Ja sam čula za slučajeve da takvi traže da potpišeš ekskluzivni ugovor (da samo oni mogu prodavati) jer tvrde da imaju sigurnog kupca - ali naravno nemaju pa si zaglavio s njima, zatim da zna biti agencija koje operiraju na način da agentica dođe u stan i pravi se da je kupac, slika fotke kao za sebe i onda oglasi nekretninu, ili pak agencije koje bez ikakvog odobrenja s prodavateljem preuzmu njegove slike s njuškala i same oglase taj isti stan (imala sam prodavatelja koji je vodio rat s jednom takvom agencijom, rekao je da im ništa ne može jer zakon to ne regulira). I tak... Znam i agenciju koja namjerno mjesec dana nije micala jedan prodani stan iz oglasnika da se netko "upeca" na njega pa da onda navuku kupca da ode gledati neku drugu nekretninu u njihovom portfelju jer je ovaj stan eto baš jučer prodan
![]()

). I tak... Znam i agenciju koja namjerno mjesec dana nije micala jedan prodani stan iz oglasnika da se netko "upeca" na njega pa da onda navuku kupca da ode gledati neku drugu nekretninu u njihovom portfelju jer je ovaj stan eto baš jučer prodan
Odgovori s citatom