Flopice i kjb :hugs: drzite se cure!
Summer sretno s prijamom u bolnicu danas!
Flopice i kjb :hugs: drzite se cure!
Summer sretno s prijamom u bolnicu danas!
Summer, sretno! Neka sve prodje u najboljem redu. Sve mislimo na tebe :hug:
flopi, odmaraj danas koliko mozes.
Farbanje nije nimalo lak posao. A ti si uz to jos sto stvari napravila.
Lili, the challenge je upper body wo.
Sastoji se pd 4 serije, svaka ima 2 ponavljanja.
4 vrste skleka i 4 vrste zgiba. Push - pull rutina.
Zadas si u pocetku broj i pokusas se drzati tog broja u zadanom vremenu.
Naravno, cijelo vrijeme pazeci na formu.
Posljednje uređivanje od Sani1612 : 21.03.2017. at 07:33
MB kako je juče obaveza prošla, je l ok?
Flopi ti kao da imaš bosanskih korjena.
Po meni je sinoć bio najmlađi mjesec, spavala sam kao klada. Jedino sam ružno sanjala. Od subote, kako sam čitala Koštane satove, dio gdje opisuje rat u Iraku, ponovo proživljavam onaj ovdje koji je bio. Al me nije probudilo.
j-la, ufff bas me streslo kad sam procitala sto si napisala![]()
summer mislim na tebe. znam da je "samo" prijem, ali je prijem
Ja sam sinoć odradila zwow 27, koji je opakiji nego što mi je izgledao
možda zato što sam uzela utege od 5 kila
uglavnom, ide prvo buy in 3 minute čučnjeva sa utegom iznad glave
pa 10 rundi, svaka runda traje jednu minutu, napraviš 3 burpeeja i onda do kraja minute walking lunges s utezima. Do kraja se tresu noge, zadnje dvije runde sam radila s jednim utegom, bojala sam se od umora da mi ne ispadnu na prste
summer mi te volimo
Flopi baš si me nasmijala, svaka čast tebi i mb na farbanju!
Lili, bravo za plivanje! Ja uopće ne znam plivati kraul, ono znam nešto traljavo, morat ću mm-a uposlit ovo ljeto. Drugi vikend bi trebali ići s njegovim plivačkim klubom u Sv.Martin na Muri, sve me sram mog babac stila
kjb, žao mi je što se mučiš sa spavanjem! Ja se samo onesvijestim. A i radila sam opet duplu smjenu jučer pa sam bila krepana.
Jutros, 5.5km pejs 5:31. Nakon Marjana čista laganica![]()
ivanana babsko plivanje i lagano trcanje nakon marjana.
ja plivam samo po babski, a i to ako bas moram![]()
j-la![]()
nadam se da ces veceras bolje spavat!
obaveza je prosla dobro ali me od nervoze uzasno bolila glava navecer. vidit cemo jos sta ce bit od toga...
tangzvuci tesko i zahtjevno! bravo!
sani i tvoje isto!!
meni draze vidjet kad plivaju babski nego los kraul. a takav je najcesci. ili kad se furaju na ester viliams "mrgreen:
Summer, sretno!
Lili, polako, al sigurno krećeš prema triatlonu...
Ivana s, i ja plivam samo babski i imam svoj izmišljeni leđni-žaba stil.
Dok traje zima, ja u zimskom snu.
Granulo proljeće i vratila sam se trčanju.
Obožavam jutarnje trčanje, a najdraži mi zov šume, na koju mi otpada malo manje od pola trase. Cvrkut ptičica i miris šume, šafrani na izmaku, malecke bijele točkice - zatvorene glavice šumarica, plavetnilo plućnjaka, ljubičasta šupaljka, sve zeleno od srijemuša - uskoro ću trčati uz njegov miris, pred kraj divan miris rascvale šljive. Istrčala sam svoju staru trasu, 4 km, al pace mi se pokvario 6:25. Nije ni čudo uz 3 mj. pauze. Istrčala sve uz sjaj mjeseca, sunce nisam dočekala.
Za nespavače - mjesec je na pola, nije on kriv.
7 tj. mi dovoljno za istrenirati cenera za wingse? Morat će biti.
ajme nera pa kad ti trcis kad sunca nisi docekala?
s tim pejsom istrcis 10km bez problema na wingsima
Po danu. Al ga skriva brdo. Od 5:45-6:10 jutros.![]()
Kad ti stignes trcat gledajuci svo to bilje?
u to nedoba ja trcim/plivam samo pravocrtno bez osjetila. ko robot
Mene bi bilo strah sama ici i jos kroz sumu. Bas sam nedavno citala kako je napadnuta trkacica ali uspjela se obraniti i pobjeci, u SAD-u. Svejedno, nije mi trebalo to citati.
Na Wingsima je meni problem jedino sunce kad upece na onom asfaltu.
Nera
meni tvoji opisi zvuče divno i skroz te kužim, super mi je ovaj period kad se priroda jako brzo mijenja, preko puta stanice di čekam bus poslije posla je mali park, i svaki dan gledam koje je stablo već olistalo, koje samo što nije, a koje je još golo. I kako to gledam svake godine, naučila sam redoslijed![]()
Summer sretno!
Nemam nish pametno za napisati. Epsko sramocenje u trgovini nakon zubara. Nisam racunala da vise anestezije tako djeluje. Iduci pon nastavljamo.
Baka je jos ziva.
Danas bolje da s nikime ne pricam.
ajme a ja trcim po noci, kad mi dodju kakve misli u glavu samo se okrecem oko sebe![]()
nema nigdi ni pasa, digod me bude bas strah. nema bas ni kuca, da me neko napadne nebi niko ni cuo
mm mi stalno govori da nosim suzavac sa sobom.
preksinoc je taman kad sam zavrsila trcat nestalo sve rasvijete. da nisam bila u centru di bar ima koja kuca mislim da bi se usrala skroz.
kris![]()
Posljednje uređivanje od malena beba : 21.03.2017. at 11:51
Meni je daleko ljepše u zoru. Samo se treba prisiliti ustati. Znam da ako ne istrčim ujutro, ne bum popodne jer je zov vrta jači od zova trčanja.
Sad ste me sjetile jedne epizode s trcanja, dok jos nije bilo trkaca kao danas.
Tako ja trcim navecer (ja sam dosta kasno trcala, mozda oko 21,30-22) svoju rutu i neki lik malo dalje posalje pusu i nesto dobaci. Kad se meni smrklo, ja sam krenula prema njemu, frajer se u-s-r-a-o, ja: sta je, jel imamo problem?
Frajer jao oprostite, nisam mislio, sav se uzmucao. Ja: brisi da te ne vidim i frajer pobjegne
Ja sam valjda izgledala kao da sam luda ili imam oruzje ili cu mu polomiti ruke, noge i sve prste. Ili mozda sve odjednom
Uglavnom, to je bila jedina epizoda, i to na praznom nasipu.
A i inace me ne nikad nitko u zivotu nije gnjavio. Valjda tako ljupko i pitomo djelujem![]()
Posljednje uređivanje od zhang : 21.03.2017. at 13:08
zhang![]()
luda si skroz!
mene zna bit strah jer rijetko kad da uopce sretnem nekog a kamoli da mi jos neko ide nesto dobacivat, majko mila, ne znam bi li vise isla trcat![]()
ili bi imala pejs o kakvom samo sanjas![]()
Zhang![]()
umirem!!!
Ja sam se ovako okuražila od kako sam završila Core de force. Dok me neko ne sredi
.
summermislimo na tebe, drz se sutra
ivana s i ja plivam samo bapski stil
htjela bih nauciti kraul, al me sram ovako straru
mm stalno govori da ce mi dogovoriti sate s trenericom iz njegovog kluba, al to bi bilo na bazenu di mi djeca plivanu (i to bolje od mene)
no way
zhang![]()
Kris![]()
summer, sve najbolje i sretno s operacijom
bravo trkačice i vježbačice
ja kao što vidite malo pogubih ritam s temom i vježbanjem... na kraju sam se vratila Tonyju na P90x3, ostala sam mu dužna onaj jedan mjesec pa malo kombiniram![]()
zhang
Willow, navrati nam češće pa ćeš brzo ulovit ritam!
Danas complex lower, p90x3.
Tesko, no osjecaj nakon je odlican.
Day 4 yoga.![]()
hvala, drage
smjestila se, odradila anesteziologicu, rucak, uzv sa cetiri(!) doktora, i sad me cekaju tablete za ciscenje - jupiiiii!
uracunat cu to pod squat challenge
ne znam kad sam sutra na programu, ali javim se... uzivajte!
Summerna squat challenge
Sretno!!!
Prijavljujem 4 km, i to 3 km za 18:06![]()
Summer ko zna što si ti obukla kad su te došli gledati svi doktori
Sinoć otrčala polaganih 7km, živim na moru pa isto plivam bapski, više se volim brčkati u plićaku.
Bravo svima za trčanje i vježbanje!
summeraj priznaj, imala si svoju spavacicu
plima, ozbiljno? ja sam mislila da svi koji zive na moru plivaju ko profici
Na moru mi je najdraže vidjeti starije mještanke kako polagano plivaju, nigdje nijednog talasa oko njih. Klize po moru.
Ja se trudim isto tako, ali ne ide.
Willow ajd ti fino na 22 minute Hard Corp.
Summer![]()
Sarmirala si cijeli odjel!
Sretno sutra, vibram da sve super prođe!
Bome sve vi trkacice lijepo potegle!
Summer draga sretno sutra!
Meni noge tvrde ko kamen, nemam ideju sto da otreniram sutra.a vidim da trener daje ovaj tjedan puno opcija s laganijim treninzima.
ja volim teze treninge al hocu da ove odrvenjene noge se napokon opuste. Misici mi ko u stalnoj kontrakciji napeti.
i ja sam u cudu da vas toliko s mora ne zna plivat npr.kraul. Vecinom s ve babac stil kako rece ivana s![]()
Ja ne znam nikoga od prijateljica s mora da pliva kraul a muski se niti ne kupaju, bozesacuvaj!
Ahahahahaha
Ja obozavam more i sve stilove plivanja.
I preko ljeta je sve podredjeno i prilagodjeno plazi. Cak nekad na plazi i odvjezbam.
Ok, pomaze sto nije turisticko mjesto i sto vec svi znaju da imam propuh u glavi.
Jedno vrijeme sam i girju furala na plazu pa sam, izmedju ostalog, radila snatch.
Pitalo muza da jel to 2-3kg. Kaze on 12.
Kad su se zagrcnuli![]()
Zhang, 2-3 kg, skoro svetogrdje
Ja ne volim plivanje. Samo zato jer plivam babski.
Ali volim ludiranje u plicaku s klincima, skakanje i ronjenje.