Hvala puno na cestitkama
Je Dijana kuzim te, ne da covjek svoje minute. Stavili su brutto ni meni nije jasno zasto nisu ocitavali kao i inace kad se prodje startna crta al eto...
summer
MB jel biloili zuzka?
ja nisam mogla jest po danu (izgubila 1340 cal danas) a sad bih slona pa evo tamanim.
eh da odradila sam i 100 trbusnjaka radi ravnoteze![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 09.10.2016. at 22:24
195 čučnjeva i 130 swingova? Zmaj!
Trkačice mogu zamisliti kakav vam je osjećaj cijeli dan.
Rahela probaj s odmorom. Meni se moje koljeno čini malo bolje zato što ga ne silim.
Danas sam za postedu odradila Isometrix, dovoljno da se oznojis a minimalno opterećenje koljenima. Dosta sam izgubila na balasu, nije mi jasno kako. Jacam od focusa ali balansa nigdje.
Sad sam napravila neki buckuris od svega što je bilo u zamrzivacu, sutra za doručak. Imala pečene bundeve, pečeni patlidžan, karfiol i brokulu. Sve zalila jajima, vrhnjem za kuhanje i malo gaude pa zapekla. Da se ne baci.
Summer
J-la tako i ja svasta pojedem da ne bacim.
Upravo tamanim kikiriki i casu vina :nemamipomoci:
Ja napravila zwow 57, mucila se od prve do zadnje minute :/
Sutra pilates :D
trkačice čestitam vam!
sjajne ste!
tang thanks na linku
možda ga i danas odradim ako stignem
jučer trčanje
ljuta sam na sebe ko pas
imam se uhvatiti jednog važnog posla a ja se danima organiziram
kako zo za tili čas proleti![]()
tang ovo je onaj moj okp trening od ljetos
stara ljubav, ćim popijem kavu (drugu) idem ga odraditi
j-la moja, ovim tempom neću ništa
ali svejedno, hvala ti![]()
Posljednje uređivanje od flopica : 10.10.2016. at 07:34
J-la, to je onaj zwow kojem se tepa do not throw up, ubitacan, uglavnom.
sat je svima krenuo u isto vrijeme, ali ćip bi trebao mjeriti kak treba, vidim da imaju i međuvremena to se moralo prek ćipa složiti, nemoguće da su pisali za takvu hrpu ljudi.
Jelena, pa cip mjeri kako treba, u masu utrka se navodi i guntime i chiptime, ali se za dodjelu nagrada uglavnom uzima gun time.
Evo me u hotelskoj sobi, lezim i citam sve sto se procitati dade o zg maratonu. Put od kreveta do wca prosao relativno bezbolno, mislim ono, mogu koracati. Jucer navecer smo jos po Becu bauljali, isto sam mogla. Steta da tenisice nisam ponijela, he,he.
nego znam da ste modno osvjestene, pa vas osim rezultata zanimaju i modni detalji s utrke. Nase dvije trkacice koje sam vidjela su uskladile nevjerijatno fluorescentne kompresijske sa sorcevima, i to je izgledalo presuper. Miskim ipak treba znat nosit sljastece rozu i tirkiznoplavu boju, zar ne?
Kod mene posvemasnji nedostatak stila, i interesa za isti, ali ipak prepozbatljiv detalj po kojem me Ivana s uocila.
odoh spremit prezentaciju, i uzivat u danu poslije
Kjb, ivana s, Dijana i Lili, cure nase svaka vam cast!!!! Pa vi ste polumaratonke![]()
I to s kakvim rezultatom
Ja prijavljujem dva dana farbanja stana. Solo, mm bio na Velebitu, djecica kod bake i dede.
U subotu oko 10h trk oko Jaruna.
6.69 km, pejs 5.32. Sretna sam ko malo djete.
Vibra tamo je mrak. Ekipa trci, rola, vozi bic...
J-la, u pravu si. Onaj od mb je do not throw up. Zwow 57, cini mi se.
Mislim da nekih 20 min traje.
Sani to je odličan rezultat!
jesi prije trčala, nisam ubrala...
kbj, ja ti takooo zavidim
I ja bi
I ja bi
bogme si i ti na turbo pogon
samo da otrčim polumaraton pa ću skoknuti do Beča
što se tiče kompresijskih i meni bi bilo drago da mi netko detaljnije pojasni njihovu funkciju
osim što su kul na našim zgodnim trkačicama![]()
J-la je, taj je, do not trow up![]()
Sani bravo za trcanje i pace!
I pituravanje
kjb strasna si
Ja se ne sjecam nekih strasnih bolova iza pmmozda sam potisnula
![]()
Moram se uhvatit nekog programa, ovako samo trcim naslijepo kad stignem a to mi je bezveze.
Danas pilates, jedva cekam!
zašto sam ja zapamtila da je tvoj OKP trening bio onaj sa ab splittersima?
al ovaj je stvarno vrijedan ponavljanja, pogotovo kad budem opet mogla sklekove
jučer sam besramno napravila bunny slope #4, htjela sam nešto da ne skačem i da se ni ne oznojim a da mogu reć da sam vježbala
cure polumaratonke, klanjam vam se ko boginjama!
svaka vam čast, te brojke koje vi spominjete su mi totalno nerazumljive
ja sam danas polubolesna, bio je red da pokupim neku od bezbroj viroza koje su mi zadnjih tjedana prošle kroz kuću. nije strašno, ali je gnjavaža, pijem vruću čokoladu iz aparata samo da topla tekućina prolazi kroz mene
ali imala sam baš lijep i produktivan vikend, napravili smo neke rošade po kući i počistili dosta toga, i onda jučer imali hrpu gostiju i sve opet uneredili![]()
tang, ono je okp1 a ovo okp2
odrađen!
zaboravila sam kako je super
iako, iako, sklekovi su mi loši
morala sam na koljenima veći dio, tj. njih 7, tj. gotovo sve u onoj drugoj vježbi
nema veze, popravit ću ja to
apropos viroze, mene je počelo nešto hvatati preko vikenda
pa sam sitno nasjeckala češnjak i popila kao pilulu
onda sam htjela još pojačati
pa sam odsjekla vrh ljute papričice i to maznula s vodom
mislim da sam sve pobila što je bilo u meni
ujutro ko nova
jedinoooo, ne idem još među ljude
al to mi nije tako velika žrtva...
Mene bole koljena; a inače me nikad ne bole. Ostalo ništa, nemam čak ni nikakvu upalu.
kjb, uživaj!
sani, bravo! Čekamo i na tebe da nam se pridružiš.:D
Jelena
Isto je vrijeme i u kategorijama; ne znam šta više da ti kažem.
Hvala vam cure puno na pohvalama!
Sani super rezultata, bravo, ti to u pauzi od pituravanja malo otrcala.
flopi, nisam ja inace takva, ovo mi se poklopilo da moram ici u bec, sva sreca da je kolega vozio inace ne znam kako bi zavrsilo.
kompresijske sprecavaju ozljede ovih donjih misica jer nakon dugog trcanja krv se skupkja u donjem dijelu noge pa ju kompresijske guraju prema gore.
Guntime mi se cini da je zbog velikog broja ljudi na startu, pa da se ne fula u ocitavanju starta. Cini se da ova ekipa oko zg maratona ima problema sa modernim tehnologijama, ste im vidli stranicu.
Hvala na cestitkama! I vaša potpora je puno značila
A sad na brzinu o kompresijskim čarapama. Dakle u venama nogu nalazi se dosta velika količina krvi, kao rezervoar venske krvi i kad obučete te čarape one svojim pritiskom djeluju na vene i uzrokuju da se veći volumen krvi vraća u srce i pluća. Kad je veći volumen krvi u opticaju više kisika dolazi između ostalog i u mišiće, bolja je izmjena tvari. Zbog toga je manji rizik od ozljede mišića, brži oporavak, itd.
kjb, uletila prije s čarapama
Sani, pejs ti je mrak! Ti bi mogla Lilinim stopama ako nastaviš tako!
curke trkačice svaka čast
jedino je meni još uvijek malo nejasno da ljudi plaćaju da bi trčali
jel barem daju neke nagrade za prva tri mjesta? ono bar da se isplati pobjediti
nikad od mene amatera
ajd baš ću i ja danas probati ovaj zwow 57, slično je jako BF i Infernu, jedino tamo ima pauza između
willow ajde bas probaj
ja bas volim taj, radila sam ga dosta puta.
flopiajme sta si sve pojela
![]()
Cure skicnula sam rezultate, fakat se odlicne![]()
Bravo svim trkacicama!
Imam samo veliki minus za organizatore, blokada prometa, uzas, stvarno bez ikakve organizacije i alternativnih pravaca. Mi smo bas isli u kazaliste, krenula sam sat vremena ranije (inace mi nedjeljom do tamo treba 20 min) i opet smo zakasnili.
Subotu sam odmarala, u nedjelju odradila lagano doma nekih 45 min sa utezima.
Danas teretana, od 7-830.
Evo i mene s izvještajem. Ja sam bila na utrci građana, dakle samo petak. To mi klasični trening. Vrijeme nam je bilo idealka!
Ja sam prezadovoljna! Nadmašila sam samu sebe. U odnosu na lani popravila sam se za 10 min. Ja sam genije!
Držala sam tempo i čudila se kak ih malo vidim u kontra smjeru. Nakon okreta, počeli me pretjecati muški, naročito od Petrove crkve. Na Kvatriću mi počeo padati tempo, pa sam krenula mantrati: Drži tempo! Možeš ti to! Možeš..., možeš...
Kad sam ušla u Staru Vlašku, rekla sam si: Daj sve od sebe! Sprint! I jurila koliko me noge nose. MM veli pa nisam se ni snašal. Jedva nekaj žena prošlo i evo tebe.
Polumaratonke, skidam kapu i najdublji naklon, dame moje!
Ako ga ikad istrčim, bit će mi cilj uspjeti ga istrčati. Za sad mi fali vremena da bi došla do pm-a, al cilj mi je idući zagrebački istrčati. Vidimo se do godine!
Lili, ti rasturaš! Još malao i Ladu ćeš prešišati!![]()
nera wow 10 minutno poboljsanje je wow wow
dogodine pm!
Izgleda da mi je odmor u toplicama uz sportske igre, bazen, pjesmu i ples do zore godio.
Ja se ko Pepeljuga pokupila, prva ošla sa šeficom u pol 2.Ostali do zore, mladi, jel te...
Noć prije sam spavala 3 vure i stvarno sam venula, više nisam mogla.
A jučer vam se nisam stigla javiti, nakon ručka odjurila u vrt do kmice.
Rezultate mi MM pokazao u 23 h. Onda od uzbuđenja nisam mogla zaspati. Pa ošla širiti veš, lakirati nokte i čitati knjigu. Legla u pol 2.
jel to oces reci da ti moram nekek pobjednicke lakove kupiti![]()
Nera, bravo za ogromni napredak!
Daj, nemoj biti tako skromna pa nam otkrij i brojke, znaš da mi to volimo![]()
Bas hocu rec, 10 minuta poboljsanje je vauuu, a ti nisi bas skroz friska utrkama..
Nera, ajd daj rezultat
mb, odradila zwow 57
uspjela sam držati korak s njom u ponavljanjima, sve sam odradila ali sam poprilično modificirala, najviše sklekove, nema šanse 20 x 4 da odradim
u svakom slučaju ja prezadovoljna, sjećate se da prije pola godine nisam mogla pratiti ni one njezine "početničke"
slični su workouti Black fire i Inferno, kad vam dosadi Zuzi, probajte, pogotovo u infernu ima par žestokih workouta
Cure, ja krenula lani u 8 mj. Sama sam sebi vlastiti trener i bič: Ajde, ajde, možeš ti to, pojačaj, ubrzaj, gubiš tempo, ne padaj... Napričam se ja sama sa sobom!
Ja 12.![]()
Bacila sam pogled na rezultate, i frapirana sam koliko ljudi s liste poznajem (osim rodinih vježbačica)
ima čak i mojih vinoljupki
ja se držim svog treninga, ne utvaram si da bih mogla trčati polumaraton :ćiro:
ali sam s nekih lakših vježbi u zadnje vrijeme prešla na military.
zadnji put sam dizala iz čučnja 2x16kg. jest da sam umirala sutradan, ali mogla sam!
angie bravo
nera, koji je rezultat na kraju?
willow bravo
nikako da probam taj inferno ali planiram
Posljednje uređivanje od malena beba : 10.10.2016. at 11:46
Nera, ja sam u šoku..pa ti si zeno nevjerojatna..istrcala si 5km negdje ko i lili...ako se ne varam..malo je reci da je to bio tvoj dan..
Duboki naklon i spremaj se za pm!
Posljednje uređivanje od Dijana : 10.10.2016. at 11:51
Ne znam kako mi je onaj s aureolom dospio u post, skuzajte.
Nera! Bravo!! Svaka čast! Onda si ti pravi gonič robova, čim si se tako natjerala
.