Stranica 106 od 310 PrviPrvi ... 65696104105106107108116156206 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,251 do 5,300 od 15499

Tema: Nakon transfera II

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Brar..ne razumijem, pa neces kretati u stimulaciju trudna..doktor te pregleda uzv i kad utvrdi da je sve ok (da nisi trudna) onda se krece s postupkom a ako mislis krenuti u stimulaciju i dalje imati odnose, to mozda ne bi bilo zgodno.. Ako se odlucis za stimulaciju onda taj ciklus nemojte imati odnose, bar ne u plodne dane, da ne bi jos imali dvojceke, trojceke i tako

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Ja u stimulaciju krećem za par dana... A danas su mi plodni dani. Ne može ustanoviti trudnoću nikako...

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Brar sa kojom vrstom stimulacije krećeš kroz par dana?

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Mare meni je danas 4dnt 2 blastice(5dan). Mjerila sam i temp malo prije i 37.4, uffff neznam kaj da mislim...di je jos 12dnt za betu uh...
    Ovo mi je 7ivf i nikad mi ovako nije bilo,a imala sam i 2 biokemijske. Popila sam si normabelcek za smirenje pa cu vidit kaj ce biti sutra.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Brar? Kaj kreces da stimulacijom prije očekivane menge? Koja terapija?

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Bond prvotno napisa Vidi poruku
    Mare meni je danas 4dnt 2 blastice(5dan). Mjerila sam i temp malo prije i 37.4, uffff neznam kaj da mislim...di je jos 12dnt za betu uh...
    Ovo mi je 7ivf i nikad mi ovako nije bilo,a imala sam i 2 biokemijske. Popila sam si normabelcek za smirenje pa cu vidit kaj ce biti sutra.
    Ma to ti je to sigurno. Ulovili su se i maternica luduje. Pomalo, lako je izdrzati 12 dana, treba nakon toga izdrzati jos 9 mjeseci!!! Jedva cekam tvoju betu! kad vadis krv?

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Mare iz tvojih usta u Bozje usi! betu vadim tek 20.10. Vjecnost do tad... al radit cu ja testic u subotu il nedjelju..joj jedva cekam

Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Bond zbilja ti drzim fige!!!! Ja nemam nikakvih simptoma.Tj.prvi mi je put pa nit neznam jel kaj simptom ili nije i s cime usporedit.Zna mi se onak malo zavrtjet kad ustanem i malo jucer nesto dolje nesto kao hm....pa znate.

bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Bond... trudna si... sto posto... kod mene sve nekak pomalo... sise kao bubre i osjećam ih ... dole skroz lagani pritisak, temp stalno oko 37... ali nakon 8.mog puta... vise ne vjerujem ni u simptome ni u nista dok ne vidim betu na papiru... brar mislim da ne postoji mogućnost da u normalnu stimulaciju kreneš trudna jer se kreće s drugim danom ciklusa... znaci moras prokrvariti normalno da bi krenula.. ako budes trudna najvj to krvarenje nebude ni doslo ili bude drugačije... kak znas da su ti danas plodni dani? Samo po sluzi je to tesko zaključiti... probaj sa lh trakicama

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Citiraj Cosmo90 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, molim pomoć. Danas mi je 6dnt, 2 blastociste 5dana. Prvi put sam bila na fet-u. Dali mogu vaditi betu 9dnt? Ili da cekam 12-13dnt?
    Cosmo90 i nama je bio prvi IVF/ICSI. Mi smo vadili betu 14 dnt 2 blastice. Nažalost bila je negatiivna... Nama su svi, ali baš svi rekli "nemojte ništa raditi prije 14 dana. Ni test ni betu". Tako smo se i ponašali. Na kraju je ispalo da je to tako bilo i bolje, jer da smo radili test, koji bi bio negativan i onda betu, koja je bila negativna, to bi bilo dvostruko razočaranje... Ja ti savjetujem, miruj i čekaj dan koji su ti rekli... Iako vjerujem da ćeš poludit... Drži se!

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Bernica, brar je rekla da bi krenula sa stimulacijom jos prije kraja menstruacijskog ciklusa, odnosno prije početka novog, u tome je problem..
    Bond,stvarno si hrabra ako vec ovu nedjelju misliš raditi test mislim da smo u istoj fazi negdje, meni je 5.dnt, 21.10. moram vaditi betu i uopce nemam hrabrosti raditi test..prije sam jedva cekala da ga napravim, da saznam rezultat,ali sada nakon toliko minusa bojim se i pogledati..

Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Evo jedne divne vijesti.Nema veze s temom al ipak divno za cuti.Upravo se cula s frendicom koja se nedavno udala,i veli ona meni da je trudna 6 tjedana i to od prvog puta!!! Kao probali da vide i opa. Eto cuda se dogadaju.Drzim nam svima fige.

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Cure ja sam točno znala kad sam napokon ostala trudna. Vratili smo 2 embrija 2.dan i nakon 4-5 dana od transfera cice su i dalje ostale tvrde i krenuli su bolovi u maternici kao kod pms-a. Bila sam sigurna da sam trudna i rekla sam mužu da je to to, ali bi me na momenat ulovio strah jer sam se bojala i pomisliti da je to napokon to!
    Ako se pojave jako bolovi u maternici 7-8 dana nakon punkcije bez obzira šta vrate nazad, ako cice ostanu kao dva balona i nakon tog perioda, to je to! Zato sam sad i bedu jer eto kod mene svi ti simptomi polako nestaju, cice su blago napuhane, a bolovi u maternici jedva da i imam, ćak ponekad pomislim da ih umišljam od silne želje.
    Danas sam 6dnt i 8dnp i mislim da smo i ovaj postupak popušili...

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

E da, što se tiče Brar i stimulacije ja mislim da sam u Mariboru počinjala sa decapeptylom 10 dana prije očekivane menge, a kod Lucija sam isto seprefact sprey trebala aplicirati prije očekivane menge. Strogo nam je preporučeno da pazimo da ne dođe do trudnoće u tom ciklusu.

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Biska gdje si??? Kakvo je stanje danas?? Držim fige da si ipak
    čula srce na UZV. Javi nam.
    Željkice, još malo izdrži do pregleda
    Ostale cure razveselite nas visokim betama, sretno svima

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Mimi1010, drago mi je da se veselis prijateljicinoj trudnoci, ali ne razumijem, da li je ona prirodno zatrudnila ili je isla na potpomognutu? Ako je prirodno, nije mi to neko cudo sorry imam jednu frendicu koja je trudna vec s trecim djetetom (prirodno) i svaki put im je uspjelo iz prve a imam i jednu koja ima endometriozu,bila i na operacijama,dok joj rekao da ce jedva zatrudniti,i isprve zatrudnica s blizancima a meni nis pa nikak ne mogu, ah...

Mare157, ja sam vec prošla sve simptome i kad sam bila sigurna da sam trudna,nisam bila i obrnuto tako da se nemoj bedirati..

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Latice trudim se ne mislit iako je utorak brzo,ma nocas me probudila neka jaka bol trajalo 15 min nakon toga kao da nista nije bilo,sad samo lagano kao da cu dobit svaki cas.Kako si ti?I ja cekam bisku da se javi!

Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Fuksija....frendica je prirodno ostala trudna.A ne znam kaj bi rekla.....to jednostavno nema pravila.Ja bas neznam za takve slucajeve.Sve frendice kad bi obznanile da su trudne ispostavilo se da su radile na tome par mjeseci. A jbg.mi smo sve u ovome i jako zelimoooo i znamo kada je vraceno i samo strepimo i zivcanimo.....A svi samo trube (pogotovo soc.gin-ima izuzetaka)...joj bude samo se opustite i ne citajte toliko internet (kad bi ju nekaj pitala zasto ne uspijevamo).Tako sam bar ja iskusila na svojoj pa sam ju tada i promjenila.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Cure moje drage, dosla sam doma umorna i bolna pa se nisam odmah javila. Nismo docekali nase srceko ovaj puta, a nadam se da ce se organizam sada sam ocistiti da mozemo ponovno u miru skupiti snage (a i novceke) i krenuti dalje.
    Unatoc ovom tuznom ishodu jako me tjesi i hrabri spoznaja da ipak mozemo.
    Ima nade
    Svim cekalicama, trudnicama i tuznicama saljem veliki zagrljaj i puno dobrih vibracija ~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Biska, jako mi je zao..

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Biska jako, jako, jako mi je žao... Drži se, isplači i kreni opet. Samo s ustrajnosti ćemo sve stići do bebice!

Fuksija mislim da možda ipak imaš pravo... Sad sam mjerila temperaturu jer ste mi bacile bubu u uho i ne vjerujući očitam točno 37,4!! Malo me bolucka maternica, ali ovo sad s temperaturom mi je baš dalo nadu. A danas sam sat vremena peglala uvijerena da nisam trudna! Hoću li izdržati da pišnem test bar do nedjelje???

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Biska, jako mi je žao
    Šaljem poljubac
    Željkice guram dan po dan, pazim na tlak, imam opet proteine u mokraći, pa sam luda od straha i tako, nikad mira.
    Sretno u utorak, da vidiš hrabro srce na pregledu

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Kao sto rekoh vec sam prosla sve moguce simptome i znam da nista nije sigurno i puno toga si i sugeriramo same ali opet ne mogu da ne osluskujem svoje tijelo..kad je zelja velika..osjetim da su mi prsa osjetljiva i da me jajnici boluckaju (a nisam bila na punkciji), tu i tam me nes probode i opet se nadam, mozda, mozda, a bojim se nadati... Ah...

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Jutro cure!Biska zao mi je jako veliki zagrljaj ti šaljem! Fuksija drzim fige da je to to!Latice jel inace imas problema s tlakom?Mene nocas opet probudila bol ne toliko jaka kao proslu noc ,vise neznam sta da mislim.

bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Znam fuksija kak je... i ja se bojim nadati nako 7 neuspjeha ali prirodno je nadati se... ja sam noćas imala prvi put u svim postupcima ko jake menstrualne grčeve zapravo vise pritisak. Sad se malo smirilo al jos su prisutni. Temp mi je 37 svako jutro... sise kak koji dan... danas mi je 5 dnt tri zametka starih 3 dana...Beta se čini jakooo daleko...

bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

6dnt...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Biska, jako mi je zao...
    Cure, ne zelim ubijati nade, ali temp hoce biti povisena i od utrica.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve!

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, ne zelim ubijati nade, ali temp hoce biti povisena i od utrica.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve!
    Razmisljala sam jucer o tome da bi moglo biti od utrica. A nadam se da nije. Nema druge nego cekati. Jutros sam cak pušnula test koji je naravno negativan. Bilo bi cudo da nije

Po otpusnom pismu trebam napraviti test 14 dana od aspiracije sto je u utorak. Mislim da cu se opustiti ovih 4 dana do utorka ujutro i uzivati doma u miru.
    Posljednje uređivanje od mare157 : 14.10.2016. at 08:04

Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Jutro cure! Jucer sam izvadila betu koja iznosi <0,100. Fet. Jucer je bio 8 dnt. Povod vađenja je bio test, koji sam radila jucer ujutro i vidjela je druga jako jako svijetla crta. Veselju nije bilo kraja. No sinoć, šok i nevjerica. Držim se još toga da je možda ipak bio rano. A opet, nije mi jasan test, pa Beta. Regularno vađenje je 19.10.-20.10. Molim pomoć, utjehu. Bilo što. Dali je moguće da ce Beta narasti?

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro cure!Biska zao mi je jako veliki zagrljaj ti šaljem! Fuksija drzim fige da je to to!Latice jel inace imas problema s tlakom?Mene nocas opet probudila bol ne toliko jaka kao proslu noc ,vise neznam sta da mislim.
    Željkice, inače nemam problema s tlakom ni proteinima, al čim ostenem trudna, proteini se pojave u mokraći.
    Tlak je sada ok 110/70, al bio je takav i prošli put. Nakon 20tt se penjao lagano, al nije prešao 135/85. Svejedno nije dobro završilo
    Tako da nemam pojma šta me sada čeka
    Posljednje uređivanje od 1latica : 14.10.2016. at 08:41

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Zeljkica kad ides ti na uz i koliko ce to biti tt.??

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Ja recimo nemam temperaturu niti od utrica niti od crinone gela.
    Kod vracenih dvodnevnih embrija 4-stanicnih sam imala bolove (ne menga bolovi, nekak dugacije) i zatezanja od 4 dnt navecer je pocelo i sve do 8 dnt. 9 dnt apsolutno toga nije bilo al sam i to jutro pisnula test na kojem je se vidjela ma jedva sjena..10 dnt je to bio i te kako jasno vidljiva crtica i bolovi i zatezanje se opet pojavilo. 12 dnt beta 140 i nesto sitno.
    Betu sam vecinom vadila kad sam ja to htjela jer mi je suludo cekati 15, 16 ili 17 dan. Htjela sam znati na cemu sam i da ne trosim bezveze terapiju i sam si produzavam mengu.
    Moje misljenje je da dvodnevni i trodnevni embriji ako su se implantirali ce beta biti pozitivna 12 dan...za blastice 10 dan i nikada mi moj mpo dr nije rekao zasto sam isla prije vec je on rekao betu vaditi.

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj mare157 prvotno napisa Vidi poruku
    Razmisljala sam jucer o tome da bi moglo biti od utrica. A nadam se da nije. Nema druge nego cekati. Jutros sam cak pušnula test koji je naravno negativan. Bilo bi cudo da nije

Po otpusnom pismu trebam napraviti test 14 dana od aspiracije sto je u utorak. Mislim da cu se opustiti ovih 4 dana do utorka ujutro i uzivati doma u miru.
    Mare ti si danas 7 dnt. Ako se nesto dogadja danas ili sutra na 8 dnt bi mogla zavrsiti implantacija. To sto spominjes u utorak bi trebalo pokazati na testu i drzim fige
    Al ako imas testica kineza doma oni su zlo jer te mame da ih pisas stalno...bar ja tako

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj sanjka prvotno napisa Vidi poruku
    Zeljkica kad ides ti na uz i koliko ce to biti tt.??
    Idem u utorak a 19.9 mi je bio transfer.

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Idem u utorak a 19.9 mi je bio transfer.
    Znaci to ce od zm biti negdje 6+1 ili +2 a od transfera puna 4 t i dan. Zeljkic vibram da vidis srceko.
    Betu nisi vise ponavljala??

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj biska prvotno napisa Vidi poruku
    Cure moje drage, dosla sam doma umorna i bolna pa se nisam odmah javila. Nismo docekali nase srceko ovaj puta, a nadam se da ce se organizam sada sam ocistiti da mozemo ponovno u miru skupiti snage (a i novceke) i krenuti dalje.
    Unatoc ovom tuznom ishodu jako me tjesi i hrabri spoznaja da ipak mozemo.
    Ima nade
    Svim cekalicama, trudnicama i tuznicama saljem veliki zagrljaj i puno dobrih vibracija ~~~~~~~~~~~~
    Tek sad vidim ovo
    Biska drz se.....zao mi je.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj sanjka prvotno napisa Vidi poruku
    Znaci to ce od zm biti negdje 6+1 ili +2 a od transfera puna 4 t i dan. Zeljkic vibram da vidis srceko.
    Betu nisi vise ponavljala??
    Nisam ,bas me ovo izluđuje.

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Nisam ,bas me ovo izluđuje.
    Ma znam....igra zivaca za poluditi.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Neznam sta napraviti zvat dr ne zvat ,sad nista ne boli osim donjeg dijela leda al to uvik boli,zaboli me po noci i to uvijek u istu uru,cudno.hvala ti sta si tu!

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Neznam sta napraviti zvat dr ne zvat ,sad nista ne boli osim donjeg dijela leda al to uvik boli,zaboli me po noci i to uvijek u istu uru,cudno.hvala ti sta si tu!
    Ti si kod dr. Poljak u Cita jel tako??
    Neznam ni sama sto bi ti predlozila. Ja kakva sam nazvala bi ga ( koliko mi se cini on je skroz ok) pa bi vidila s njim. U biti on tebi i danas ili sutra moze vec napravit uz da se vidi gv i zm dal je pravilna. Ja sam recimo isla tocno 3 tjedna od transfera na uz i bila je gv i zm. Tako da znam o cemu pricam..nebubam na pamet pa ti razmisli. Nemoj mislit da te nagovaram, samo ti pisem svoja iskustva i da prije znas na cemu si

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Da u dr Poljaka sam,zvala sam pricala sam sa sestrom kaze da to nije nista.....strpljen spasen!

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Da u dr Poljaka sam,zvala sam pricala sam sa sestrom kaze da to nije nista.....strpljen spasen!
    A nista onda ces se morati malo okupirati necim da ti brze vrijeme prodje. Znam da ce ti ovo sad biti dugo koooo pet godina.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Cure, beta mi je jos uvijek jako visoka, upravo me ginekologica poslala u Petrovu da odluce sto ce. Sto mogu ocekivati? Kiretazu? Kako to izgleda?

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Cure, beta mi je jos uvijek jako visoka, upravo me ginekologica poslala u Petrovu da odluce sto ce. Sto mogu ocekivati? Kiretazu? Kako to izgleda?
    Biska di si bila na uz??
    Sigurno se nije culo srce??

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Nije vise nicega bilo, gestacijska se nije vidjela, a kamoli srce. Beta je danas 1424

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Nije vise nicega bilo, gestacijska se nije vidjela, a kamoli srce. Beta je danas 1424
    Tebi je na 14 dan beta bila 800 i nesto...to je bio 05.10.
    To je prije 9 dana bilo. Beta kod nekoga jako sporo opada.
    Odi na jos jedan uz pa vidi kakva je situacija.
    Ako je bila gv i sada je nema predpostavljam da si se pocela sama cistiti.
    Ali bolje je svakako da odes kod dr.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Hvala sanjka
    Evo upravo cekam na pregled

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Biska, sretno draga. Javi nam se nakon pregleda. Iskreno se nadam da će te pustiti
    doma da menga sama krene
    Beta nije jako visoka, samo treba pratiti da pada.

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Da li ikoju od vas bole jajnici nakon ET?..ima li to veze sa trudnoćom ili je to od utrića?

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Citiraj fuksija prvotno napisa Vidi poruku
    Da li ikoju od vas bole jajnici nakon ET?..ima li to veze sa trudnoćom ili je to od utrića?
    Fuksija, mene su boljeli jajnici... I osjećala sam svaki dan neki pritisak... I pikalo me nekaj svako malo... Ali, obzirom da je beta prošli tjedan bila negativna , pretpostavljam da nekaj nije bilo ok... Ne znam, ovo nam je bio prvi ivf/icsi, pa ne znam niti kako bi to izgledalo da su se mrvice primile... A i utrići sigurno imaju svoje prste u svemu.
    Koji ti je dnt? Šaljem

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •