Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4021

Tema: Kuharske nedoumice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa Vidi poruku
    Imate možda za preporučiti recept za rebarca? Ona neka američka verzija, med i tako to.
    Ja mariniram pileća krilca "s medom i tako to" Vjerujem da bi bilo dobro i za rebarca.

Otprilike ovako: šus paradajza iz flaše, žlica meda, žličica mljevenog đumbira, žličica soli, 2 češnja češnjaka, žlica senfa, malo ljute mješavine začina i to je to.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Ja mariniram pileća krilca "s medom i tako to" Vjerujem da bi bilo dobro i za rebarca.

Otprilike ovako: šus paradajza iz flaše, žlica meda, žličica mljevenog đumbira, žličica soli, 2 češnja češnjaka, žlica senfa, malo ljute mješavine začina i to je to.
    Na koncu radila po ovom receptu - http://mamajasamgladan.com/ljepljiva-svinjska-rebarca/, uz minimalne promjene (nisam stavila soju jer ju ne smijem, umjesto čilija stavila nekakav umak iz lidla, s čili papričicama, umjesto aceta obični jabučni, na vino zaboravila ali ionako ga nisam imala). Dvoje od troje moje djece se davilo, najviše ovaj najmanji od 16mj.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa Vidi poruku
    Na koncu radila po ovom receptu - http://mamajasamgladan.com/ljepljiva-svinjska-rebarca/, uz minimalne promjene (nisam stavila soju jer ju ne smijem, umjesto čilija stavila nekakav umak iz lidla, s čili papričicama, umjesto aceta obični jabučni, na vino zaboravila ali ionako ga nisam imala). Dvoje od troje moje djece se davilo, najviše ovaj najmanji od 16mj.
    Super. Svakakve kombinacije su tu skroz prihvatljive. Ja isto izbjegavam soju koliko mogu. Ja stavim i limun u svoju marinadu, zaboravila sam napisati.

Je l to mali od 16 mjeseci jede svinjska rebrica? Ja se ne usudim ponuditi

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Super. Svakakve kombinacije su tu skroz prihvatljive. Ja isto izbjegavam soju koliko mogu. Ja stavim i limun u svoju marinadu, zaboravila sam napisati.

Je l to mali od 16 mjeseci jede svinjska rebrica? Ja se ne usudim ponuditi
    Zbog njegovog dermatitisa su mi ruke vezane, jer ne znamo što ga smeta, ali kad su namirnice ajme reći nealergene onda nemam zadrške. Taj dan se davio i u salati od pečene paprike.

Uh, da nema tog dermatitisa, već bi odavno on svašta jeo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •