Zenii cestitam!
Poslano sa mog HTC Desire 620 koristeći Tapatalk
Zenii cestitam!
Poslano sa mog HTC Desire 620 koristeći Tapatalk
Hvala drage moje...
Jesen je krenula plodno, neka se samo tako dalje nastavi!
Divna jesen...a kakvo ce tek lijepo ljeto biti![]()
Neka ste se, Chiara, sebi za gušt!
Zenii, čestitam! (imam pitanje, zašto ti nisi na listi?)
Zeni cestitam!
Ajme, cure moje, ovdje je kiša plusića!!!
Čestitam svakoj od srca i neka je sretno do kraja!
Chiara, i neka ste. Bolje da je friška za postupak. Kod mene niš novo...tu i tam imam malo smeđkarenja (počelo ponovo jučer navečer, prije toga bilo oko 21 dc.). Jedna cica mi je solidna dvojka, druga je ostala na jedinici. Sva sam napuhnuta i izobličena tak da očekujem prekosutra M. Jajnik me prestao prekjučer pikati i sada mi je ok. Jedino kaj sam umorna ali to je vjerjatno od loše kvalitete sna(južina). Testić, zbog manjka keksa, nisam ni kupila za ovaj mjesec.
Jutro!
Kavica, čaj, kakao!
Chiara sretno!
Mami hvala na kavici
Chiara svu srecu ti zelim! Da prijavis i ti plusic za desetak dana
Zeni cestitaaaam!!!!![]()
Chiara - sretno, javi kako je prošlo... sve me to čeka uskoro![]()
♥ Lista za: 27.10.2016 ♥
(Ne)čekalice:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~47.dc II
Suncokret1983~~~~~~~~~~~43.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~~36.dc II
iva_777~~~~~~~~~~~~~~ 35.dc II
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
Odbrojavalice:
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
mono111~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
anaja ~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~~12.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
November~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~ 4.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
Ajme! Još plusića! hhihihihi
BRAVO CURE! Zeni čestitke od srca i tebi!
Ja pijem marulju, danas mi je 3.dan kako ju pijem, svaku večer 1 šalicu, zasadim s malko meda, da je gorka ko sam vrag je, ali ok, popijem ju.
Jučer sam imala toliko sluzi vodene da sam popodne 3x gaćice promjenila. O napaljenosti da ne govorim. Ne znam jel O, jajnici mi pikaju svako malo od početka ovog ciklusa.
Bebimo svaki dan, baš nam je lijepo, otkad imamo dogovor da sad nije hića da beba dođe odmah, keks nam je ludnica!! Šta glava radi..
Alo curke da vam se nakratko javim jer radim.
Prekinula sam jucer sa pijenjem caja vrkute zaradi osipa koji sam dobila. Zasada ne vidim neku razliku ali kako mi se cini , je to razlog.
Inace moje je opce stanje katastrofalno. Osip, prehlada, umor, sva sam si nekako cudna u glavi. Kao usporen snimak. Kao da imam visok tlak. Lice mi je puno bubuljica sto inace nije ( pubertet u 38 sigurno nije ). Sad sam rucala nekakav fasirani odrezak ( kupljeni ) i nisam ga bas primila na zeludac.
Test sam napravila u utorak i bio je negativan. Stim da nisam radila taj osjetljivi neko kako vi vec volite reci kineza . A i mengu sam dobila 12.10. koja je istina za volju trajala tri dana sto inace nije tako tako da vjerujem da ovim mojim boljkama je kumovalo vrijeme i opca iscrpljenost.
Ma ne znam.
Ali bas sam vesela za buduce mamice. Uzivajte u danima koji dolaze !
Chiara, odlično! za 2 tj. testić? Meni se spotting pojačao tako da ću kratko biti među nečekalicama.
Natalie, ako si imala 12.10 M onda si se prerano testirala...najosjetljiviji testovi pokazuju 6-4 dana prije očekivane M(ali samo s kojih 60% točnosti) i najbolje je testirati na dan iza očekivane M. Evo, i ja sam sva nikakva-vrijeme je takvo. Mislila sam da sam anemična kako mi je ovih dana(testirala sam se i hemoglobin mi je 152.)
Chiara - držim figehoće li ti dati nešto da uzimaš nakon ovulacije? Što se opće daje?
Jel bolio transfer?
Haha ja sam misla da se i ovo zove transfer posto je transfer Haha
Okej, puno srece... da je los spermio ne bi radili inseminaciju tako da super![]()
Hahaha Mona ovdje se jos nista nije oplodilo pa zato nije transfer.![]()
Ja danas bila na uzv štitnjače i nije bas najbolji nalaz. Hormoni i antitijela su mi ok ali uzv ne. Sad moram nuklearcu ili nesto...
Nadam se da cu ipak moći na Inseminaciju![]()
MonaLi, nadam se da ce sve biti ok. Danas 1DC
Jao, Mona, nadam se da to nije ozbiljno.
Tocekica, ipak 1dc... u ovom ciklusu nova šansa...
Meni jos nije dosla M. Zadnja sva dana ne jako probadao lijevi jajnik, sve je bilo tvrdo kao kamen. A ne štitimo se.
mona što ne štima s uzv-om?kad bi trebala na inseminaciju?
sarasvati mislis da je bol u jajniku bila ovulacija![]()
Dobro jutro djevojcice!
Chiara ~~~~~~~~
Ja sam jucer jos jednom pisnula, cisto da utvrdim gradivo i plus kao kuca velik. Polako mi dolazi iz d....a u glavu da je to stvarno to. Za dva tjedna imamo prvi pregled i jedva cekam vidjeti
.
Inace se borim sa grdim umorom, uspjela sam cak i u tramvaju zaspati. I dalje jedem kao vuk jer imam osjecaj da mi se na taj nacin smanjuju mucnine. Bojim se samo da cu se uprasiti onak posteno.
Jutro. Cure imam pitanje nadam se da ga smijem ovdje postaviti. Ja imam ugovor o radu do Bozica i sad ako mi gin otvori bolovanje kad odem na pregled. Jel to onda znaci kad mi istekne ugovor da oni meni nemoraju produziti ugovor. Onda idem na biro ili?
Dobro jutro svima
Mona nadam se da ce sve biti ok
Anka ne znam odgovor na tvoje pitanje al me zanima kak si? Kak se osjecas?
Jagodice jesu tebi stigli tvoji ovulacijski?
Ja na prvi pregled idem u srijedu, tada cu po ZM biti ravno 6tt. Jos nikome nismo rekli za trudnocu, nekako jos ni nama nije doslo iz d...... u glavu![]()
sarasvati nadam se da je bila O. Za 2 tjedna pišni i držim fige da će biti II.
Iva ako ti paše da jedeš ko vuk, jedi...bolje to nego da imaš mučnine.
Ovo mi je najkraći ciklus do sada. onako, vrte se 27-32, ali 26 nikada nisam imala (a ni 35 koji sam imala prije 2 mj,)
Nara sretno na pregledu.
Posljednje uređivanje od tocekica : 28.10.2016. at 09:46
marle - ne znam točno što je na UZV, znam samo da nema žarišta ni čvorova što je super, ali piše na nalazu difuzna bolest, pa sad moram detaljnije pretrage napraviti i dobiti terapiju...
Inseminaciju sam trebala cca 11.mj ili 12.mj, ovisi kaj će mi sad u Petrovoj na konzultacijama reći. Nadam se da neće previše gledati UZV štitnjače, jer su mi hormoni dobri...
Posljednje uređivanje od MonaLi : 28.10.2016. at 10:01
Jutro curke!
Bas nam je lijepo u svim ovim plusicima tu. Ajmo novi val za 2 tjedna! :D
Mene boli desna strana danas ful, pokrili jucer ujutro i sutra cemo poodne. Danas nema MM pa ne mozemo, nadam se da ce nas jajasce pricekat ako se misli lansirati danas/nocas.
Cujte ovo, dosao mi nalaz PAPA testa i upucuju me na test za HPV. Lani mi je papa bio cist kod drugog gina, kod ove mi je stalno neki kuki.Nisu na nalazu ni naznacili CIN, samo pise da ucinim test za HPV. To je 500 kunica iz dzepa, a nisam sigurna ima li smisla testirati se kad HPV sam po sebi nije izljeciv? Ima li koja iskustva s time?
Jutro cure. Kuham kavu, caj, kakao pa se posluzite.
Meni je nakon inseminacije bilo par tockica krvi. Receno mi je da O samo sto nije, a mene nista ne boli i nemam osjecaj da je bila.
Tocekica
Iva samo ti jedi, bolje i to nego da ti je lose.
Angie sugrađanko moja, nisam nikad imala iskustva s HPV-om. Nadam se da ce neka cura napisati ako zna.
Mona meni su samo gledali TSH za inseminaciju i NIŠTA DRUGO vezano za stitnjacu. Bitno je da je do 2.
Narancice sretno na pregledu u srijedu i da nam se javis s lijepim vijestima.
Anka nazalost oni ti nemoraju produziti ugovor i onda si na biro-u.
Marle sta ima kod tebe?
Sarasvati nadam se da je ta bol bila ovulacijska i da ces nam i ti popiskiti II .![]()
Tanita, hvala na odgovoru.
Da, morat cu se javiti socijalnoj, donijeti joj zadnja dva papa nalaza od privatne i zahtijevat uputnicu za HPV bris.
Chiarice, ne brini, ja vrlo rijetko zadnjih godina osjetim O, a ona bude. Kad sam bila mladja nisam je mogla fulat od sluzi i bolova, sad sipak, LOL. Danas je evo iznimka, nakon dugo vremena mogu reci da me bas boli i osjecam da se sprema folikulic prsnut.
Chiara - ma i mene su prvo tražili samo TSH, ali kako je bio skoro 8, tražila me da riješim hormone i napravim UZV... Sad mi je TSH 1,8 a ispada da je UZV lošiji... ne razumijem. Nadam se da me neće tlačiti oko toga previše.
Nego, hoćeš li pratiti bazalnu ovaj ciklus? Imaš li sluzi?
Posljednje uređivanje od MonaLi : 28.10.2016. at 10:44
Necu nista pratiti niti mjeriti. Samo opusteno... Ako nije uspjelo, nalaze moramo ponavljati jer je proslo pola godine. Mene nisu trazili nista osim TSH, ft3, ft4, antitpo, antitg, i to sam prije godinu dana napravila. Cudi me da nisam pred postupak morala nove nalaze donijeti.
Angie ja sam sad za postupak sve briseve radila kod svoje soc.ginekologice i onda to sama nosila na Mlaku, tamo gdje se rade sanitarne. Nista ne placas preko socijalne. Nadam se da ti nece smetati HPV ako si sad ostala T? I bas si me ohrabrila s tim da ne moram osjetiti O, a ovuliram. Ima i sluzi nesto.
Chiara - moj gin je meni objasnio da se sama ovulacija ne osjeti, kao osjeti se samo rast folikula, a ni to ne trebaš osjetiti... Tako da, samo hrabro![]()
Posljednje uređivanje od MonaLi : 28.10.2016. at 11:19
♥ Lista za: 28.10.2016 ♥
(Ne)čekalice:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~48.dc II
Suncokret1983~~~~~~~~~~~44.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~~37.dc II
iva_777~~~~~~~~~~~~~~ 36.dc II
Odbrojavalice:
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
mono111~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
anaja ~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~~13.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
November~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~ 5.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~ 1.dc
Narancice hvala na pitanju dobro se osjecam osim sto me pate vjetrovi vec mi neugodno bude same sebe. Kakvo je stanje kod tebe?
Mona sad sam malo gledala svoje nalaze, difuzna nolesz štitnjače znači da je štitnjača promjenjene strukture a najčešće je to hašimoto. Važno da su hormoni ok i da nema čvorova, a to nije strašno i ne lječi se. Sada je važno samo redovna kontrola.
Anka bolje da otvoriš bo dok još imaš ugovovor jer ti se gleda visina primanja. Ako ideš nakon što ti ugovor istekne, vodiš se ko nezaposlena i primanja du manja.
Jesi li rekla mužu?
To nosim isti dan, trcim s tim dolje? Jel znas kako radi to na Mlaci? Sorry davim te malo.
HPV s trudnocom nema poveznicu, ni s plodnosti, ni s mogucnosti zaceca, ni samim plodom u T. Bar sam tako citala. To me tjesi ako vec imam tu bestiju. Naravno ako je visokorizicni treba to pratit i vrebat, kontrolirat, ali nije prepreka T. Valjda.
http://ordinacija.vecernji.hr/halo-d...isokog-rizika/
Ovaj me doktor tu utjesio.![]()
Curke sorry za spamanje. U soku sam jer u kratkom periodu saznajem za sve te gamadi i potencijalne gamadi koje imam![]()