Pokazuje rezultate 1 do 50 od 211

Tema: "Ne plači!"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    ja još nisam ovdje pročitala da nečije dijete vježba instrument jer to želi ili shvaća svojom obavezom, čitam isključivo o roditeljskim frustracijama jer djeca nisu navježbala i prekinjavaju se s tom glazbenom koju eto, vole.
    Evo, moj je sa svojih 11-12 godina došao do faze da vježba jer to shvaća svojom obavezom, a svira zato jer želi (usput - sviranje i vježbanje instrumenta dvije su različite stvari!). Vježba svaki dan i tijekom praznika i dok traje škola. Ali da bi došao do te faze trebalo je zajedno s njim progurati faze "ne da mi se" i nadgledanje i kontroliranje rasporeda i svašta. Ne ide sve odmah i kao podmazano.

Što se tiče same teme, imam dojam da ju je pomikaki otvorila zbog djetetovog cendranja u krivom trenutku, a ne zbog neobavljene zadaće

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

adiomare nisi pročitala moj post o susedima iznad, oni stvarno sviraju jel hoćeju a i lijepo ih je čuti, čak i meni koja nemam ni dana glazbene

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Što se tiče same teme, imam dojam da ju je pomikaki otvorila zbog djetetovog cendranja u krivom trenutku, a ne zbog neobavljene zadaće
    pa nisam ni ja rekla da je zbog zadaće, nego da je obavezna škola na prvom mjestu, a tek potom izvanškolske aktivnosti - iz kojih se glazbena baš ni po čemu ne izdvaja. ali neki tvrde da ipak da. po meni ne. ako ne ide iz bilo kojeg razloga, ne moraš ići, pa bila to i famozna glazbena.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •