Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Maritas, sta ne radi dr. M i u Ri na humanoj? Kao da sam nedavno cula to od jedne djevoke koja ide gore u postupak. Kod nas joj dr sve vodi, pa minimalno putuje za Ri, samo nuzno. Ja sam inace pratila u bolnici. Mislim, nije tragedija do Ri, ali ako bi se moglo tu gdje ti pred nosom (a i s poslom je jednostavnije), zasto ne.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj Rominka prvotno napisa Vidi poruku
    Maritas, sta ne radi dr. M i u Ri na humanoj? Kao da sam nedavno cula to od jedne djevoke koja ide gore u postupak. Kod nas joj dr sve vodi, pa minimalno putuje za Ri, samo nuzno. Ja sam inace pratila u bolnici. Mislim, nije tragedija do Ri, ali ako bi se moglo tu gdje ti pred nosom (a i s poslom je jednostavnije), zasto ne.
    dr. M(zena) ne radi u rijeci koliko znam, nego je na specijalizaciji. mislim da baš zbog toga bi bilo tesko da me prati u puli, kad je dio tjedna u rijeci. jako mi je čudno da je takva procedura.
    dr. SS mislim da jako cijeni dr. M (zenu). zaključujem po rekaciji koju je imala kad je vidjela moj nalaz koji je ona napisala. mislim da bi mi to predlozila, kad bi bilo moguce. pitati cu, ako bude bio potreban sijedeci postupak.
    a za slijedeci post, kako dijete nece biti samo moje, uvaziti cu i zelje njegovog tate za nesurfanjem. bio je samnom ne pregledu i ima isto povjerenje u doktoricu. tek za 15-20dana ćemo vidjeti, da li griješimo. obzirom da je doktorica uvazila sve sto sam joj rekla na prvom pregledu (godine, vrlo rano dobivena menstruacija, kratka luteralna faza), mislim da ce se potruditi da nas se sto prije rijesi sa bebom u trbuhu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •