-
Eh, žao mi je ako sam vam bila preduga, (nisam dugo
) ali bolesna sam i doma, pa me ponijelo...
Mislim da je kvaliteta jaslica sigurno bitna stavka. 15-20 djece na jednu ili dvije tete sigurno nije isto, kao ono sto je Kaee opisivala (ne sjećam se točno, mislim da je u grupi bilo 6-ro djece i dvije tete s pomoćnicom)
Naš krug prijatelja i poznanika već ima veću ili veliku djecu, ali gledam ove mlađe generacije na fakultetu i vidim da ljudi imaju razne kombinacije. Univerzitet ima jaslice/vrtić (ovdje je to zajedno) za svoje zaposlenike. Ljudi su s uslugom principijelno zadovoljni, a slažu razne kombinacije - porodiljni mama i tata naizmjence, pa tko ima sreću bake, tete, tko nema, traži babysittere, pa jedan partner počne raditi dosta rano ujutro, da je prije gotov, te moze podići dijete, ili rade jedan dan od kuće, ili nesto slično.
Ono sto mi je uočljivo jest da je i sustav fleksibilan u smislu ponude, te da roditelji u svemu tome pokušavaju posložiti neki model koji im najbolje odgovara.
Naša bivša babysitterica koja je obožavala moju curki i ona nju, je isto postala mama, te ona i muž (bake i djede nisu pri ruci) kombiniraju jaslice sa babysittanjem. Slatko je da sam joj ja pomogla naći jednu dragu i milu studenticu...pa mi je malo kao deja vu....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma