Stranica 40 od 56 PrviPrvi ... 30383940414250 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,951 do 2,000 od 2782

Tema: Odbrojavanje 04/2016 by vjerujem u bolje sutra

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Pa eto da se ja javim sa obavljenim HSG om. Da da! Otisla cista jedna, druga i treca
    Jutros sam ih zvala i vele dr Bolanca nije tu i nista od pretrage...popizdila sam. Ko ce cekat sljedecu m. Zicam sestru da bilo tko obavi pregled jer ko zna kad cu onda opet moci.
    Zovu za pol sata,u 10:10 da dodem do 11 h i da ce mi prof Kuna obavit to
    Nikad brze nisam bila spremna za ginica
    Dosla sam tocno na minuticu.
    Dr je mrak! Njezan,strpljiv i smirivao me cijelo vrijeme. Objasnjavao korak po korak kaj radi.
    Lijevi jajovod prohodan. Desni vijugav i tek pred kraj malo propustio.
    Jako je pozitivan i sretan zbog spontanih t od prije i rekao je da ceka da ga nazovem da sam trudna i bez njihove pomoci. Ako se nista ne dogodi do 1/17 s tim ciklusom krecemo laganini na klomifene i inseminaciju.
    Rekao je da sam ko kokica sa AMH od 107,6
    Btw bolilo je. Al da se izdrzat.

Poslano sa mog HTC Desire 620 koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Nivesa to je super vjest!

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Cure booook

kod vas se vidim svašta događa, drago mi je jako, trudnice uživajte i nek vam je trudnoća dosadna za popiz... :D

ja sam pila marulju par dana, više ne pijem, mislila sam piti vrkutu + stolisnik al neću, odmaram, dovoljne su mi evine kapi + vitex dodatno ja mislim. MM ništa ne uzima, jednostavno smo se opustili, bebimo svaki božji dan bez razmišljanja o pozama i slično, lijepo nam je, ne želim da mi ovo postane previše stresno, dosta mi je stresa na poslu i u drugim segmentima života, ovo ne neeee..mora biti lijepo i zasad sam si super!

kroz još cca pola godine ako se ništa ne desi e onda idemo opako s pretragama. a u prvom mjesecu ionako idem na redovan pregled pa ću malo popričati sa gin.

daj bože da nam se sve posloži kako bi mi htjeli..tko zna, možda i hoće.

inače to nikako ne znači da nebi vrištala od sreće da se i sad desi plusić ))

ovo vrijeme ću sad uz posao malo i sebi posvetiti, imam nekih 5 kilica za skinuti pa ću se baciti na vježbanje i malo manje papati, da budem tip top kad beba krene živjeti u meni

pusa svima

p.s. imala sam simptome ovulacije prije neka 2 dana, znači opet ranije nego bi po svim pravilima trebala biti, a sluzi imam stalno ko u priči. trenutno me ništa ne boli, jedino mi je jučer bilo toliko muka navečer da sam bila na granici da ne idem povraćati na silu.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Chiara - da, jos i ta izjava. A dobro, u svakom slučaju 12.mj je moj

Nivesa - odlično, nakon HSG ti se mozda desi, kažu da su najveće šanse u tom ciklusu

November - jao kad bi ja mogla tako opušteno, imam osjećaj koda nikad vise necu biti opuštena i spontana ko nekad

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mona,Mami, bolje mu je da se nekaj primi jer nisam ja bzvz ovo pretrpila :mad:

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Nivesa super da si obavila HSG. Moj je bio u 2mj i bolilo je iako mi jajovodi nisu bili zacepljeni. Receno mi je da iduca 3mj imamo velike sanse za trudnocu, ali nama nije pomoglo. Nadam se da cete vi imati vise srece.
    November sad kad si opustena ce se prije uloviti.

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Hvala svima na odgovorima totalni sam panicar. Mislim da ce dragi poludit samnom on jadan mora bit glas razuma.
    November super sto si tako opustena imas pravo svaki dio zivota ima svoje cari.
    Vjerujem da ce mo se uskoro svi skupa veselit novim plusicima.
    Nivesa super sto si to uspjela obaviti. Sad na poso punom parom!

anaja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

meni jutros na papiru par kapi krvi i to je to. Naravno da sam odmah zabrijala na implantacijsko, plus što me jučer stvarno cijeli dan svako malo zatezala desna strana ispod pupka. Nije neuobičajeno za mene da tijekom ciklusa imam neka sitna krvarenja, ali nikad ovako sitna. Prerano mi je za dobit... Vidjet ćemo kroz par dana, ako za tjedan dana ne dođe m, piškim!
    Mislim, najvjerojatnije ništa od mene ovaj ciklus, ali eto hvatam se za slamku.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Anaja implatacijsko krvarenje je oskudno i dolazi par dana prije M tako da stvarno mozda i je to to. Drzim fige.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

jutro, kavica !

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Tocekica hvala na kavici, baš pijem

anaja - to je dobar znak... ja svaki put kad idem na wc nadam se nekim kapljicama krvi... ali nikad ništa.

Chiara - kako glava danas?

Anka - kad je ono tvoj pregled?

Ja baš došla s vađenja krvi... markeri i krvna grupa. A navečer opet vadim krv ali privatno, za štitnjaču, inače se toga jako bojim ali polako se privikavam
    Danas temp 37.3, nadam se da je to ok, siske su me bolile cijelu noć pa je valjda temp dobra.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj MonaLi prvotno napisa Vidi poruku
    Chiara - kako glava danas?
    Tocekica hvala na kavici.
    Mona glava dobro, ali jucer nisam mogla zaspati koliko me grcilo u trbuhu, nisu jaki bolovi nego konstantni grcevi. i trajalo je dok nisam zaspala, ujutro je ok. Sad je samo neki iscjedak. Duphaston i dalje pijem. Jutros sam i ja zvala za uputnice za mene i dragog-markeri, brisevi. Kad ce vise doci dan da mi nece vise trebati.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

MonaLi temperatura ti je porasla za pol stupnja od povišene u drugoj fazi? ako je to tako (a vidim da ti se t kretala oko 36.8) onda očekujem da pišneš za par dana II

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Mona drzim fige za stupice. Nisam vam se pohvalila da betu moram vaditi 18.11. Ili cemo plakati ili se veseliti jer je taj dan od dragog rođendan.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

cure moje ja sam glupa, napisala sam 37.3, a mislila sam 36,7... opce ne znam kaj mi je, takve greške i na poslu radim u zadnje vrijeme. Koncentracija mi je na razini prašine.

Chiara - kaj nisi markere vadila sad pred postupak? Ili si ih jos davno prije radila?
    Držim fige da dragi dobije divan poklon
    Posljednje uređivanje od MonaLi : 04.11.2016. at 12:18

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

MonaLi i pad koncentracije je simptom .

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Chiara ~~~za najljepši rođendanski poklon.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Hvala cure.
    Mona markere i briseve sam radila pocetkom 5mj i vrijede pola godine. Posto se nalazi cekaju desetak dana, napravit cu ih sad da imam spremne ako ovaj postupak nije uspio. Ne zelim imati pauze nego svaki mjesec postupak. A ako je uspjelo, barem cu briseve imati vec napravljene za trudnocu.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Chiara - pametno, tako i ja mislim sad u postupcima... sve na vrijeme, pogotovo sa naručivanjem kod svog gin, uvijek se čeka dosta pa bolje to sve unaprijed...

Tocekica - haha trenutno mi je sve simptom :D
    Posljednje uređivanje od MonaLi : 04.11.2016. at 12:46

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Meni tu nesto mirise na jos plusica
    Ja nisam imala krvarenje, niti iscjedak u ranoj trudnoci. Stovise, bila sam nevjerojatno suha. Tjedan dana nakon kasnjenja M je poceo iscjedak kao da je O. No, sve je to od osobe do osobe!
    Sjetila sam se necega, mislim da sam i tu pisala jos prije pozitivnog testa da sam se osjecala onako na pola - kao da me hvata prehlada, a nisam prehladjena... stalno mi je hladno bilo i jako sam bila umorna (to sam pripisivala novom tempu na poslu). Kao pocetak gripe neke a nikako da se razvije do kraja. Moji ukucani su u to vrijeme stvarno bili bolesni pa sam mislila da i mene lovi, medjutim ja se i sad osjecam isto, bas onako na pola! :D

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Narancice - samo ti piši simptome Kaj buš sada s poslom? Imaš li kakav plan i to?
    Ja imam dosta iscjetka za sada, ne znam što to znači ali vidim da je kod svakog drugačije pa ni neću razmišljati o tome...

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Kakav iscjedak je u trudnoci? Cijelo vrijeme onaj rastezljivi kao kod O? Meni je vodenkasti, a kad se osusi na dnevnom ulosku je zuckasti.

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Imam osjecaj da se ne susi koliko ga ima. Ne koristim dnevne, cesce mjenjam gacice. Nekad bude rastezljiv, nekad malo gusci, nekad proziran a nekad bijel.

Ma ne treba se uopce oslanjat na simptome drugih. Ja kad samo usporedim svoje dvije trudnoce, nebo i zemlja...

Mona, ne znam sto cu sa poslom.
    Kako jos nismo nikome rekli, tako nisam ni ja na poslu. Jos cemo vidjeti sto cemo i kako, ali mislim da cu raditi do nekih 30tt ako bude sve ok, i onda dat otkaz i posvetit se obitelji neko vrijeme. Za posao imam vremena, a djeca nece zauvjek biti mala. Sve mi se cini nekako da ce tako biti, jer muz hvala Bogu ima dobar posao pa si to mozemo i priustiti.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Brisevi bi mi pokazali da imam kakvu bestiju? Sva 3 su mi bila negativna pa sad ne znam.
    Narancice mislis da ces moci raditi do 30tt? Sve zavisi koliko ti je posao naporan.

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Naravno da bi pokazali, ne brini se!
    Nadam se da cu moci, samo ak bude sve ok sa trudnocom.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Chiara - meni su brisevi pokazali Ureplazmu, 2mj sam izgubila samo na rješavanju te beštije...
    Ako pričamo o tome :D

Narancica - ma naravno, lijepo doma uživaj sa djecom I ja bi tako :D Bar par godina...
    Posljednje uređivanje od MonaLi : 04.11.2016. at 13:49

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Super. Sad mi je malo lakse.
    Mona da li si i ti na duphastonima ako se ne varam? Sad citam da se ne preporucuje onda mjerenje bazalne temp. jer neće biti točna, jer će ti progesteron izazivati skok temperature i održavati je visokom.
    Ja sam sad prckala po gospodicni i skuzim da mi je cerviks skroz nisko, mogu ga dotaknuti. Normalno?

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Chiara- nisam na duphastonu, Duphaston uzmem ako mi 3 dana nakon ovulacije nema skoka temperature, jer odmah znam da će M kasniti ako ne uzmem D, ali pošto sam skok ulovila odmah, nema potrebe za Duphastonima.
    Iako, jedan ciklus sam bila bez temp i pila duphaston i ni sa njim mi nije skocila temp. Bezveze...

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Ok. Nasla sam nesto znimljivo pa baci oko.

http://demetra.rs/index.php?option=c...nocu&Itemid=72

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

♥ Lista za: 4.11.2016 ♥

(Ne)čekalice:

anka91~~~~~~~~~~~~~~~55.dc II
    Suncokret1983~~~~~~~~~~~51.dc
    Narancica~~~~~~~~~~~~~~44.dc II
    iva_777~~~~~~~~~~~~~~ 43.dc II
    mono111~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
    šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
    anaja ~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc

Odbrojavalice:

Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
    angiebanangie~~~~~~~~~~~~20.dc
    monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
    xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
    November~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
    mami2~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
    marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
    Jagodicabobica~~~~~~~~~~~ 12.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
    Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
    Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Mona meni je pregled u pon. Jedva cekam totalno sam nestrpljiva.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Chiara - zanimljiv članak, znaci to bi trebalo početkom ciklusa? Iako ako si na stimulaciji mislim da se ne preporuča, hmmm

Anka - sretnoooo brzo ce ponedjeljak

iva_777 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Dobar dan cure!

Mona i Chiara ~~~~~~~~~~ za jos plusica prije novog odbrojavanja!

Anka, Narancice kako ide?

Curke ja sam u totalno drugom stanju, ali ono bas bas. Ova trudnoca mi je totalno drugacija od drugih. Trbuh me boli kao da imam probavnih problema. Uhvatila me panika kao i Anku, sva sreca na forumu pa sam se brzo smirila. Prsa, kojih inace nemam (70A) sad su na 80B , a tek sam na pocetku. Muku mucim sa mucninama vec sad, i to ne jutarnjim nego vecernjim i nocnim. Sto bi znacilo da ne spavam kako treba i da sam sva grintava. Zelja za sexom nula bodova. Nadam se da ce bar ta faza brzo zavrsiti inace cu podnjeti zahtjev za razvod od same sebe. Svaka cast MM-u kak sa svim tim izlazi na kraj.
    Uglavnom jedva cekam prvi pregled, iskreno se nadam da ce napraviti i UZV kad ga vec ima kraj stola

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Iva kad je pregled? Ja se sve bojim kakve ce tek moje grudi biti u trudnoci jer i sad ih imam dovoljno.
    Mona aspirin se i u ivf-u preporuca pa mislim da ne moze skoditi. Zna li netko odgovor na moje pitanje o cerviksu?
    Anka jedva cekam, sretno i otvori novo odbrojavanje.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj CHIARA... prvotno napisa Vidi poruku
    Nivesa super da si obavila HSG. Moj je bio u 2mj i bolilo je iako mi jajovodi nisu bili zacepljeni. Receno mi je da iduca 3mj imamo velike sanse za trudnocu, ali nama nije pomoglo. Nadam se da cete vi imati vise srece.
    November sad kad si opustena ce se prije uloviti.
    Ma bolilo je i mene. Suze su mi isle :rolleyes:
    Al ono da utjesim one koje nisu bile :D

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Dobro jutro
    Kavica je skuhana
    Mona, Chiara, Anaja ~~~~~~~~~~~~~~~ !
    Posljednje uređivanje od Narancica000 : 05.11.2016. at 09:53

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Curke pišite danas 5 dc.
    stigla M malo ranije.

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Puno ste pisale! Ja sam se uglavnom poslom bavila i naokolo igrala.

Ja baš došla s vađenja krvi... markeri i krvna grupa. A navečer opet vadim krv ali privatno, za štitnjaču, inače se toga jako bojim ali polako se privikavam
    Danas temp 37.3, nadam se da je to ok, siske su me bolile cijelu noć pa je valjda temp dobra.

Mona, razumijem te u potpunosti. Ja sam kao manja padala u nesvijest, uvijek je netko išao sa mnom (mama ili nemuž), i tijekom prve trudnoće, a sad recimo u ovoj drugoj trudnoći, sama svaki put. Kao velika! :D

Natalie38 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Bok curke. Nije me bilo dan dva. Ludnica. Prodajemo auto kupujemo drugi....bla. uzas. Iduci tjedan oko srijede trebam dobiti tako da me malo hvata nervoza. Mada skoro sam sigurna da nismo uspjeli. Jednostavno imam takav osjecam. Tako da nema smisla da napravim test.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Pozdrav cure... kak ste? Di ste?

Natalie - uvijek ima smisla za testic

Sarasvati - samnom uvijek netko ide, ali mislim da bi sad vec isto mogla i sama Hehe

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Vece cure ja sam danas radila i jos kad sam dosla doma sam imala vikend spremanje. Sad sam evo legla da vidim sta ima na tv-u . Bome sam se preforsirala
    Mona jesi dobila nalaz od stitnjace?

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Hej Anka, jesam, jučer navečer su mi ga poslali, TSH ft3 i ft4, sve je kako treba biti. TSH je 1,7, a to je supac
    Nemoj se previše forsirati sada, odmaraj, malo radi... ne puno :D

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

♥ Lista za: 5.11.2016 ♥

(Ne)čekalice:

anka91~~~~~~~~~~~~~~~56.dc II
    Suncokret1983~~~~~~~~~~~52.dc
    Narancica~~~~~~~~~~~~~~45.dc II
    iva_777~~~~~~~~~~~~~~~ 44.dc II
    mono111~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
    anaja ~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
    Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc

Odbrojavalice:

angiebanangie~~~~~~~~~~~~21.dc
    monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
    xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
    November~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
    mami2~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
    marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
    Jagodicabobica~~~~~~~~~~~ 13.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
    Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
    Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
    šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Bok curke.
    Anka dobro ti Mona kaze, nemoj previse raditi. Pomalo i odmaraj.
    Natalie nema veze sto nema simpoma. Imali smo mi i takvih slucajeva kad cure nisu imale nikakvih simptoma, pa su ipak bile trudne. Pisni testic.

Natalie38 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Ma strpiti cu se jos koji dan. Ne zelim nista forsirati. A gdje sam ja nestala sa liste?

Natalie38 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

A evo me. Nasla sam se. Jos uvijek ne kuzim tu listu u potpunosti.
    Inace moj dragi muz vec planira kako cemo kupiti veci auto jer eto on siguran. Nikako da mu objasnim da su godine me skoro stigle. E da sam ga bar prije poslusala.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Natalie - nakon 25 dc ideš u gornji dom.
    Ne iščekivanje M

Joj mene bas temp drži, dnevna mi je danas 37.1... osjetim ju bas. Jesam ja preosjetljiva? :/

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Ne iščekivanje M

Joj mene bas temp drži, dnevna mi je danas 37.1... osjetim ju bas. Jesam ja preosjetljiva? :/
    Mona daj Boze da je to simptom T i da bude + uskoro. Joj meni bas fali to sto nisam na listi jer nemam pojma koji mi je DC pa moram racunati...

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ne iščekivanje M

Ovo jr svakako dobar znak!

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mona, ja bih i dalje da netko ide sa mnom, ali sad taj netko pravi drustvo nasem djetetu, a mama nije znala da vadim betu svako malo.
    Predvečer sam prokrvarila, bistro jarko crveno, ne puno. S drugim dnevnim prugica smeđeg i s pravim uloškom...nema ntrenutno ničega. Ne znam je li ovo za listu, cekam sutra.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •