin.

Skuzili su da sam na rubu zivcanog sloma...pocistili su stan i uklonili se van iz njega,otisli su van nesto pojesti,a meni ce nesto donjeti...mir tisina i National Geographic Wild.Klima ugasena!!!
    Ljubim te!!!

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj QueenBee prvotno napisa Vidi poruku
    Milenche-ubija te lezanje. Ja vam se iskreno divim i nemam pojma kako vi to mozete. Znam da ja ne bih mogla-nit psihicki nit fizicki.
    A sto se tice nas 'pred kraj'...ima tu svega. Ili nisi jos spreman oprostiti se s trudnickim trbuhom jer znas da show tek krece kad rodis ili imas jos 2-3 dana do termina pa ti je 'cupajte ju vise van iz mene!' Kako god okrenes-nikad ti nije bas po volji. Ne zavidi nam, Milenche, nije nam tako lijepo.
    Zaista, 2.tromjesecje jest najljepsi dio iako i tad kukamo za svasta nesta.
    Nasla sam slike sebe od prije 2 mjeseca i taaaako sam si lijepa trudnica na njima. A kukala sam i tad kol'ka sam, vid'mi ovo-ono..budala. sad imam 5kg vise, ali izgledam kao da imam 100 i imam veze s ljepotom koliko i zirafa s friziderom.

Znam da je grozno pred kraj,ali ja lezim vec 5 mjeseci i sama rijec kraj mi zvuci trenutno predivno.
    Bas me uhvatila depresija po prvi put u ovih pet mjeseci.Samo jos slijedeci tjedan i onda krecu skole i neka druga rutina.Bit cu bolje

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Milenche, drz se!

Tiia, ti isto! Jos malo. Jesi opet doma? Kad si se pocela otvarat? Tek sad na ovom pregledu ili prije?

❤️

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

A kad se vidim u izlogu onako u prolazu (u ogledalo doma se vise i ne gledam), sama sebe ne prepoznajem. Danas bas onako setam kroz centar, i prolazim kraj izloga, prvo vidim stomak, pa stomak, pa jos stomaka, onda nekad nakon par koraka dolazim ja, a na kraju straznjica nikako proci izlog.

A da to nisi mene vidila u izlogu? I ja sam tu negdi na +15-17 (ovisno o vagi). A sve mi se cini da cu u ovih pet tjedana dobit jos 5-6

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Milenche prvotno napisa Vidi poruku
    Znam da je grozno pred kraj,ali ja lezim vec 5 mjeseci i sama rijec kraj mi zvuci trenutno predivno.
    Bas me uhvatila depresija po prvi put u ovih pet mjeseci.Samo jos slijedeci tjedan i onda krecu skole i neka druga rutina.Bit cu bolje

Milenche, bit ce bolje! Nekako se u 5-6 mjesecu kraj zaista cini daleko. Toliko puno smo prosle, a opet je porod tako daleko. A opet prodje to nekako. Sad ti je kriza, al proc ce ona!

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Milenche, bit ce bolje! Nekako se u 5-6 mjesecu kraj zaista cini daleko. Toliko puno smo prosle, a opet je porod tako daleko. A opet prodje to nekako. Sad ti je kriza, al proc ce ona!

Da mi je znati tko je trudnocu nazvao blazenim stanjem...sigurno neki muskarac!

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Da mi je znati tko je trudnocu nazvao blazenim stanjem...sigurno neki muskarac!

Draga moja znam kako ti je.. Isto tako i meni sve se cini tako daleko. Svaki dan.kao godina. Svaki dan sam u strahu hoceli sve proci kako treba. Uz svo lezanje svaku boljku vise osjecam.i pitam se jeli normalno. Kako mi vrijeme pdmice ja umjesto da sam sve sretnija ja sve vise depresivna i sto je najgore svaki dan mi je postao isti. Da vas tu na forumu nema oludila bih. A to o "blazenom" stanju necu niti komentirat.

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj Leona29 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga moja znam kako ti je.. Isto tako i meni sve se cini tako daleko. Svaki dan.kao godina. Svaki dan sam u strahu hoceli sve proci kako treba. Uz svo lezanje svaku boljku vise osjecam.i pitam se jeli normalno. Kako mi vrijeme pdmice ja umjesto da sam sve sretnija ja sve vise depresivna i sto je najgore svaki dan mi je postao isti. Da vas tu na forumu nema oludila bih. A to o "blazenom" stanju necu niti komentirat.

Dobro sam se drzala 5 mjeseci,zadnjih dana pucam po savovima.Sutra je ponedjeljak,ponedjeljkom punimo tt,sutra 26. punih i ulazimo u 27. Malo optimizma...

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Dobro sam se drzala 5 mjeseci,zadnjih dana pucam po savovima.Sutra je ponedjeljak,ponedjeljkom punimo tt,sutra 26. punih i ulazimo u 27. Malo optimizma...

I ja ponedjeljkom punom puni tt

Cure, i ja lezim skoro od pocetka, skroz vas razumijem. Ja brojim dane kad ce mi reci da ne moram vise mirovati - sve se nadam da ce to biti na sljedecem pegledu, iako mi se cini da ce biti na drugom.
    Proci ce sve, samo pozitivno!

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

I ja ponedjeljkom punom puni tt

Cure, i ja lezim skoro od pocetka, skroz vas razumijem. Ja brojim dane kad ce mi reci da ne moram vise mirovati - sve se nadam da ce to biti na sljedecem pegledu, iako mi se cini da ce biti na drugom.

Proci ce sve, samo pozitivno!

Kad napunim 34tt dizem se s kauca,eliminirat cu sve osim Mg i krecem pomalo.
    Izgleda taaako daleko!

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Joj sta da ti velim valjda je to od dana do dana ja sam danas u 19tt usla i imam.sto ici . A da ce me dignuti sa strogog mirovanja na samo mirovanje nece sigurno prije 34tt..

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Joj sta da ti velim valjda je to od dana do dana ja sam danas u 19tt usla i imam.sto ici . A da ce me dignuti sa strogog mirovanja na samo mirovanje nece sigurno prije 34tt..

Jos tjedan dana i pola je iza tebe,svasta si prosla i izgurala,jos te puno ceka,ali i to ce proci,bit ce sve na kraju super.Vidjet ces...
    Ali ima tako teskih dana...

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Znas sto mi je najgore sto mi koncentracija popusta do te mjere da na nista se ne mogu fokusirat.
    E da da vas jos nesto pitam ja pijem poprilicno puno magnezija u danu 1g cak. Ne pomaze mi bas kod bh kontrakcija ni normabel, a bome ni kod dali bi me mozda doktor trebao stavit na nesto drugo ili ce to ovako ostati do kraja?

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Znas sto mi je najgore sto mi koncentracija popusta do te mjere da na nista se ne mogu fokusirat.
    E da da vas jos nesto pitam ja pijem poprilicno puno magnezija u danu 1g cak. Ne pomaze mi bas kod bh kontrakcija ni normabel, a bome ni kod dali bi me mozda doktor trebao stavit na nesto drugo ili ce to ovako ostati do kraja?

Mene su uz mg i normabel u 20.tt stavili na cordipin retard 20mg dva puta na dan.Prije se ne smije piti.I smanjio mi se broj BH,ima dana kad ih bude vise,kad se jako nazivciram i kad se nisam naspavala.
    A sto se koncentracije tice,nisam u stanju pratiti nista,od filma do citanja novinskih clanaka...mozak baj,baj!

lola32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ja sam sad dobila duphaston 3x1, navodno da sprijeci kontrakcije.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Kad napunim 34tt dizem se s kauca,eliminirat cu sve osim Mg i krecem pomalo.
    Izgleda taaako daleko!

To je jos 7-8 tjedana, brzi ce to.

Ka sutra punim punih 34 tt, ulazim u 35., ali mi je dr na pregledu proslo tjedan rekla da dalje mirujem. Vjerojatno ce me drzati na mirovanju do punih 36 ili 37 tt.

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Bas to.. apsolutno nista veza sa mozgom mi se negdje prekinula i nastao kratki spoj. Nista reci cu u petak svom doktoru ta to pa cu vidjeti sa njim.. jer znaju mi u danu bas dosta biti sad u 1h je bilo neki 5 bilo. A od jutros nisam ni brojala, a ima dana da imam 1-2 kontrakcije

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj lola32 prvotno napisa Vidi poruku
    Primam.ja injekcije progesterona plus utrogestan 3×2 pa su i dalje tu..

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj lola32 prvotno napisa Vidi poruku

Ja sam pila duphaston 3x1 do 16tt. dok sam krvarila,poslije sam prestala,iako sam citala da se protiv kontrakcija daju injekcije progesterona mislim 1 tjedno.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ne bi ni meni pomogao samo Donat i magnezij za probavu. Ja jos svaku vecer pojedem Vitalisove pahuljice, nekad kroz dan jedem smokve, i pijem jako puno vode (3-4 lit. dnevno). I opet nemam uvijek svaki dan probavu, ali svaki drugi.
    Bitno da uz to sve sto koristis unosis i vlakna (samo ne pretjeruj).

Ja sam isto imala cesto BH. Od kako mi je gin prosi tjedan savjetovala da pijem mg ujutro i popodne (ujutro pijem Donat + Elevit, popodne Mg 375), a ne navecer, mogu ti reci da su mi se prorijedile.

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

To je jos 7-8 tjedana, brzi ce to.

Ka sutra punim punih 34 tt, ulazim u 35., ali mi je dr na pregledu proslo tjedan rekla da dalje mirujem. Vjerojatno ce me drzati na mirovanju do punih 36 ili 37 tt.

Ja sam to vec najavila mom dr i rekao je izdrzi barem do 36.tt
    Proslu trudnocu sam prestala sve piti s 34.tt i pomalo sam pocela s laksim kucanskim poslovima,svaki dan malo vise i rodila s 39+2

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Bas to.. apsolutno nista veza sa mozgom mi se negdje prekinula i nastao kratki spoj. Nista reci cu u petak svom doktoru ta to pa cu vidjeti sa njim.. jer znaju mi u danu bas dosta biti sad u 1h je bilo neki 5 bilo. A od jutros nisam ni brojala, a ima dana da imam 1-2 kontrakcije

Tako ti je i meni...neki dani savrseni,a neke dane se bojim brojati.
    Probaj povezati to s necim,kazem,ako sam neispavana taj dan ih bude puno,one dane kad idem do dr ih isto bude vise...

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Ne bi ni meni pomogao samo Donat i magnezij za probavu. Ja jos svaku vecer pojedem Vitalisove pahuljice, nekad kroz dan jedem smokve, i pijem jako puno vode (3-4 lit. dnevno). I opet nemam uvijek svaki dan probavu, ali svaki drugi.
    Bitno da uz to sve sto koristis unosis i vlakna (samo ne pretjeruj).

Ja sam isto imala cesto BH. Od kako mi je gin prosi tjedan savjetovala da pijem mg ujutro i popodne (ujutro pijem Donat + Elevit, popodne Mg 375), a ne navecer, mogu ti reci da su mi se prorijedile.
    ja popijem ujutro od twinlaba mg i onda jos u vodu sumeci mg. I prije spavanja popijem mg.

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Tako ti je i meni...neki dani savrseni,a neke dane se bojim brojati.
    Probaj povezati to s necim,kazem,ako sam neispavana taj dan ih bude puno,one dane kad idem do dr ih isto bude vise...

Kad idem na pregled imam ih 300 u minuti

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Kad idem na pregled imam ih 300 u minuti

A tlak i puls...predinfarktno stanje.Hahaha

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

A vidis tlak mi je nizak 90/50 sto me cudi s obzirom na nervozu. I jos imam jednu fobiju nemogu se pomokrit u dr nikako nego od kuce nosim urin.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

ja popijem ujutro od twinlaba mg i onda jos u vodu sumeci mg. I prije spavanja popijem mg.
    Jeli ti tako dr preporucio i u tolikoj dozi?
    Probaj dan-dva piti mg ujutro i popodne (znaci ne navecer), pa vidi da li ce ti biti bolje. Meni je definitivno pomoglo, a mucila sam se s njima sve do prislog tjedna.
    Nocu ih ne osjetim, osim kad odem na wc i opet legnem, ali ih tada bude 2-3.

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

A vidis tlak mi je nizak 90/50 sto me cudi s obzirom na nervozu. I jos imam jednu fobiju nemogu se pomokrit u dr nikako nego od kuce nosim urin.

Pametno!!!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno .

Mama me spakirala i ja spremna za bolnicu
    Posljednje uređivanje od bmaric : 28.08.2016. at 20:25 Razlog: .

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Jeli ti tako dr preporucio i u tolikoj dozi?
    Probaj dan-dva piti mg ujutro i popodne (znaci ne navecer), pa vidi da li ce ti biti bolje. Meni je definitivno pomoglo, a mucila sam se s njima sve do prislog tjedna.
    Nocu ih ne osjetim, osim kad odem na wc i opet legnem, ali ih tada bude 2-3.
    Zapravo dr mi ga uopce nije ni spomenuo. Znaci pijem ga od prvog dana trudnoce radi grceva u nogama. On mi je samo za to dao normabel.i injekcije progesterona. Ali stalno mi se kvrga na desnoj strani javlja stvrdne i popusti i zo je to. Danas su mi vjerovatno vise jer sam.psihicki u fazi ludila da ce mi se opet nesto lose desiti.

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Mama me spakirala i ja spremna za bolnicu

U niskom startu...

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Zapravo dr mi ga uopce nije ni spomenuo. Znaci pijem ga od prvog dana trudnoce radi grceva u nogama. On mi je samo za to dao normabel.i injekcije progesterona. Ali stalno mi se kvrga na desnoj strani javlja stvrdne i popusti i zo je to. Danas su mi vjerovatno vise jer sam.psihicki u fazi ludila da ce mi se opet nesto lose desiti.

I meni je kvrga uvijek desno,nekad vise gore,nekad nize,ali desno...i tako u svakoj trudnoci!

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ja se napokon ohladila. Nadam se da će i ostalim trudnicama biti bolje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •