Bubba bas mi je drago. Držim fige da se ljepo podupla
Hvala ti al sve mi je to nekako malo,zadnji puta je bila 1600,tako da me ovo zabrinjava.
Nadam se da je tako,vidjet cemo u srijedu.
Bubba, dobra je to beta
Koliko znam, na 14 dan bi trebala biti preko 50...
Veseli se, nemoj brinuti!
Hvala vam curke,prava ste podrska ❤❤❤
Cure dali znate koji test bi mogla kupit? Koji je vama bio pouzdan? Znam da sam nekad davno citala o onim evoporacijskim linijama ali ne kuzim koji bi to bio..
Kupi gravignost, ultra je najosjetljiviji,a mini je standard
Ima jos i Geratherm koji je odlican i Cyclo test.
I jedan i drugi su oko 30 ak.kn.
Evaporacijske se dogadjaju kod CB testa jer su plave boje.
14 dnt,zavrsilo kiretazom u 7 tt,imala sam i hematom koji je to povukao van.Posto nije sve otislo morala sam na kiretazu
Sanjka,Clearblue sam koristila. Rekla mi farmaceutkinja da cak 4 dana prije menge moze detektirati trudnocu, pa sam malcice tuzna. Taj test sam koristila u prvoj trudnoci. Isplakala sam se, odvela svoje blizance u ducan da si kupe po slatkis, valjda me drmaju hormoni. U petak idem na vv vadit betu.
Cure, vratili su mi 2 4-stanična, 2 dan nakon punkcije. Danas mi je 4 dnt. Mislim da je rano za neke simptome ali me grudi ubijaju od jutros i bole me od ruke prema bradavicama. Napuhana sam cijela i tako mi je od samog transfera. Stavljam si utriće, 3x2. Malo mirujem i ležim, malo hodam po stanu a malo obilazim oko zgrade. Susjedi će misliti da nisam svoja pogotovo što hodam puževim korakom. Obzirom da sam tranfer imala 2-gi dan kada bi mogla raditi test? Betu su mi rekli tek početkom 3. mjeseca.
Mirelaj ja to iz sveg srca drzim fige da je test lazno negativan i da se u petak ljepo iznenadis.
Kako misliš kasnila? Došla mi je 3-4 dana nakon prestanka utrogestana.
Osim sad jel![]()
Vrci, meni je danas 27 dan, inace dobijam 24 dan mengu. Test negativan, a betu bi trebala vadit u petak.
Ako si na terapiji progesteronom, onda nema veze kakav ti je inače ciklus
U pravilu nećeš dobiti mengu dok koristiš utrogestan, iako se zna dogoditi da se dobije, ali mislim da to nije pravilo. Nakon prestanka utrogestana se dobije menga, meni zadnji put isti dan, ujutro sam ih stavila, oko podne saznala da mi je beta 0, prekinula terapiju i pododne mi lagano krenulo. A prije mi je znalo možda za 2 dana, ne sjećam se.
Nasla sam nesto zanimljivo pa da podijelim sa vama.
Nakon transfera zametka starog 5 dana događa se sljedeće:
0 dpt...zametak je u stadiju blastociste
1 dpt...blastocista se izliježe iz svog omota
2 dpt...blastocista prianja na sluznicu maternice
3 dpt...započinje implantacija (ugnježdenje) i blastocista polako tone u sluznicu
4 dpt...implantacija se nastavlja kako morula sve dublje tone u sluznicu maternice
5 dpt...morula se u potpunosti ugnijezdila u sluznicu i ima stanice placente i fetusa
6 dpt...stanice placente počinju lučiti hormon HCG u krv
7 dpt...više HCG-a se proizvodi kako se fetus razvija
8 dpt... više HCG-a se proizvodi kako se fetus razvija
9 dpt... nivo HCG-a sada je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test na trudnoću iz urina
Super. Je li ima negdje kako se racuna za transfer zametka koji se vrati 2 dan nakon punkcije?
Ma meni se cini da ovo uopce ne stima jer vecini s blasticama test na 7 dnt bude pozitivan..to je vec 12 dpo i sasvim mi je to ok. Za 8 i 9 dan da i ne govorim....ti su u svako doba dana pozitivni![]()
Dobro jutro cure. Test negativan. Eto kod mene i visoko polozen cerviks ne znaci trudnocu. U petak cu vadit betu cisto da potvrdim i to je to ovog puta.
Zaboravila napisat da bubbi drzim fige da se beta ljepo poduplala danas
Blu, jako mi je žao![]()
Tulipan bas je pisala jedna forumasica ovdje na temi neki dan da kad su joj vratili 2 dvodnevna embrija simptome i da je imala pozitivan test 10 dan nak.transfera a betu je vadila 12 dnt.
Vrati se tu stanicu dvije natrag pa ces sve naci.
Znaci od 10 dana mozes test raditi.
Pisali smo tu koji su najbolji i najpouzdaniji.
Geratherm i Gravignost ultra![]()
Hvala cure. Sve ok nekako sam i imala takav osjecaj pa niti nisam previse tuzna.. ja sam kupila neki first sign test jer je bila zatvorena ljekarna kad sam isla doma pa sam skocila u dm po taj... no nije ni bitno. Ostalim curama zeli svu srecu u postupcima i cekanju bete.![]()
Hvala ti
Odlučila sam ipak čekati do bete. Pa što god da bude. I dalje sam napuhana, trbuh tvrd, i dalje me grudi ubijaju a piškiti moram minimalno 10-tak puta u toku dana a i ustajem barem 1x u toku noći. Možda sam samo umislila sve te siptome ali ću čekati jer se ne želim razočarati s negativnim testom.
Evo ja sam jos jedan broj vise u negativnoj statistici,no nema predaje idemo dalje.
Marijaxy navijamo za tebe...
bubba![]()
Evo ja javljam negativnu betu. Ovo je 6. put pa sam već malo i odrvenila. Malo odmora pa idemo dalje.
Imala sam sad FET, grudi mi nisu bile nimalo bolne ni povećane, trbuh nije bio napuhan i nekako sam znala da to nije to. Hvala cure i sretno svima. Sad malo odmora, skupljanje novaca pa ponovno! Pusa svima!
Htjela bih još reći da u ovih više postupaka sam imala različite simptome i na kraju ništa. Zato moj savjet svima, nemojte se opterećivati simptomima, u njima pokušati naći neke odgovore. Bolne grudi i napuhan trbuh je od hormona koji se prime prije. Meni je tako bilo. Svaki put (osim FEt-a) sam imala povećan trbuh i grudi broj veći. Jednom sam imala zatvor, jednom sam imala noćno znojenje, na kraju je uvijek rezultat bio isti. Pokušate se što više možete zaokupiti nekim drugim stvarima, čitanju knjige (ne o trudnoći), druženje, filmovi...bilo što da vam godi... Pusa svima!
Chiara, i meni je prvi transfer, stimulirani. Ni ja nemam s čim uspoređivati osim sa simptomima ostalih cura. A kako vidim po postovima dosta cura je imalo negativan test i onda veliku betu pa sam odlučila da neću raditi test već otići vaditi betu 14 dnt. To je u petak, 03.03. Do tada osluškujem tijelo i siptome. Osim ovih navedenih još sam skužila da mi s vremena na vrijeme dođe slabo, kao da moram jesti a ne jede mi se i onda mi se temperatura snizi, bude mi hladno.
Di si ti u postupku? Kada je bio transfer?
Bubba baš mi je žaoAli glavu gore i kreni dalje.
Danas mi je 5 dnt. Od sinoć me povremeno muče jači bolovi i grčevi.
Cure koje imate strpljenja čekati betu - skidam kapu!
Ja ako izdržim do vikenda, stisnut ću sama sebi ruku na strpljivosti![]()
Joj cure zao mi je![]()
Pa nemogu vjerovati da niti jedna od vas cetiri!!!
Ajmo biska i ostale cure popravite ovu statistiku![]()