-
znači ja sa dvoje male djece i psom moram birati kada ću izvoditi psa a kada djecu jer parkiće zaobić ne mogu...ja moju sa povodcem uvedem,sjednem na prvu klupu,pas vezan za kantun klupe, starije dijete trči okolo a mlađe samnom u kolicima...
problem su samo-šetači kojih u mojoj sredini ima na svakom koraku,baš jučer je jedan zapišavao prekriženi znak za psa,koma scena,da mi je bio aparat pri ruci...
govana po putu nema gdje nema,moja u svako mora zabit njušku a šeta zakačena od kolica,bosa nogica od malog odmah do nje...milina....
tako da bi baš bilo super da ja dobijem kaznu a ne vlasnici koji ne kupe za psima ili ih puštaju da sami šetaju i kenjaju okolo...
marle,hvala na linku...nisam vična da sama nešto napravim tako da ću kupiti ovaj povoljniji...nadam se da su izdržljivi jer kad moju uhvati šiz voli se iživljavat na krevetu, ovog sam šivala par puta,probije ga i vadi ono vatasto punjenje iznutra...
i mi zapinjemo nogom od zdjelicu ali bome i ona isprska kad pije...razvlači i BARF kad jede tako da svejedno brišem pod stalno...
na podu u kuhinji su fala Bogu pločice,gdje mi je pamet bila,sada bi najradije sve u njih stavila...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma