Pa eto da se ja javim sa obavljenim HSG om. Da da! Otisla cista jedna, druga i treca
Jutros sam ih zvala i vele dr Bolanca nije tu i nista od pretrage...popizdila sam. Ko ce cekat sljedecu m. Zicam sestru da bilo tko obavi pregled jer ko zna kad cu onda opet moci.
Zovu za pol sata,u 10:10 da dodem do 11 h i da ce mi prof Kuna obavit to
Nikad brze nisam bila spremna za ginica
Dosla sam tocno na minuticu.
Dr je mrak! Njezan,strpljiv i smirivao me cijelo vrijeme. Objasnjavao korak po korak kaj radi.
Lijevi jajovod prohodan. Desni vijugav i tek pred kraj malo propustio.
Jako je pozitivan i sretan zbog spontanih t od prije i rekao je da ceka da ga nazovem da sam trudna i bez njihove pomoci. Ako se nista ne dogodi do 1/17 s tim ciklusom krecemo laganini na klomifene i inseminaciju.
Rekao je da sam ko kokica sa AMH od 107,6
Btw bolilo je. Al da se izdrzat.
Poslano sa mog HTC Desire 620 koristeći Tapatalk

Odgovori s citatom
))
Nije neuobičajeno za mene da tijekom ciklusa imam neka sitna krvarenja, ali nikad ovako sitna. Prerano mi je za dobit... Vidjet ćemo kroz par dana, ako za tjedan dana ne dođe m, piškim! 
!

i trajalo je dok nisam zaspala, ujutro je ok. Sad je samo neki iscjedak. Duphaston i dalje pijem. Jutros sam i ja zvala za uputnice za mene i dragog-markeri, brisevi. Kad ce vise doci dan da mi nece vise trebati.
.
i skuzim da mi je cerviks skroz nisko, mogu ga dotaknuti. Normalno?

, a tek sam na pocetku. Muku mucim sa mucninama vec sad, i to ne jutarnjim nego vecernjim i nocnim. Sto bi znacilo da ne spavam kako treba i da sam sva grintava. Zelja za sexom nula bodova. Nadam se da ce bar ta faza brzo zavrsiti inace cu podnjeti zahtjev za razvod od same sebe. Svaka cast MM-u kak sa svim tim izlazi na kraj.