Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1352

Tema: Uspješnost FEt-a

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    rebecca avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Bravo rebecca i cestitam!
    Od kad si tocno pocela s utricima i estrofemom??
    Hvala!!!
    Zapisala sam si kad sam s čim počela pa evo... 3dc sam bila na ultrazvuku i od tad mi je dao estrofem 3x1. Onda sam bila 12dc i dogovorili FET za 5 dana jer je bila blastica. Od 13dc sam počela sa utrićima vaginalno 3x1, a od transfera utrići 3x2 i nastavila sa estrofemom 3x1. Brzo sam prokrvarila, već 10dnt i od tada sam bila malo na duphastonima, pa kad prestanem krvariti opet utrići vaginalno. Kako sam često krvarila (do 9 tt), nastavila sam sa duphastonima. Od 12-13 tt nisam više ništa koristila. Na dan transfera endometrij mi je bio 12mm.

Sretno LaraLana!!!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj rebecca prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala!!!
    Zapisala sam si kad sam s čim počela pa evo... 3dc sam bila na ultrazvuku i od tad mi je dao estrofem 3x1. Onda sam bila 12dc i dogovorili FET za 5 dana jer je bila blastica. Od 13dc sam počela sa utrićima vaginalno 3x1, a od transfera utrići 3x2 i nastavila sa estrofemom 3x1. Brzo sam prokrvarila, već 10dnt i od tada sam bila malo na duphastonima, pa kad prestanem krvariti opet utrići vaginalno. Kako sam često krvarila (do 9 tt), nastavila sam sa duphastonima. Od 12-13 tt nisam više ništa koristila. Na dan transfera endometrij mi je bio 12mm.

Sretno LaraLana!!!
    Draga hvala ti puno, zapisat cu si ovo

I hvala za srecu....trebat ce mi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •