Pokazuje rezultate 1 do 50 od 151

Tema: Domaci namazi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo 2007 u restoranu gdje sam radila redovno pripremali francusku sa domacom majonezom. Kupovna nije nikada imala ekonomsku racunicu kao takvu a niti okus.Svaka svadba, proslava, blagdanski ruckovi su je imali u sklopu predjela. Nikada ništa ako koristis svijeza oprana jaja.Uostalom u frisku ide i sol, sok limuna koji takoder djeluju kao konzervansi.Nemam pojma kako sada rade, nisam 3 godine u tim vodama.Ali u fast food koriste kupovnu i to ugostiteljsku.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
    meni se uopće ne mogu usporediti francuska salata sa domaćom majonezom i onom kupovnom. Naravno da koristimo domaća jaja i cijeli život jedem takvu francusku. Da bi uopće napravio domaću, trebaš i limun i ulje i senf.

Ali znam i da ovi kaj su na LCHF-u rade domaću majonezu, tak da vjerujem da puno ljudi i dalje sami rade, ali vidim da tu nitko ne spominje. A da ne velim koliko je osim nepcu, i oku ugodnija ta frrancuska lijepe žute boje

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    meni se uopće ne mogu usporediti francuska salata sa domaćom majonezom i onom kupovnom. Naravno da koristimo domaća jaja i cijeli život jedem takvu francusku. Da bi uopće napravio domaću, trebaš i limun i ulje i senf.

Ali znam i da ovi kaj su na LCHF-u rade domaću majonezu, tak da vjerujem da puno ljudi i dalje sami rade, ali vidim da tu nitko ne spominje. A da ne velim koliko je osim nepcu, i oku ugodnija ta frrancuska lijepe žute boje
    Ma domaca je divota!Samo kaj ja oko blagdana hrpu jaka potrosim na kolace/kreme/predjela pa ne napravim za francusku ali mogla bih ponovo poceti

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •