bome je. AM je u pravu. ali i dalje mislim da treba vise kvasca, jer je masno tijesto.
http://www.kvasac.hr/di-go.html
nekada smo na poslu radili krafne. i sve rucno. i pekli na plamenicima. od bjeljanjaka smo radili bijeli biskivt. pekli ga u susioniku. ah cari kemisjkih labosa, mozes i kuhati u njima sve je to kemija
ja sam promijenila posao, ne znam da li jos rade na fasnik krafne.


 
			
			 
			 
 
				
 
					
					
					
						 Odgovori s citatom
  Odgovori s citatom 
			 spajalica prvotno napisa
 spajalica prvotno napisa
					
 
			 
						 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			
 
						 
			
 
			 
			 
			 jutros si razmišljam da je ova situacija s krafnom iz pećnice kao i sa burekom od sira.
jutros si razmišljam da je ova situacija s krafnom iz pećnice kao i sa burekom od sira.
 
			 
			 
			