Vecer svma. da se i ja malo oglasim. Nista novoga kod mene. Menga dosla, menga osla krecemo ponovno u osvajanje ali cini mi se uz manje entuzijazma i nervoze. Nekako mi se cini da nema smisla se izludivati. Ipak pokusavamo tek nepunih tri mjeseca tako da laganini naprijed. Ipak sjena sumnje i dalje postoji zbog mojh rosnih 38 godina. Ali d aiskreno kazem moja mama je rodila moju zadnju sekicu u 39-toj tako da nadam se da genetika i ovdje bude upalila. NAime istu trdnocu sam imala kao i ona, isto ( nazalost ) nisam imala mlijeka kao i ona, nisam dobila stije kao i ona....a vidjeti cemo.
Da podijelim lijepu vijest. MM je ponovno ok. Glavobolje su prestale i mirno ponovno spavamo.
I bas sam smotana. Jos uvijek u ovoj diiivnoj njemackoj pokusavam naci caj vrkute al bez uspjeha.
Imam jedno pitanje. Jel tko koristi tablete folne kiseline iz Mullera os Abtei.a? ( kinderwunsch tablette ). Trenutno koristim Femibron koje mi je preporucila ginekologica, za 30 dana po cijeni 26 eura. A ove iz Mullera kostaju 6. ipak je razlika pa me zanima jer su ok.
Eto toliko od mene zasada, svim azelim cm prije plusic