Idem u B+, uzela sam anesteziju iako imam 3 folikula (ak su svi živi). Nemam više volje i snage za punkcije bez droga. A koktel ovaj puta nisam htjela jer je čudan jajnik u pitanju.
Idem u B+, uzela sam anesteziju iako imam 3 folikula (ak su svi živi). Nemam više volje i snage za punkcije bez droga. A koktel ovaj puta nisam htjela jer je čudan jajnik u pitanju.
Wow super
Ja od 3 dobre stanice imam 2 oplodene, u subotu transfer
ninaDrv super! drzim fige za dalje! daj recept kako ste popravili sgram![]()
hvala na info!
Da, sve je uzimao odjednom uz obrok.
Mulivitamine uzima već duže vrijeme, a cink i bioastin od kraja 8. mjeseca.
Hvala, također![]()
Nina draga, baš sam sretna zbog tebe i držim figice na najjače!
Kako su meni oni preparati stigli na početak ciklusa, odlučila sam ih konzumirati ovaj mjesec za što bolju formu, iako su hormoni okej - napravila nalaze
S dr. Škvorc sve dogovoreno - čujemo se u prosincu!
Još jednom puno sreće u nedjelju <3
S obzirom da sam ispucala sve stimulirane postupke, slijedeći plaćam sve.
Zna li netko hoću li morati platiti Utrogestane, Decortin i sve ostalo što popratno uzimam u postupku, a do sad sam dobivala na recept od socijalnog ginekologa?
Od danas sam čuvalica 2 prekrasne blastice
Presretna sam, prvi puta smo došli do njih![]()
Želim ti puno srećeImate i smrzlića?
Ja isto čuvam od jučer 2 embrija, ali lošija pa već planiram idući postupak. Ovo bi me moglo samo čudo spasiti, a ona se meni ne događaju
Hvala curke, eto barem ne moram i to uključiti u financijski plan za novi postupak.
Fragmin sam kupovala i inače, nisam još radila nikakve testove do sad
Za Puregon i Orgalutran sam slala upit ljekarni u Mađarsku i u Sloveniju i dobila sam odgovor od obje.
U Sloveniji me isti lijekovi izađu 1200 kuna jeftiniji, tako da ću svakako ići tamo kupiti.
Hvala cure
Nažalost nemamo smrzlića, ostale 3 stanice su se prestale dijeliti.
I tebi isto![]()
![]()
Dali tko zna hoce li beta+
produziti ugovor sa hzzo u prvom mjesecu?
NinaDrv i Vrci sretno!
Kod mene uspješno odrađen FET, bete pozitivne, sad čekam prvi pregled i grizem nokte![]()
NinaDrv sretno! Baš mi je drago
Zenii čestitam! Nek sad sve ide školski do kraja!![]()
Posljednje uređivanje od Frixie : 09.11.2016. at 15:55
Hvala draga Frixie
Sretno tebi i svim trudilicama, da čim prije držimo svoje bebice u rukama![]()
Jucer bila punkcija kod dr.Lucingera, dobili 9 stanica. Uzela sam anesteziju i sviđa bih preporucila
Cure, zna li koja koliko dugo traje punkcija u Beta+? Tj. koliko dugo treba odlezati tamo nakon nje? Ili tocnije, koliko vremenski to sve skupa traje? Pitam radi suprugovog posla koji malo visi o niti pa cist da si zna posloziti sa vremenom... Unaprijed hvala na odgovoru!
Ginger, hvala na odg. Imamo pohranjeno sjeme, nije to u pitanju, nego to sto me on vozi u ZG na punkciju, pa se mene ceka![]()
aha
ne moze nitko drugi voziti? mislim, ako je posao u pitanju
ne sjecam se tocno, mislim da sam lezala kojih pol sata
al stvarno se ne sjecam, znam da nije biko nesto dugo...
Posljednje uređivanje od Ginger : 11.11.2016. at 22:27
Kao što je pak rekla, to ovisi o dobroj volji ginekologa, a moj nije dobre volje, čvrsto se drži propisa, ako u HZZO-u kažu da nemamo pravo, sigurno mi neće dati.
Super ak je pola sata! Ma zbunilo me to sto čitam da u nekim klinikama cure leže i po 2 sata pa zato provjeravam kak se diše u B+... Hvala!!
ma ne znam tocno, davno sam bila
Vrci je friska, znat ce bolje
ali sigurno nisam lezala dva sata, nigdje
pa ni kad sam imala opcu, ni kad sam imala 13-14 folikula
al vjerojatno ovisi kakva je punkcija i anestezija bila
ma da?
bit ce da je tako, jer u betaplusu sam imala prirodnjak i lokalnu, i sigurno nisam dugo lezala
opcu sam imala drugdje i isto se ne sjecam da je bilo 2 sata (al to je bilo jako davno)
al dobro da netko ima frisku informaciju, moje su nesto stvarno stare
Budem nazvala HZZO i provjerila. Ako mi kažu da nemam pravo na lijekove, onda mi ih sigurno neće dati jer se strogo drži propisa.
Tako sam nazvala za putni nalog i rekli su mi da imam pravo samo do najbliže bolnice, dakle Zg, a za Samobor koji je dalje 20 km nemam pravo.
A cura iz istog grada, ali kod drugog doktora je dobila putni za Samobor i HZZO joj je isplatio naknadu.
Ja sam u Beti imala i opcu anesteziju i lezala 2 sata i punkciju bez anestezije ali i onda sam dosta lezala.
A u Skvorcu (dr.Radoncic) sam isto imala opcu anesteziju i uredno lezala dva sata nakon punkcije. Bilo je 14 j.st.
Mislim da je svagdje takav protokol za opcu anesteziju.
A za ove "koktele" i ovu lokalnu koja se sad skoro svagdje daje neznam kakav je protokol lezanja nakon....
Posljednje uređivanje od laura33 : 12.11.2016. at 00:05
ma kazem ti, opca mi je bila jako davno, ne sjecam se najbolje
a ova lokalna je bila bas lokalna i bio je prirodnjak, nisam dugo lezala, jer je sve skupa bilo pis of kejk
zato kazem, dobro da imas friske info
Cure, hvala na odgovoru!
Ja sam prije tjedan dana u Beti nakon punkcije lezala sat i nesto sitno. Dobila sam infuziju jer je punkcija bila popodne pa nisam od dana prije nista jela. Bilo mi je dobro pa nije bilo razloga da dulje lezim. Prvo su me pitali da li se mogu sjesti,da li mi se vrti, a onda nakon 20ak min i dal mogu ustati.
Nakon koktela prije par godina mi je bilo puno gore i dulje mi trebalo da dodem k sebi,preko 2 sata. Oni gledaju kako svaka od nas reagira
Inace opca je zakon i drago mi da sam ju uzela
Jolice poslala sam i sad ponovno identičnu poruku od jučer, nadam se da si sad primila
Organizirali smo si za ponedjeljak. Ipak će biti kao što je Ginger napisala u prvoj poruci. Suprug će doći i otići a po mene kasnije dolazi frendica.
Ipak se nadam da neću dugo morati ležati...
Cure, uzimale ste što sa sobom na punkciju? Meni je rečeno da mi ne treba ništa, da sve dobijem tamo, od papuča do spavaćice. Ali ipak, za svaki slučaj...?
Posljednje uređivanje od klamerica : 12.11.2016. at 13:28 Razlog: gramatička greška
Ne trebaš baš ništa. Ja sam samo uzela dnevni uložak, ali nije mi trebao (iako da, ima uložaka tamo i u wc-u za uzeti ako treba).
Posljednje uređivanje od Vrci : 12.11.2016. at 13:54
Curke, jucer sam na 2dc bila na UZV, nema cisti, bila su vidljiva 4 antralca i evo danas se pikam s Elonvom.
Pozitivno uzbuđenje ce me držati do ET, a posle Boze pomozi![]()
Hvala cure
Ovo mi je drugi put da sam na Elonvi. Dobili smo 7 folikula i 6 js. S obzirom na moje khm khm godine, visi FSH i niži AMH i doktor i ja smo zadovoljni s rezultatom.
Uz Elonvu sam uzimala i Puregon. Vidjeti cemo kako ce sad sve ici
To je super rezultat, ali neka ovaj puta bude još bolji![]()
Prvi put čujem za tu Elonvu znači s time su bolji rezultati?
Mali Mimi iskustva su različita. To je depo injekcija i koliko sam polovila Škvorc i Radončić ju najčešće daju starijim žena s nižim AMH.