Ola Munjare protutnjale juče, bilo je super!...mob mi bio prazan a bila cijeli dan vanka od jutra do naveče.
Dakle, ujutro je dosta puhalo, pa smo se mi 3. i 4. u štafeti dosta načekali do svog reda, srela sam našu Anči, kjb i još neke forumašice.
Bili smo 5. u mješovitoj štafeti , a 1. zapravo u timu 3 žene + 1 muški. S nama su u konkurenciji mješovite štafete bili i timovi 3 M+1Ž čime je uspjeh još i veći. Išli smo prosječno oko 4:30 po kilometru svi četvero.
Na službenim rezultatim piše 4:21 što je netočno jer očito staze nisu bile dobro izmjerene. Sramota za organizatora da može toliko fulati čak 650-800 metara (a tvrdili su da imaju certifikat dužine što očito nemaju), što znači da svi lijepo mogu dodati na rezultat 2-3 minute ovisno o pejsu. Bezveze, na kraju su rezultati nerealni. No trkač zna po pejsu cca koliko bi to trebalo biti zaista.
Sad se već svi i zezaju po fejsu da će trebat dobrano trenirati da dođu (ako ikad) do takvih pb-ova u stvarnom životu
Ja sam poslije utrke i ručka za trkače (bolonjez, inače ga ne volim al sam ga ipak smazala), otišla direkt s obitelji i prijateljima na krasan piknik s vrapčanske strane Medvednice gdje smo ostali sve do 18h. Šuma, sjenica, livada, potočić, vatrica... ma zvala me priroda na trk, nisam odolila i odradila sam nekih 20minuta još malkice brda, al je bilo baš uzbrdo, no divno
Naveče radila djeci po 1.put američke palačinke, odlične su, malo maženja, slikanja slapa kojim su djeca bila oduševljena (djeca, ne ja da ne bude zabune) i prelistavanje po fejsu svih jučerašnjih objava, zaspala ko top.
Fora turbo dan!