Fusa dobro sam. Sutra idem po uputnicu i u srijedu vadim betu mada nemam visoka ocekivanja. I dalje ide smeđe u maloj kolicini. Da bar krene kako spada. Jutros sam utrice popila, nisam stavljala vaginalno zbog tog smeđarenja.
Fusa dobro sam. Sutra idem po uputnicu i u srijedu vadim betu mada nemam visoka ocekivanja. I dalje ide smeđe u maloj kolicini. Da bar krene kako spada. Jutros sam utrice popila, nisam stavljala vaginalno zbog tog smeđarenja.
Hvala, baš mi je drago da je to dobro!
Uzela sam bolovanje od punkcije do testa na trudnoću, jer mi je posao extra dinamican i ako ne daj Bože ne bi dobro završila, krivila bi sebe jako.
Nesto malo radim od doma, oko 2 sata dnevno.
Ostalo gledam filmove, citam knjige i čim malo sunca izađe sjednem vani na sunce i meditiram i zamišljam bebu/bebe
Simptomi : osjecam neko "događanje" dolje, kao malo zatezanje i imam temperaturu 37,2 . Gladna sam ujutro, što inace nikad nisam...jer ne mogu osim kave nista ujutro.
Ono što me najviše buni, iako sam svjesna da svaka od nas ima svoju dijagnozu i pricu....je to da su mi dali jako velike sanse. Cak je doktorica izgovorila 80 % I, sad čitajući vas, vidim da je prava rijetkost kad uspije iz prve....i nij mi jasno kako to da se "tako razbacala" sa tim postotkom. Iako ga je bilo prekrasno čuti.
Da i ja javim svoju betu.
6 dnt brevacid 750 pola doze
11 dnt svjetlo pozitivan test od Brevacid 750 ( tako da razgradnja nema pravila, kod mene je ostala malo duže pa sam se ponadala )
12 dnt počeo smeđi iscjedak
13 dnt Danas Beta 0,3 i odmah nakon bete Menga ( to je vjerojatno na psihičkoj bazi )
Svim beto cekalicama želim pozitivnu betu, i strpljenje
Posljednje uređivanje od tina1986 : 06.03.2017. at 13:09
Tina zao mi je. Bas sam mislila da je to to nakon onog pozitivnog testa.![]()
Danas obavljen fet 2 blastice..terapija 3×1duphaston, 2×1folacin i 1×1andol (brine me sto do sad nikad nisam dobila duphaston, uvijek utrogestan)
Do sad 7×ivf stimulirani, 3×fet i 4×prirodni ivf...
Svim betocekalicama zelim dobre zivce i da uspije..![]()
@Fusa
Nemoj mnogo oko psa da cistis u smislu saginjanja da brises pod i da mu mjenjas vodu i hranu...zamoli ukucane da pripomognu do bete ! Sretno!
Ja evo nakon divne bete cekam tih dugih 10 dana do prvog UZV....lakse je nego cekanje bete, ali oduzi se i to
Betocekalicama sretno, malim beticama savjet da ne odustajete! Nada, ljubav, strpljenje, vjera.... drzim palceve!
Meni upravo na papieu nakon wca ostao sluzavi sivi komadić, ko šmrkalj neki.. išla sam još jedanput ali više ničega nema.. bolovi ko pravi menstrualni..
Užas..
Suncokret koji ti je dan nakon transfera? Meni je to krenulo 14 dana nakon transfera i sad vec 3 dana imam smeđi iscjedak pomijesan sa utrogestanom. Ne pojacava se i nema bas prave krvi. Sta ne bi ta M vec trebala krenuti?
Chiara, cak i ne ako si pod utricima. Nekim curama ne krene prije kraja terapije
Ok mi je da ne krene uopce, ali meni je krenulo smeđarenje pa sam se nadala da ce preci u pravu M. Moj mpo je rekao da ne prekidam s terapijom dok ne krene prava krv, tj menstruacija. Ali nema veze, u srijedu vadim betu pa prestajem sa terapijom.
Chiara,meni je rekla dr da ce mi posteno krenuti tek kad prekinem terapiju,a tako je i bilo.
Samo sto je meni od pocetka spottingiralo crveno,a ne smede
Bok cure, iako nisma mogla cekati skroz do danas i radila testove te privatno vadila betu, danas je bila sluzbena - 4300. Bili smo jako iznenadjeni, doktorica je napravila UZV jer se na tolikoj beti moze vec vidjeti plod. Mi smo presretni, jer je bila samo jedna js u prirodnom ciklusu (klomifen) ali i dalje oprezni...sljedeći pregled je 21.3. Svima vam zelim puno srece <3
Pipe jako lijepa beta. Zelim ti da drugi put cujes
Vrci hvala ti na objasnjenju.
hvala ti CHIARAi tebi puno srece, da prodje sve dobro
Ja sam radila test, negativan je. Sad znam kakva me beta ceka u srijedu pa nema vise strepnje. Razmisljam kako prezivjeti do srpnja kad me ceka stimulirani. Chiara i Suncokret, zelim vam svu srecu u srijedu. Ostale cekalice, takoder puno srece i strpljenja
.
This pa sta nije jos rano za otpisati postupak? Tek ti je 9 dpt?
Čestitam svima na velikim betama, a čekalicama strpljenja, neizmjernog.
Meni 5dnt. Još predugih 9 dana do bete. Al pomalo. Sretno svima!
i meni 5dpt , mi se pratimo, ja tek za 9dana mislim test raditi , a onda betu ovisno o testu. Taman imam crinone gel za tih 9dana pa ću i vidjeti kakvo je stanje s M. Jel imaš kakve simptome? Mene već u ovo vrijeme inače PMS dobro lupa, a sad ništa, ni grudi mi nisu napuhnute ni bolne..
Super @fusa!
Malo grudi, malo pritisak i sitna pribadanja dolje.. Nadam se da su dobri simptomi i mislim pozitivno, a najviše čekam betu. Ne mislim testić koristiti, nemam hrabrosti
Nebi ni ja koristila test, ali meni su dali vadit betu23.4., nebi izdrzala do onda...
ja isto od jucer imam neka boluckanja nisko u trbuhu, ali vec sam imala toliko simptoma(mislim da sam ih sve presla) a nikad pozitivan test da sad vise ne vjerujem nicemu sto mi se desava...jednu jedinu stvar jos nisam imala a to je da nisam mogla piti tursku kavu( koju pijem 20god svako jutro) . To mi se desilo prvi put kad sam krenula sa jasminom, tako da vjerujem da ako ikad ostanem trudna da ce mi to biti glavni simptom.
Potpisujem
Sve prošla i sve ti nešto znači, a onak do bete može značiti svašta. Dobro mi kod tebe zvuči to za kavu! Ja nekak ništa posebno.. Zakaj ti tak kasno rekli vaditi betu? Meni uputa za 14 dana od tr vaditi beta hcg iz krvi.
A ja sam ti u KBC Rijeka, i oni ti imaju naviku nas slati vaditi betu 3 tjedna nakon transfera...a pošto ovdje gdje živim na otoku ne vade betu u bolnici a ni nema privatne poliklinike jedino mogu probati sa testom a onda ako bude pozitivan idem u rijeku vadit krv...nebi mogla čekat toliko.
Joj držim nam fige svima čekalicama za pozitivne bete!
Chiara ajme žao mi je, to je tužno za sve nas.... Hoćeš betu još pokušati?? Veliki zagrljaj
@fusa, onda samo naprijed s testom!!![]()
Chiara zao mi je. Da bar nema takvih minusa i nultih beta. Zao mi je.
Hvala cure. Nisam bila optimisticna u vezi testa bas zbog spottinga koji traje danima. Betu vadim da mogu odnijeti sestrama da se narucim za stimulirani ivf.
I kod mene počeo lagani tamnožuti iscjedak.. prvo je bila sluz sa svijetlom krvi a sad se nastavlja to smeđe.. menstrualni bolovi luduju..
Sutra beta.
Mene cak ni ne boli kao da cu dobiti M. Zna me ponekad probosti u jajniku.
CHIARA bas mi je zao zbog minusa ali jos uvijek cekamo betu da vidimo kakvo je pravo stanje! Drzim fige usprkos svemu!
Suncokret i tebi zelim visoku betu sutra.
Cure razveselite nas!
Ja do sada pod utrogestanom nisam imala nikalav pms, smeđarenje ni krvarenje.. pa me zato često negativna beta znala i iznenaditi.
Ovo mi je 3.
Ja sam mislila da nikad ne mogu prokrvariti pod utrićima... ali eto, nakon 4 transfera (ne brojim onaj s trudnoćom) peti puta sam krenula sa spottingom 6 dnt (11 dan nakon punkcije). I sad sam zbunjena jer očito nema pravila
Meni se cini da je svaki transfer prica za sebe i da stvarno nema nikakvih pravila. A pogotovo se tesko oslanjati na simptome kad smo pod progesteronom i raznoraznim stimulacijama.
Bok trudilice!
Žao mi je za sve negativne bete, a jako me vesele pozitivnešo daje novu nadu negativnima
5.dan nakon tansfera petodnevne blastociste. Temperatura 37,2 , bolovi kao pred menstruaciju i straaaašan umor. Spavam 14 sati dnevno ukupno....
Kako vam se čine ti simptomi?
Šarlota simptomi mi se cine jako lijepi. Nadam se da ces ugledati pozitivan test i visoku betu.
Šarlota i meni se sviđaju tvoji simptomi, obečavajući su! A što mjeriš bazalnu temp?
Ja nemam nikakve simptome, ni pms-a ni ništa slično![]()