Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

I ja isto imam bolja iskustva sa muškim ginićima, pa bi ja ipak dr. M ako bude bilo potrebno i moguće

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj mala-bebica prvotno napisa Vidi poruku
    I ja isto imam bolja iskustva sa muškim ginićima, pa bi ja ipak dr. M ako bude bilo potrebno i moguće
    Tako i ja. Vec sam se odlucila za dr M.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Meni on kao prvo djeluje hladno i nepristupačno. Drugo zamjerio mi se kad mi na dan Svih svetih nije htio napraviti folikulometriju. Dežurna doktorica bila je na punkcijama,on se spustio iz noćne dolje. U čekaonici ja (pacijent dr.V) i četiri žene (njegove pacijentice). On je napravio folikulometrije svojima i otišao,a ja sam ostala skoro dva sata sama sjedit na onom KBC-u dok se doktorica nije vratila sa punkcija (obje su bile pod anestezijom)!
    Kao da mu je bio problem napraviti i meni...ne bi bilo ni prvi ni zadnji put da me pregledao...
    Meni takve stvari puno znače kad biram doktora!
    Svatko naravno ima svoj ukus i mišljenje. Vidim da su njegove pacijentice jako zadovoljne njime...no nitko nije Hrvoje Vlašić!!!!

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Pa da si njegova pacijentica, pregledao bi te odmah, a posto nisi si morala cekati. Tako je isto bilo dok sam bila pacijentica kod profesorice. Pregledala bi me iskljucivo ona i to uvijek oko pola 10 bez obzira kad sam ja dosla. Znaci izredale su se sve pacijentice dr V i dr M i tek onda smo mi dosli na red za fm. A među prvima sam bila u cekaoni u 7 i pol. I slazem se da nitko nije kao dr V.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj sjuskica30 prvotno napisa Vidi poruku
    nitko nije Hrvoje Vlašić!!!!
    Potpisujem!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •