Pokazuje rezultate 1 do 50 od 321

Tema: Pocela sam vikati

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hvala na preporukama, a Teorija izbora mi je štivo za život, za sve..to mi je psih preporučila prije godinu dana.

Juula ću pročitati jer kad nešto ne kužim, onda me muči dok ne skužim. Iako bi najradije izguglala prevoditeljicu da vidim tko je..da nije iz društva disleksučnih il tak nešto..

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala na preporukama, a Teorija izbora mi je štivo za život, za sve..to mi je psih preporučila prije godinu dana.

Juula ću pročitati jer kad nešto ne kužim, onda me muči dok ne skužim. Iako bi najradije izguglala prevoditeljicu da vidim tko je..da nije iz društva disleksučnih il tak nešto..
    Nisam nikad drzala Juula na hrvatskom u ruci, tako da se kategorija nemogutocitat odnosi na engleske originale.

Ginger!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam nikad drzala Juula na hrvatskom u ruci, tako da se kategorija nemogutocitat odnosi na engleske originale.

Ginger!
    Čitala oba i odbacila, ne kao neprimjenjivo nego kao prežvakano. Pa kome milo, kome krivo...

Zapravo, stav o Juulu ovisi o tome što vam je prije došlo u ruke. Ako ste čitali Penelope Leach, onda će Juul imati zanemariv značaj, ali ako vam je to PRVA knjiga od te vrste, možda ipak ima drugačiju težinu. Da ga ne osudimo preoštro. Jer većina njih prežvakava iste stvari....životne.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •