Pokazuje rezultate 1 do 50 od 181

Tema: Mozak zna da treba, a tijelo mu ne dozvoli,... :)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Došla sam do zaključka da kod slijedeće takve situacije neću dozvoliti da poslije piše zadaću, pa neka ide bez nje. Jedino tu bi shvatio, ali to se kosi s mojim stavovima o školi i znanju.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Došla sam do zaključka da kod slijedeće takve situacije neću dozvoliti da poslije piše zadaću, pa neka ide bez nje. Jedino tu bi shvatio, ali to se kosi s mojim stavovima o školi i znanju.
    Da, to je ta faza kad treba polako naučiti sam organizirati vrijeme... Ide to, ali ne istom brzinom kod svih. Ja starijeg nisam nikada trebala opominjati, a mlađeg moram povremeno i danas, ali dok se u školi ne žale i dok donosi dobre ocjene, baš me briga. On sad zna da može raditi što god hoće tako dugo dok time ne zadire u prostor i vrijeme nas ostalih - nema pisanja zadaće u 10 navečer da je neznamkaj, nema cviljenja i histeriziranja, nema mogućnosti da ugnjavi mene ili mm-a ili brata (što zna ponekad činiti) ako mi to ne želimo.

Ali za to treba vremena. Tvoj sin mora naučiti samostalno si rasporediti obveze kroz vrijeme, a ti moraš naučiti da ga pustiš povremeno ugaziti. Meni osobno je to bilo najteže, ali i jedino djelotvorno.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 13.10.2016. at 12:31

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •