Vodi i moju prijateljicu koja je ostala trudna u prvom tempiranom ciklusu.![]()
Vodi i moju prijateljicu koja je ostala trudna u prvom tempiranom ciklusu.![]()
Sjuskica30, i ja sam u pon na punkciji. Vjerojatno smo se vidjele danas
Onda je ta dr. Š. meni radila prvu fm, prošli četvrtak je bila uz dr. M. jer je moj doktor bio još na GO. Ali nakon toga ju više nisam vidjela.
Posljednje uređivanje od dino84 : 21.01.2017. at 19:38
Sjuskica i Dino sretno na punkciji. Zelim da vas sto manje boli.
Dino jesi ti mama one slatje djevojčice u čekaonici? Ja sam ona cura u dugoj beige jakni,sa punđicom na glavi...stajala sam danas kraj vrata!
Hvala Chiara! Ako će bit kao prošla,bit će super!
I da,dr.Tinu nisan vidjela ovaj tjedan...možda je ona sad na godišnjem...nema ni one simpa sestre!!
A pretpostavila sam sad kad sam pogledala sliku profila i to povezala sa onim da idete po drugo!!!
Ja ravno do 13.30h!!!
A ja do 14.10. Poslije mene je ostala jos samo jedna cura. Ali danas je stvarno bila nevjerojatna guzva. Koliko god puta sam bila nikada nije bilo ovako.
Posljednje uređivanje od dino84 : 21.01.2017. at 22:10
Ja sam u petak 27.1. kod dr.V.na dogovoru za dalje...
za one koje ne znaju (Chiara zna), imala sam endom.ciste na jajnicima 2009., i 2010., na svakom po jednu. 10godina pila kontracepciju. Sad bih zeljela trudnocu
partneru spermiogram dobar, ja imam 27 godina
![]()
Briseve sam napravila, sve ok, V.nam je rekao ako nakon 2-3 ciklusa ne uspijemo, da cu raditi prohodnost jajnika. Spomenut cu im da napravim hormone prije toga... i AMH, kako mi je Chiara savjetovala.
Malo me strah da mi se endom.cista nije opet napravilavidjet cemo sad u petak.
15.12. sam popila zadnju pilulu...
Kako je bilo? (Chiara)
Posljednje uređivanje od fitnessgirl : 22.01.2017. at 10:21
Nisi mogla biti 27.01. nikako.Nazalost nije doslo do oplodnje, a tako ni do transfera. Drugi mjesec opet prirodni ivf.
A neznam joj ime! Uvijek je u onim natikačama na punu petu,mršava,mala,smećkaste kose!
Ima ona jaka crna Višnja,Marija sa bob frizurom na lijekovima,pa ona najmlađa kratke kose,ona plava mršava i ta što je meni najsimpatičnija! Sva je onako nježna;bila mi je i na HSG-u i punkciji! Uvijek me mazi i pita dali sam dobro!
Chiara,srećkovićko!!!!
Mislila sam da si srećkovićka što nisi dugo čekala...ove druge poruke sam vidjela tek kad sam poslala svoju...
Baš mi je žao:'-) ali ja sve nade polažem u veljaču,mjesec ljubavi!!! Pa tako i ti!!!
Aj fala bogu da je živnula ova tema.
Chiara, žao mi je. Držim fige za idući pokušaj!
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Eryngium to sam i ja pomislila. Hvala Bogu da se krenulo pisati na temi. Drugi mjesec cemo ICSI probati.
Sestra Ivana da je najsimpaticnija sestra?Nekako cisto sumnjam da je to moguce.Mora da je neka druga u pitanju!
CHIARA više sreće sljedeći put.
snjuskica30 ne brini ja sam hodočastila jako dugo u podrum pa sam ih uvijek brkala.
Možda misliš na sestru Moniku.
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Nisam dobila terapiju. Mislila sam da ce nakon transfera, ali posto se nije oplodilo, nista od toga.
Ok. Hvala Pak. Ionako bih htjela sto prije u drugi postupak pa mi je drago to cuti.![]()
Da,a moguce je i da kasni zbog cijele te zbrke...meni je u toj situaciji kad nije doslo do transfera dao duphaston da pijem tako da se ciklus ne poremeti..
Pak,sve je u ocima promatraca,naravno...u konc logoru bi Ivana sigurno bila najljubaznija sestra![]()
Imam ja duphaston od zadnje inseminacije iz 11mj, ali posto nije rekao da pijem, glupo mi je na svoju ruku...
Duphaston nije nikakav bed..pijes ga cca 10-12 dana i u roku od 2-3 dobijes...ali nemoj na svoju ruku ako te strah,samolijecenje dolazi sa stazom...a osim toga doci ce ti menstruacija,malo prije ili malo kasnije,ne vjerujem da ce bas nastati neki zbrkitis..
![]()
Aha. Hvala na pojasnjenju Red. A koja je to sestra Monika, tj kako izgleda?
Ivana je mrsava, niza, lijepa zena tamnoplave kose, a Ksenija ima kratku smeđu kosu i meni je najdraza. Monika bi mogla biti ona sa plavom dugom kosom blago kovrcavom, u repu?
A onda su meni najdraže Ivana i poslije nje Ksenija! Malo sam zabluzila sa bojom kose kod Ivane!
A sad na odmor tako da ujutro mogu biti spremna!!!
Ovo mi se još nije dogodilo! Prva na folikulometriji i odande odmah u salu na punkciju!!! Imamo jajnu stanicu! Sad čekamo četvrtak!!!
Sjuskica tako je i meni bilo prosli tjedan, prva na fm i punkciji. Dino sretno i tebi na punkciji i javi se. Ja jedva cekam da opet krenemo.
Punkcija obavljena, ja sam bila zadnjaBilo je bolno, ali eto prošlo je i sad čekam četvrtak. Danas je bilo 6 punkcija.
Mirujem koliko mogu jer sam jako napuhnuta, jajnici me jako bole, nekako mi je muka i krvarim dosta. Tako mi nije bilo nikada do sada.
Da, 6 punkcija, kako sam bila zadnja, baš sam brojala. Ja sam vidjela zvijezde kada mi je punktirao folikul s desnog jajnika jer sam na njemu imala operaciju pa uvijek jako boli. Lijevi je bio ok.
Ne bi smjelo biti jako krvarenje, malo je normalno. Bar mislim da mi tako rekao dr prije, ovaj put se nisam ni sjetila pitati.
Posljednje uređivanje od dino84 : 23.01.2017. at 21:19
A jesi dobila štopericu preksinoć ili bez? Neka bude dobitno![]()
Dino znas li koliko js si dobila? Dobijes li kakvu anesteziju kad je stimulirani ivf?