naši do sada već pisali iz matematike i test i diktat.diktat je bio iz geometrijkih oblika. i to sve bez najave. bome su žestoko krenuli. u diktatu nije znala nacrtati kvadrat i bilo je velikih suza kad je došla doma. za sutra trebaju naučiti na pamet pjesmicu iz njemačkog i hrvatskog. još je u laganom šoku, ali polako se privikava da nije više u vrtiću .... sve u svemu učimo sve u 16
![]()

. u diktatu nije znala nacrtati kvadrat i bilo je velikih suza kad je došla doma. za sutra trebaju naučiti na pamet pjesmicu iz njemačkog i hrvatskog. još je u laganom šoku, ali polako se privikava da nije više u vrtiću .... sve u svemu učimo sve u 16
Odgovori s citatom
Sada mu je odgovor na sve da se to ne mora odmah. Uhvatio je prvu krivinu koja mu se ukazala. Znam da ima djece kojima takav pristup treba, ali ovaj moj je dobio vjetar u leđa u pogrešnom smjeru 
.
. općenito ima problema sa samopouzdanjem i smatra da ništa nije dovoljno dobro što napravi, imala je dosta dugu adaptaciju u vrtiću, sama učiteljica mi je rekla da nije tip koji se nameće već se više drži po strani ... i tako guramo dan po dan u uvjeravanju i hrabrenju .
casa
A vrijeme pred ekranom im je jako ograničeno, bave se sportom i u slobodno vrijeme su često i puno vani. Još i pješače do škole i natrag (nije da moraju, ali mislimo da je dobro). I bez obzira što smo eliminirali sve što bi moglo remetiti san, opet im se ne ide na spavanje. L. još kako-tako, ali R. je nemoguća. Može ležati u krevetu, u mraku, ali zbog toga neće ranije zaspati.