Pokazuje rezultate 1 do 50 od 902

Tema: Prijevremni upis u skolu DA ili NE?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

I moj dječak ove godine kreće prijevremeno, doduše samo 20 dana ali ja sam se dosta dvoumila dati ga ili ne. Iako je on po svemu spreman za školu i ne pokazuje nikakve znakove da bi trebali čekati meni je dugo bio teško jer sam trebala donijeti odluku, baš taj subjektivne prezaštitnički odnos. Na kraju, nakon što je prošao testiranja i razgovore kod 3 različite stručne službe drago mi je što ipak ide jer očito je potpuno spreman. Kako će bit kad krene škola vidjet ćemo....

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    I moj dječak ove godine kreće prijevremeno, doduše samo 20 dana ali ja sam se dosta dvoumila dati ga ili ne. Iako je on po svemu spreman za školu i ne pokazuje nikakve znakove da bi trebali čekati meni je dugo bio teško jer sam trebala donijeti odluku, baš taj subjektivne prezaštitnički odnos. Na kraju, nakon što je prošao testiranja i razgovore kod 3 različite stručne službe drago mi je što ipak ide jer očito je potpuno spreman. Kako će bit kad krene škola vidjet ćemo....
    Ne vidim razloga da ne bude dobro. Treba gledati dijete, a ne datum rodjenja.
    Moja najmladja je u srpnju napunila 6, u rujnu te godine krenula u skolu. Nikad nikakvih problema, dapace, u skoli bas uziva i sve obaveze od prvog dana obavlja potpuno samostalno.

Sa sinom sam pogrijesila sto ga nisam jos negdje vodila na procjenu, mozda bih s tim papirom uspio dobiti odgodu. Prijateljica je ove godine sa svojom djevojcicom imala identicnu situaciju i dobili su odgodu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •