Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3900

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj NelaR prvotno napisa Vidi poruku
    na zalost u Petrovoj to racunaju u potroseni postupak jer su potrosili ljekove. Kad mi je pukao u prirodnom onda je prof. rekla ponovit ce, ovo su bile samo folikulometrije, ali u stimuliranom kad su mi pukli, sto je malo cudno da se dogodi, pogotovo sto sam bila u ZG i mogla sam doci svaki dan na folikulometriju, nikom nista
    Nela nemam rijeci.
    Znaci nikako se ne moze izboriti za to da je njihova
    greska i da ponove postupak??

Ne znam, ja bi ih valjda tuzila!!!

Jel imas jos postupaka preko hzzo-a??

aurora079 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Meni je ovo zadnji pokušaj, premda su mi kada se to dogodilo s pucanjem rekli da nije to baš tako i da imam ja još šanse ali evo sada kažu da mi je ovaj 4. pokušaj zadnji stimulirani. Nisam koristila ništa od lijekova za sprečavanje pucanja folikula jer mi se to sada prvi put desilo.. svaki put smo se borili da narastu uopće dovoljno..
    NelaR koliko si ti stimuliranih imala?

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj aurora079 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je ovo zadnji pokušaj, premda su mi kada se to dogodilo s pucanjem rekli da nije to baš tako i da imam ja još šanse ali evo sada kažu da mi je ovaj 4. pokušaj zadnji stimulirani. Nisam koristila ništa od lijekova za sprečavanje pucanja folikula jer mi se to sada prvi put desilo.. svaki put smo se borili da narastu uopće dovoljno..
    Aurora sretno u novom pokusaju, ako sam dobro skuzila da ides skoro u taj 4. zadnji??

Ne zelim vise uopce komentirati to sto rade po Petrovoj.
    Igraju se s zenama kao djeca s pikulama!!!!

NelaR avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Pise sve u potpisu.
    5 stimuliranih i 3 prirodnjaka

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Aurora u postupku u kojem se ne koristi supresija ( cetrotide ili orgalutran) nakon stop injekcije se ne ceka 35, 36 sati do punkcije. To mora ici prije...30-33 sati od stop. Al ocito to ovi u petrovoj ne znaju dok nisu znali dobro reagirati.
    Tako da znas za iduci put ako opet budes bez supresije.

Sretno!!!

NelaR avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj sanjka prvotno napisa Vidi poruku
    Nela nemam rijeci.
    Znaci nikako se ne moze izboriti za to da je njihova
    greska i da ponove postupak??

Ne znam, ja bi ih valjda tuzila!!!

Jel imas jos postupaka preko hzzo-a??
    Za pucanje kao nisu oni krivi, to se ne moze znati,
    kad su mi zeznuli postupak i prekinuli, onda mi je prof. Šprem produzila na iduci mj. ponovo,
    ali tri folikula u tom postupku bespovratno izgubljena, a u tom nastavku uz hrpu ljekova bio samo jedan tako da usrano skroz

Mi nemamo vise preko HZZa, upravo sam u postupku u IVF poliklinici.
    Prof. Šimunic mi je rekao na prvom razgovoru, da ih je ON sve u Petrovoj jako dobro naucio sve o IVF,
    ali s obzirom na financije oni stalno kemijaju i improviziraju, pa to ispadne tako kako ispadne.
    Smatra da smo izgubili jako puno vremena nepotrebno i da s drugcijim ljekovima mozemo dobiti 4-5 JS u jednom postupku (toliko nisam dobila u 8 postupaka u Petrovoj)
    Napravili su mi histeroskopiju, skreching i krenula sam s Elonvom 150, pa dalje predviđen Orgalutran.

Vidjet cemo sta ce biti

Trebalo bi u tim postupcima preko HZZOa inzistirati da se dokupe ljekovi koji su njima preskupi
    lakse je kupiti npr. Elonvu za 3160kn i Orgalutran ili stopericu za 300kn kad ne moras platiti jos i 8500kn postupak,
    dok u privatnom postupku placas sve odjednom.

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj NelaR prvotno napisa Vidi poruku
    Za pucanje kao nisu oni krivi, to se ne moze znati,
    kad su mi zeznuli postupak i prekinuli, onda mi je prof. Šprem produzila na iduci mj. ponovo,
    ali tri folikula u tom postupku bespovratno izgubljena, a u tom nastavku uz hrpu ljekova bio samo jedan tako da usrano skroz

Mi nemamo vise preko HZZa, upravo sam u postupku u IVF poliklinici.
    Prof. Šimunic mi je rekao na prvom razgovoru, da ih je ON sve u Petrovoj jako dobro naucio sve o IVF,
    ali s obzirom na financije oni stalno kemijaju i improviziraju, pa to ispadne tako kako ispadne.
    Smatra da smo izgubili jako puno vremena nepotrebno i da s drugcijim ljekovima mozemo dobiti 4-5 JS u jednom postupku (toliko nisam dobila u 8 postupaka u Petrovoj)
    Napravili su mi histeroskopiju, skreching i krenula sam s Elonvom 150, pa dalje predviđen Orgalutran.

Vidjet cemo sta ce biti

Trebalo bi u tim postupcima preko HZZOa inzistirati da se dokupe ljekovi koji su njima preskupi
    lakse je kupiti npr. Elonvu za 3160kn i Orgalutran ili stopericu za 300kn kad ne moras platiti jos i 8500kn postupak,
    dok u privatnom postupku placas sve odjednom.
    Hahaha.......
    Eto sve je rekao dr. Š. pametnome dosta

Nela to si sad radila histero kod dr. Š prije samog postupka ili??

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •