Pokazuje rezultate 1 do 50 od 212

Tema: Fidget spinner

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj VeraM prvotno napisa Vidi poruku
    Zabranjuje se sve sto ometa nastavu. Al ne mozemo izrijekom zabraniti svaku glupost novu. I plijeni se i onda traži da roditelji dodu po to. Ali borba protiv ovakvih stvari u skoli je borba s vjetrenjacama. Tako se borimo i s mobitelima, slicnih gadgetima, jelom, pićem, domacim radom iz matenatike preko hrvatskog, lektirom preko fizike, ucenjem povijesti preko biologije..... Vise se boris s njima nego nešto radiš. A nemaš ni potporu roditelja jer da ima, provjerili bi svaki dan sto im to djeca nose i skolu osim knjiga. Ma necu ni pocinjati.
    Nisam učitelj, ali potpisujem ovo. A kućni odgoj i maniri su zaboravljeni pojmovi. ALi glavno da su uvijek učitelji, program i školski sustav krivi.
    Posljednje uređivanje od šafran : 06.06.2017. at 06:46

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj šafran prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam učitelj, ali potpisujem ovo. A kućni odgoj i maniri su zaboravljeni pojmovi. ALi glavno da su uvijek učitelji, program i školski sustav krivi.
    Moje dijete ima bezazleni tik kada je nervozno. Psihologica je rekla da ne obraćamo pažnju na njega.
    Od kada ima spiner primjećujem da je tik manje u funkciji.
    Meni dovoljno. I da, igra se samo pod odmorima.

VeraM avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Citiraj šafran prvotno napisa Vidi poruku
    Tako je, mi smo uvijek krivi. Pogotovo to s mobitelom. Recimo slučaj prije godinu i pol dana. Maturantu je prof. pokušala oduzeti mob koji je koristio na satu. On njega u džep od hlača. Ne da ga. Pošalje ga se pedagogici, ni noj ne da. Pošalje ga se ravnatelju, ni njemu ne da. Zove se oca u školu, sjedi otac s učenikom kod ravnatelja i ne da učenik niti ocu niti ravnatelju mob. Kupio ga je svojim novcima, njegov je i gotovo. I otac haže da ništa ne može. I što bi vi sad tu napravili recite mi.

Drugi slučaj, zaplijeni prof. učeniku, maturantu isto, mob. Traži da roditelje dođe po njega sutra, kako jasno stoji u pravilniku o kućnom redu. Kasnije tijekom dana učenik je ušao u kabinet kada nije bilo nikoga, provalio u ormar i uzeo mob. Na kraju je imao ukor razrednika i sniženo vladanje. Ali što to znači maturantu koji će upisati privatni faks, tata će platiti i sve super. Što njemu znači školsko vlasništvo, pravilnici, zakoni i autoritet kad će tata kupiti sve što sinu treba u životu.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj VeraM prvotno napisa Vidi poruku
    Tako je, mi smo uvijek krivi. Pogotovo to s mobitelom. Recimo slučaj prije godinu i pol dana. Maturantu je prof. pokušala oduzeti mob koji je koristio na satu. On njega u džep od hlača. Ne da ga. Pošalje ga se pedagogici, ni noj ne da. Pošalje ga se ravnatelju, ni njemu ne da. Zove se oca u školu, sjedi otac s učenikom kod ravnatelja i ne da učenik niti ocu niti ravnatelju mob. Kupio ga je svojim novcima, njegov je i gotovo. I otac haže da ništa ne može. I što bi vi sad tu napravili recite mi.
    Radi li taj klinac? Tu i jest problem današnjih metoda odgoja. Džeparac je ok, ali to još uvijek nije NJEGOV novac, ili kojekavki novčani pokloni rodbine. Prvo se ti šmrkvac nauči poštovanju roditelja, pa ćeš eventualno ponovno steći pravo na džeparac, i POKLONJENI novac, bi trebalo biti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •