Pokazuje rezultate 1 do 50 od 902

Tema: Prijevremni upis u skolu DA ili NE?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ako bi joj jos jedni testiranje bilo previse kako ce joj tek skola sjesti?! :D

Kakvo ste to testiranje obavili kod psihologa ? Da li je pisala onaj stanadrdizirani test u trajanju od sat vremena?
    U kojem je mjesecu rodena?
    Inace , kod motiviranih djevojcica nista se strasno nece dogoditi kod ranijeg upisa u skolu. Barem u nizim razredima, sto se gradiva i ocjena tice.
    Samostalnost , obaveze i snalazenje u novom prostoru/okolnostima/drustvu koje dolaze sa skolom su druga prica. Ali test to najcesece nece niti pokazati.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku

Kakvo ste to testiranje obavili kod psihologa ? Da li je pisala onaj stanadrdizirani test u trajanju od sat vremena?
    Inace , kod motiviranih djevojcica nista se strasno nece dogoditi kod ranijeg upisa u skolu. Barem u nizim razredima, sto se gradiva i ocjena tice.
    Samostalnost , obaveze i snalazenje u novom prostoru/okolnostima/drustvu koje dolaze sa skolom su druga prica. Ali test to najcesece nece niti pokazati.
    Ne znam kako je izgledalo testiranje jer je mene psihologica poslala vani. Testiranje je trajalo skoro sat vremena. Dijete je rođeno 30.05.2012.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Ma šta ja znam, već je bila kod vrtićke psihologice u prosincu, sada kod ove školske psihologice, pa će u svibnju ići kod pedagogice (ili defektologice) iz ove druge škole pa opet kod ove prve školske psihologice. Ne čini ti se previše

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj yin&yang prvotno napisa Vidi poruku
    Ma šta ja znam, već je bila kod vrtićke psihologice u prosincu, sada kod ove školske psihologice, pa će u svibnju ići kod pedagogice (ili defektologice) iz ove druge škole pa opet kod ove prve školske psihologice. Ne čini ti se previše
    Hahaha
    krivu pitas.
    Moja djeca su testirana i vise. :D

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Hahaha
    krivu pitas.
    Moja djeca su testirana i vise. :D
    Onda da je vodim na još jedno testiranje?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •