Stranica 37 od 71 PrviPrvi ... 27353637383947 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,801 do 1,850 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ma ne znam tocno, davno sam bila
    Vrci je friska, znat ce bolje
    ali sigurno nisam lezala dva sata, nigdje
    pa ni kad sam imala opcu, ni kad sam imala 13-14 folikula
    al vjerojatno ovisi kakva je punkcija i anestezija bila

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj klamerica prvotno napisa Vidi poruku
    Super ak je pola sata! Ma zbunilo me to sto čitam da u nekim klinikama cure leže i po 2 sata pa zato provjeravam kak se diše u B+... Hvala!!
    Ja sam nakon obje punkcije u privatnim poliklinika koje su bile u općoj anesteziji ležala tamo dva sata. I u Betaplusu je protokol ležanja 2 sata nakon anestezije.
    Bar je kod mene bilo tada tako.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ma da?
    bit ce da je tako, jer u betaplusu sam imala prirodnjak i lokalnu, i sigurno nisam dugo lezala
    opcu sam imala drugdje i isto se ne sjecam da je bilo 2 sata (al to je bilo jako davno)
    al dobro da netko ima frisku informaciju, moje su nesto stvarno stare

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Ja sam u Beti imala i opcu anesteziju i lezala 2 sata i punkciju bez anestezije ali i onda sam dosta lezala.
    A u Skvorcu (dr.Radoncic) sam isto imala opcu anesteziju i uredno lezala dva sata nakon punkcije. Bilo je 14 j.st.
    Mislim da je svagdje takav protokol za opcu anesteziju.
    A za ove "koktele" i ovu lokalnu koja se sad skoro svagdje daje neznam kakav je protokol lezanja nakon....
    Posljednje uređivanje od laura33 : 11.11.2016. at 23:05

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ma kazem ti, opca mi je bila jako davno, ne sjecam se najbolje
    a ova lokalna je bila bas lokalna i bio je prirodnjak, nisam dugo lezala, jer je sve skupa bilo pis of kejk
    zato kazem, dobro da imas friske info

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Cure, hvala na odgovoru!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam prije tjedan dana u Beti nakon punkcije lezala sat i nesto sitno. Dobila sam infuziju jer je punkcija bila popodne pa nisam od dana prije nista jela. Bilo mi je dobro pa nije bilo razloga da dulje lezim. Prvo su me pitali da li se mogu sjesti,da li mi se vrti, a onda nakon 20ak min i dal mogu ustati.

Nakon koktela prije par godina mi je bilo puno gore i dulje mi trebalo da dodem k sebi,preko 2 sata. Oni gledaju kako svaka od nas reagira

Inace opca je zakon i drago mi da sam ju uzela

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Klamerica imaš poruku u inboxu

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Jolice poslala sam i sad ponovno identičnu poruku od jučer, nadam se da si sad primila
    Organizirali smo si za ponedjeljak. Ipak će biti kao što je Ginger napisala u prvoj poruci. Suprug će doći i otići a po mene kasnije dolazi frendica.
    Ipak se nadam da neću dugo morati ležati...
    Cure, uzimale ste što sa sobom na punkciju? Meni je rečeno da mi ne treba ništa, da sve dobijem tamo, od papuča do spavaćice. Ali ipak, za svaki slučaj...?
    Posljednje uređivanje od klamerica : 12.11.2016. at 12:28 Razlog: gramatička greška

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ne trebaš baš ništa. Ja sam samo uzela dnevni uložak, ali nije mi trebao (iako da, ima uložaka tamo i u wc-u za uzeti ako treba).
    Posljednje uređivanje od Vrci : 12.11.2016. at 12:54

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Curke, jucer sam na 2dc bila na UZV, nema cisti, bila su vidljiva 4 antralca i evo danas se pikam s Elonvom.
    Pozitivno uzbuđenje ce me držati do ET, a posle Boze pomozi

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Frixie prvotno napisa Vidi poruku
    Curke, jucer sam na 2dc bila na UZV, nema cisti, bila su vidljiva 4 antralca i evo danas se pikam s Elonvom.
    Sretnooooooooooooo

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Frixie prvotno napisa Vidi poruku
    Frixie sretno!!!
    Jesi ti vec bila kad u protokolu s Elonvom??

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Hvala cure

Ovo mi je drugi put da sam na Elonvi. Dobili smo 7 folikula i 6 js. S obzirom na moje khm khm godine, visi FSH i niži AMH i doktor i ja smo zadovoljni s rezultatom.
    Uz Elonvu sam uzimala i Puregon. Vidjeti cemo kako ce sad sve ici

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

To je super rezultat, ali neka ovaj puta bude još bolji

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Prvi put čujem za tu Elonvu znači s time su bolji rezultati?

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Prvi put čujem za tu Elonvu znači s time su bolji rezultati?
    Mimi kako kod koga. Iskustva su vrlo razlicita.
    Pisale su tu cure.

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Mali Mimi iskustva su različita. To je depo injekcija i koliko sam polovila Škvorc i Radončić ju najčešće daju starijim žena s nižim AMH.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Cure nova sam ovdje...nedavno radjen postupak u Beti...transfer prije par dana...sad cekam. Ima li neko da je radio postupak u Beti u 10/11 mj? Iako je postupak radio prof Vlaisavljevic nisam zadovoljna ishodom...dugi protokol, 4 jc, 3 zametka osmostanicna (fragmentisana). I da li je neko ostvario trudnocu sa fragmentisanim zametcima? Inace ovo mi je drugi postupak. Prvi radjen u Sl, kratki protokol 11 jc, 9 oplodjenih, ali nista.

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

4 jaja rastu, endo se fino deblja. U subotu opet fm, pa odlučujemo kad će punkcija

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj zeljica prvotno napisa Vidi poruku
    Cure nova sam ovdje...nedavno radjen postupak u Beti...transfer prije par dana...sad cekam. Ima li neko da je radio postupak u Beti u 10/11 mj? Iako je postupak radio prof Vlaisavljevic nisam zadovoljna ishodom...dugi protokol, 4 jc, 3 zametka osmostanicna (fragmentisana). I da li je neko ostvario trudnocu sa fragmentisanim zametcima? Inace ovo mi je drugi postupak. Prvi radjen u Sl, kratki protokol 11 jc, 9 oplodjenih, ali nista.
    Ja sam bila u postupku 10/11 mjesec kod dr.V., isto dugi protokol. Decapeptyl + Gonal. Dobila 14 js, no samo se 5 oplodilo. Vracena u mi dva 4-stanicna zametka. Ja sam eto zadovoljna svojim ishodom obzirom do sad iza sebe imam dva postupka u kojima niti jedna JS nije bila oplodjena, tako da je ovo za mene uspjeh! Vjerujem da dr. V. zna sto radi, pa tako i u tvojem slucaju. Koliko citam po forumu tudja iskustva, pravila nema! Nekad se prime i oni embriji za koje daju najmanje sanse. Stoga, bit ce sve okej!!! Ne brini, miruj, odmaraj i cekaj rezultat svega! Sretno do neba!!

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

U pravu si, nema pravila. A sta se desilo sa ostale tri, jesu zamrznuli? Je li ti ista rekao kakvi su, osim da su cetvorostanicna? I jesi sve postupke kod njega radila? A je li ti iko rekao zasto ih se tako manje oplodi s obzirom da dobijes velik broj, malo mi je to cudno...

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

E da, i tebi sreeetnooo! Zelim ti velikuuu betu.

crnka29 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Cure malo me utjesite...danas 5dnt i u noci mi se dogodi hmm nezgoda..i odmah jaki bolovi na podrucju maternice..znam da se ne preporucuju odnosi nakon transfera ali sto ako se dogodi O u snu...moze li to nastetit ili ne bi trebalo puno utjecati

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

@crnka29, nažalost za sve u vezi s MPO nema pravila. Nekom utječe sve, netko je sretniji iz prvog pokušaja i tako ukrug.
    Samo se čuvaj i čekaj svoju pozitivnu betu koju ti želim od srca! Ali ako se nešto ne preporučuje tada pripazi čisto zbog sebe jer i na najmanji loš signal, oblit će te hladan znoj kao i sve nas ovdje. Stalno smo za nešto zabrinute, stoga sve rizične faktore svedi na minimum da se što manje sekiraš. Sretno i mirno dalje

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja mislim da nema veze. Meni se to cesto dogadalo u trudnoci na pocetku i nije bilo problema

A nije da mozes sprijeciti to sto se dogada u snu. Ne razbijaj sad glavu oko toga

crnka29 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Bas to...takve stvari ne mozes sprijecit..stvarno je ovo cekanje igra zivaca...hvala na podrsci

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

U pravu si, nema pravila. A sta se desilo sa ostale tri, jesu zamrznuli? Je li ti ista rekao kakvi su, osim da su cetvorostanicna? I jesi sve postupke kod njega radila? A je li ti iko rekao zasto ih se tako manje oplodi s obzirom da dobijes velik broj, malo mi je to cudno...
    Halo Zeljica! Tek sad citam post. Ne znam kak mi je omaklo
    Od ostalih tri JS koje su se oplodile samo je jedna prezivjela i nju su kriopohranili.
    Osim sto su cetverostanicni nije rekao nista. U biti rekao je da su lijepi. A sad... dal to svima govori, ne znam
    Prijasnja dva postupka odradila sam u VV.
    Na ovo tvoje zadnje nemam odgovor. Iskreno, nisam ni pitala jer sam bila previse sretna sto sam konacno docekala ET.
    Inace, kako si? Koji ti danas dan?

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Citiraj klamerica prvotno napisa Vidi poruku
    Halo Zeljica! Tek sad citam post. Ne znam kak mi je omaklo
    Od ostalih tri JS koje su se oplodile samo je jedna prezivjela i nju su kriopohranili.
    Osim sto su cetverostanicni nije rekao nista. U biti rekao je da su lijepi. A sad... dal to svima govori, ne znam
    Prijasnja dva postupka odradila sam u VV.
    Na ovo tvoje zadnje nemam odgovor. Iskreno, nisam ni pitala jer sam bila previse sretna sto sam konacno docekala ET.
    Inace, kako si? Koji ti danas dan?
    Ja sam imala ET kad i ti cini mi se...prosli utorak...Ja sam relativno ok...malo me stomak ziga...kao kad trebam dobiti. Ne bi ti rekao da su lijepi ako nisu. Meni to nije rekao...rekao je da su osrednji...iako su osmostanicni. Ali je rekao i da to nista ne znaci, da pravila nema. Kada ces raditi test?

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Ja sam imala ET kad i ti cini mi se...prosli utorak...Ja sam relativno ok...malo me stomak ziga...kao kad trebam dobiti. Ne bi ti rekao da su lijepi ako nisu. Meni to nije rekao...rekao je da su osrednji...iako su osmostanicni. Ali je rekao i da to nista ne znaci, da pravila nema. Kada ces raditi test?
    Zeljica, toliko o mojim lijepim zamecima... test je negativan...
    Kakvo je kod tebe stanje? Nadam se da bolje neg kod mene!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

S obzirom da sam ispucala sve stimulirane postupke, slijedeći plaćam sve.
    Zna li netko hoću li morati platiti Utrogestane, Decortin i sve ostalo što popratno uzimam u postupku, a do sad sam dobivala na recept od socijalnog ginekologa?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ne, to ne spada u lijekove koji idu besplatno samo u postupku, pa ih mozes dobiti od soc.gin i kad placas postupak

Ja sam i femaru i klomice dobila tako. Plus utrice, duphastone i deksametazon
    Posljednje uređivanje od Vrci : 02.12.2016. at 12:00

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Vrci ti je vec sve napisala.
    Jedino jos za Fragmin ili sto si vec koristila, ako jesi uopce i ako ne dobijes odobrenje ces sama placati. Procedura je komplicirana i hrpa nalaza treba i preporuka hematologa.
    Vjerojatno znas da ima tema pa kad ulovis vremena malo pogledaj.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hvala curke, eto barem ne moram i to uključiti u financijski plan za novi postupak.
    Fragmin sam kupovala i inače, nisam još radila nikakve testove do sad
    Za Puregon i Orgalutran sam slala upit ljekarni u Mađarsku i u Sloveniju i dobila sam odgovor od obje.
    U Sloveniji me isti lijekovi izađu 1200 kuna jeftiniji, tako da ću svakako ići tamo kupiti.

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj NinaDrv prvotno napisa Vidi poruku
    S obzirom da sam ispucala sve stimulirane postupke, slijedeći plaćam sve.
    Zna li netko hoću li morati platiti Utrogestane, Decortin i sve ostalo što popratno uzimam u postupku, a do sad sam dobivala na recept od socijalnog ginekologa?
    Nažalost ovi ti ovisi i o dobroj volji soc. gin. Brisevi i markeri također. Ako ti je dr. ok imaš sreće u suprotnom i to plaćaš sama.

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pa i kod hzzo postupaka soc.gin daje utrice,sto ne? Ili to pise mpo gin (ako nije privatnik)?

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Pa i kod hzzo postupaka soc.gin daje utrice,sto ne? Ili to pise mpo gin (ako nije privatnik)?
    Da, daje recepte soc.gin po preporuci mpo dr.
    Kako se nalazim u istoj situaciji da sve plaćam sama a moja soc.gin je katastrofa pitala sam u Hzzo-u na šta imam pravo i dobila odgovor da plaćam sama nakon ispucanih postupaka preko Hzzo-a[emoji53]

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Koliko koštaju Utrogestani ako ih kupuješ?

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Koliko koštaju Utrogestani ako ih kupuješ?
    oko 56 kn kutija

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Znaš li možda cijenu za Decortin?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Nina, zašto misliš da ti dr ne bi za to dao uputnicu?

Moja soc.gin ni ne pita je hzzo postupak il ja plaćam, a piše sve kako mpo dr kaže. Pa valjda ne bi bili tako bezobrazni da ne daju? To mi je prvi glas

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Mislim da mi neće dati ništa.
    Ne daje mi niti dosta Utrogestana, dobivala sam po 2 kutije maksimalno a za ostatak sam se snalazila. Nije mi dao putni nalog za Samobor, a druge cure su dobile kod svojih ginekologa.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pa 2 kutije maksimalno i mogu pisati po jednom receptu. Znači kad si to potrošila i pitala za još nije ti dao? Bezobrazno, ako ti treba za 5 dana i to priznaje, trebao bi onda i nastaviti
    Ja sam cijelu prvu trudnoću dok sam koristila utriće dobivala po 2 kutije, kao i kasnije kad je trebalo. Ali samo sam nazvala kad sam bila pri kraju

Ovo za putni nalog mi koma

Buba38 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Mislim da mi neće dati ništa.
    Ne daje mi niti dosta Utrogestana, dobivala sam po 2 kutije maksimalno a za ostatak sam se snalazila. Nije mi dao putni nalog za Samobor, a druge cure su dobile kod svojih ginekologa.
    Mijenjaj ginekologa jel to ti je sve triba dat

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ramišljam o tome

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

NinaDrv moram pogledati sta imam pa ti nesto mogu ja dati

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

NinaDrv,ja sam odavno ispucala postupke preko Hzzo-a i svaki put najnormalnuje imam pravo na svu terapiju na recept (Utrogestan,Estrofem,Decortin itd.).
    Nemoj se dati,to je tvoje pravo,zašto bi kupovala.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Šta se tiće putnog naloga za Samobor to ovisi gdje stanuješ,ako u tvojoj okolici ima IVF centar bdje bi se mogla liječiti onda nemaš pravo.(npr.ako netko živi u Zg a ide na ivf u Split nema pravo na putni nalog jer lječenje može ostvariti u ZG)

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Kao što je pak rekla, to ovisi o dobroj volji ginekologa, a moj nije dobre volje, čvrsto se drži propisa, ako u HZZO-u kažu da nemamo pravo, sigurno mi neće dati.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Po tome ne bi imale ni pravo na bolovanje a imamo... ne znam čudno mi je sve to

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •