Stranica 19 od 23 PrviPrvi ... 91718192021 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 901 do 950 od 1125

Tema: Odbrojavanje 3/17 by Giovi

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Cure, meni dolazi M. Imam užasne pms grčeve i bole me leđa...išla sam nekoliko puta na WC s i provjeravala jel sam procurila (nisam još).

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Tocekice Ajde možda ne dođe i ja sam tako pred tjedan dana trčala na wc i gledala, bas mi je bio taj feeling da je došla.

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Bila sam danas kupit prenatalne vitamine i pitala sam za one čokoladice i imaju točno one sa linka za kupit i teta u ljekarni mi kaže da radije uzmem obične bilo koje u tableti nego te, na moje pitanje zašto, kaže za njih sam vam sigurna da se dobro sve apsorbira a ovo je novo i nemamo povratnih informacija. I tako ja kupila elevit.
    A bas sam ih htjela. Al budi pametan kad ti tako kaže a nisi te struke..

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Mozes slobodno uzeti coksice, eventualno iz njih i neke omega3 i magnezij. Kad sam naišla na njih gledala sam po forumima iskustva i cula da prenatal u tabletama zna lose sjesti na želudac( meni je u t(obje) bilo lose od njih). Od biorele im nije zlo.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Radila sam test jutros (i jučer popodne haha), i negativno. Ništa, ni umišljenu sjenu ne vidim. Danas mi je 8dp3dt. Iliti 11dpo.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj November prvotno napisa Vidi poruku
    Radila sam test jutros (i jučer popodne haha), i negativno. Ništa, ni umišljenu sjenu ne vidim. Danas mi je 8dp3dt. Iliti 11dpo.
    To ti je jako rano. Nije ništa gotovo dok ne dobiješ M...u petak testiraj. Ja sam isto danas radila 13 dpo (dobila sam hrpu testića) i opet negativno.
    Jako sam loše spavala, između 11:30 i 3 sam bila budna..., cice nula bodova, pms grčevi, mislila sam danas izmjeriti bazalnu da vidim dali mi je još uvijek povišena, ali nisam jer sam spavala samo 3,5 sati. Jučer sam bila žedna i pila sam pojačano (netipično za mene) i užasno mi paše mlijeko (isto netipično). Sad sam maznula sladoled od vanilije za doručak :/.
    Čekam cure da se jave s II pa radim listu.

Vlattka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Dobro jutro
    Danas ujutro i minus i menga, znaci 1. dc. Ne znam kako boldati dan preko Tapatalka:/ Jedina pozitivna stvar u toj prici je da sam zato bar mogla popiti tabletu protiv kandide, a toga bi se bilo dobro rijesiti prije trudnoce....

Poslano sa mog GT-I9060I koristeći Tapatalk

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

November, Vlattka . Natalie, da te stavim na listu?
    Posljednje uređivanje od tocekica : 06.06.2017. at 08:52

Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

November još je rano, vibram za petak da bude nešto!!

Vlattka žao mi je, novi ciklus, nova nada!

Kod mene i dalje bolne grudi (fibrocistične su, tako da to i nije neuobičajeni simptom za mene), jučer sam imala vodenasti iscjedak što je obično znak da M dolazi uskoro..

Vlattka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

November, Flowerburn, Tocekice, dok ne dodje, nikad se ne zna Drzim fige svima!

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Dobro jutro, cure! Nadala sam se drugačijem raspletu jučerašnjeg sadržajnog dana... :/

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

November, koji si test koristila?

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ajoj bas mi je zao!!!
    November rano je još. Vidiš kako je meni bio minus a 2 dana mi je već kasnila.

Tocekice, ma i ja razmišljam uzet čokoladice sad kad ovo potrošim ili možda jedan dan čokoladicu jedan dan tabletu, ne znam jel se može mjesat?

Ja neću na pregled još 2 tjedna jer zadnji put sam imala show program sa srcekom, došao sam u 7. Tj i nije se čulo i isprepadali me i kad u 8. Evo ga tako da ću čekati. Sad mi je tek kao 5.tj

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Vlattka prvotno napisa Vidi poruku
    November, Flowerburn, Tocekice, dok ne dodje, nikad se ne zna Drzim fige svima!

Citiraj dominikslatki prvotno napisa Vidi poruku

Tocekice, ma i ja razmišljam uzet čokoladice sad kad ovo potrošim ili možda jedan dan čokoladicu jedan dan tabletu, ne znam jel se može mjesat?
    Zašto se ne bi moglo miješati? Slobodno jedan dan jedne, a drugi dan druge (sastav je sličan, čokica ima manje folne kiseline ali u preporučenim granicama za T)

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

MM je kupio 3 testa, sva tri One step, košta jedan nekupnih 15 kn. Plastični, sa rozim poklopcem. Ovaj, duguljasta kutija http://static.chemtronbio.com/images...nancy-test.jpg
    U uputama piše da je osjetljivost 20, ali i da se radi prvi dan po izostanku M.

Kako god do službenog testa u petak više ne piškim!!!

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Nisam našla taj, ali za testove, a našla sam 2 (ista zemlja proizvodnje)
    11 Days Past Ovulation

Total Positive: 71.3% - Total Negative: 28.7% , 11 Days Past Ovulation
    Total Positive: 67.4% - Total Negative: 32.6%
    Znači postoji vrlo velika šansa da je lažno neg. (ništa bolje nisu ni 12 dpo, 13 dpo...,)
    Posljednje uređivanje od tocekica : 06.06.2017. at 09:53

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Niš ne kužim ovo zadnje što si napisala. To su statistike općenite za taj test ili za tebe?

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Hoću staviti listu? Jesu se sve cure javile s rezultatima?

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

bok ženske, eto ja konacno imam i vremena........jeeej...opet sam naravno citala zaostatke......i naravno nista nisam zapamtila tko,sta kako??? nezamjerite...samo sam skoknila da vas pozdravim...i kazem vam da sam krenula na dijetu i bacilase na trosenje kalorija.......
    definitivno mi se smanjila zaludenost sa trudnocom, zasto??? neznam...sace skoro godina dana kako intenzivno radimo na tome i već mi puna kapa...mala ce u skolu na jesen mislim da sam polako ludaa od svega... neznam sta me snaslo od same pomisli na sve suze lete, sto mi je bezveze....opet imam period napadaja histericnosti, ljutnje i cmizdravosti zasto neideee......
    nezelim doktorimaa....

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Stavljam listu

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

♥ lista za: 06.06.2017.♥

(ne)čekalice:
    Dominikslatki~~~~~~~~~~~~~~36.dc
    ll
    FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc

Odbrojavalice:
    tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
    Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~~23.dc
    Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
    Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
    KreMar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
    Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
    Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
    Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~2.dc
    Vlattka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1.dc
    Posljednje uređivanje od sarasvati : 06.06.2017. at 13:04

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Nadam se da nije fulano nešto!

Natalie, vidjela sam da te tocekica pitala želiš li na listu, nisam te stavljala prije tvog odobrenja i info o dc.

Marle, Munkica i ostale cure gdje ste?

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Evo me

Dođem i pogledam nabrzaka novosti. Kod mene nema ništa novoga. I nemam baš inspiracije. Idući tjedan na konzultacije s doktoricom da ugovorimo protokole IVF-a.
    Pokrivamo dane koje sam ocijenila kao plodne, ali se ne nadam. Čak mi se ne da ni trakice koristiti. Ionako dr. kaže da nisu baš pouzdane.
    Srećom, manje mi je zlo. Na pameti mi je samo more...

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Jutro! Kava!

Mene muče grčevi, kao pred M, i bol u donjem dijelu leđa. Noćas su me čak 2x probudili grčevi. Na trenutne sam tužna jer sam uvjerena da ću u petak opet pišnuti minus, a ostalo vrijeme koristim radeći planove što ću sve raditi za ljeto a ne bih mogla da je plus.

Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Dobro jutro cure! Kavica!

Ja sam se jutros probudila s jačim spottingom što znači da će tijekom dana krenuti i M...

I to je ustvari OK, za tjedan dana MM i ja idemo na godišnji u inozemstvo 10-ak dana, tak da će mi dotad taman M prestati, i moći ću se opustiti, baš nam treba jedan pošteni odmor!

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Jutro! Kava!
    .
    Hvala na kavici .
    Grčevi te mogu mučiti i u T. Osobito na početku t(prije nego što ti kasni) možeš imati jake bolove menstrualnog tipa(nisam mogla hodati) + jajnik na kojem je žuto tijelo zna boliti (ja sam imala osjećaj kao da će se raspuknuti), druga T me nije bolila .

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Flower, kad krene onda samo napiši, za sada te ostavljamo na nečekalicama . Lista stiže

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

lista za: 06.06.2017.

(ne)čekalice:
    Dominikslatki~~~~~~~~~~~~~~37.dc
    ll
    FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
    tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc

Odbrojavalice:
    Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~~24.dc
    Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
    Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
    KreMar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
    Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
    Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
    Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3.dc
    Vlattka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~2.dc

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj sarasvati prvotno napisa Vidi poruku
    Niš ne kužim ovo zadnje što si napisala. To su statistike općenite za taj test ili za tebe?
    Za taj test, zapravo za testove s interneta osjetljivosti 20 miu (i to dva rezultata ovisno s koje stranice su naručeni), Ovaj koji je November koristila je kinez i najbliži je tim testovima...(ostali su proizvedeni u SAD-u ili UK-u).
    A sad, 14 dpo, test neg, grudi nula bodova, pms grčevi, jučer par kapi prozirnog vodenastog iscjedka, PMS, razdražljivost, više nisam napuhnuta te imam osjećaj samo što nije M (stavila sam uložak).

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

A na kojem jajniku je meni žuto tijelo ako je punkcija bila na oba? :D

Žigaju me inače oba jajnika.

Točekice, nije gotovo dok nije gotovo.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

November - ne znam jel to stvarno pitanje ili ne, ali odgovoriti cu ti. Ti sigurno nemaš žuto tijelo trenutno
    Kad opet radis test?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Mona nije stvarno pitanje, znam da ga nemam, ali sam mislila pošto uzimam progesteron da se možda na oba jajnika stvara. Jel se uopće stvara ili to nema veze s progesteronom?

Test službeni je u petak.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Ne, ti ga nemaš kao ni ja. I da si trudna bila bi bez njega i zato se uzima progesteron u velikim dozama nakon IVF (jer ga nemamo prirodno). Žuto tijelo ti je zapravo onaj folikul koji je puknuo u ovulaciji i ostao u jajniku te proizvodi progesteron. Posto je nama folikul punktiran ranije, nema žutog tijela.
    Kasnije u trudnoći kad se stvori posteljica ona stvara progesteron pa se moze prekinuti sa terapijom.
    Ajde držim fige za petak, a ne bi rade betu izvadila?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Bi, radije bi betu, ali su mi rekli da radim test i javim.

Mogla bih jedino na svoju ruku. Ali neću. Neda mi se ići do svoje gin po upitnicu, a neda mi se ni plaćati privatno.
    Ako test pokaže plus, onda ću ići ionako.

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Jutro svima!

Napokon smo dobili odobrenje od osiguranja da možemo krenuti s IVF-om. U 8. mjesecu kad se vratimo s godišnjeg imamo konzultacije sa savjetnicom/babicom koja će nam objasniti sve praktične stvari (davanje inekcija, detalje postupka, moramo odlučiti što s neiskorištenim embrijima/jajnim stanicama/spermijima). I čini se da krećemoooo
    Imamo pravo na 5 pokušaja po djetetu do mog 45. rođendana. Mislim da se to odnosi samo na IVF/ICSI, a da se FET ne računa u pokušaje, ali to još moram provjeriti.

A do tada odbrojavam s vama

November, petak stiže brzo
    Tocekica, još nije gotovo! Inače imaš tako kratke cikluse?
    Posljednje uređivanje od Munkica : 07.06.2017. at 10:20

Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Citiraj tocekica prvotno napisa Vidi poruku
    Flower, kad krene onda samo napiši, za sada te ostavljamo na nečekalicama . Lista stiže
    Evo krenula je tako da sutra pišite 2.dc.

Mene još uvijek užasno bole grudi, i boljet će me sigurno još i sutra, ustvari krenu boljeti par dana PRIJE ovulacije..nekako mi se to ne sviđa (a da ne govorim da nije ni zabavno od 30 dana ciklusa 18 dana imato natečene i bolne grudi).

November, pratim vašu ivf priču, nekako mi se čini da ćemo i mi od jeseni..

Ustvari, trebala bih se naručiti na HSG, međutim kako se to radi 8-10 dan ciklusa, ovaj ciklus sam baš u te dane na putu, tako da mogu tek idući ciklus.. prije HSG-a treba obaviti briseve, jel? da barem to obavim ovaj ciklus...

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Da, obavezno brisevi prije HSG. Ne treba baš biti 8-10 dc, može biti i kasnije pod uvjetom da još nije bila ovulacija. Ne sjećam se točno al mislim da sam ga ja radila na 12. ili 13. dc.

Munkice super da krećete. To je dobar osjećaj.

Meni je ovaj moj prvi postupak tako nekako proletio, sve mi je u nekoj magli, kao da nisam ni bila.

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Lijepi pozdrav svima,
    kao prvo čestitke Dominikslatki na plusiću . I dalje vas pratim skoro svakodnevno ali mi još nismo krenuli bebit pa se zato nisam javljala od zadnji put kada sam vas pitala za cervikalne briseve. Uglavnom nalazi su mi ok i trebala bih na sanaciju ektropija ilitiga ranice. Zanima me ako zna koja od vas da li je mjesec dana nakon tog zahvata prerano za krenut radit na bebi? Naime stvarno mi se više ne čeka, ja bi što prije krenula u nove pobjede Sretno svima i da što prije ugledate plusiće

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Munkica prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro svima!
    Tocekica, još nije gotovo! Inače imaš tako kratke cikluse?
    ma svakakvi su mi ciklusi između 26-32 dana i zadnjih mjeseci bliže 26-27 nego duži, ali znam da sam O imala 11 DC (po temperaturi LH trakici) i očekujem svaki čas. Najdulje mi je luteinska faza trajala 16 dana...a to je prekosutra.

Mona nije stvarno pitanje, znam da ga nemam, ali sam mislila pošto uzimam progesteron da se možda na oba jajnika stvara. Jel se uopće stvara ili to nema veze s progesteronom?

Test službeni je u petak.
    Jesi li sigurna da su to jajnici, a ne ligamenti ili nešto treće? Čim imaš grčeve, bol se može reflektirati i na druge organe i nadražiti ih (npr. kad imaš menstrualne grčeve pa moraš na WC). Žuto tijelo se ne stvara od progesterona, on stvara progesteron. Ja sam jako pozitivna što se tiče tebe, ovaj test koji si napravila je bio prerano pišnut .
    Citiraj FlowerBurn prvotno napisa Vidi poruku
    Evo krenula je tako da sutra pišite 2.dc.

Mene još uvijek užasno bole grudi, i boljet će me sigurno još i sutra, ustvari krenu boljeti par dana PRIJE ovulacije..nekako mi se to ne sviđa (a da ne govorim da nije ni zabavno od 30 dana ciklusa 18 dana imato natečene i bolne grudi).

November, pratim vašu ivf priču, nekako mi se čini da ćemo i mi od jeseni..

Ustvari, trebala bih se naručiti na HSG, međutim kako se to radi 8-10 dan ciklusa, ovaj ciklus sam baš u te dane na putu, tako da mogu tek idući ciklus.. prije HSG-a treba obaviti briseve, jel? da barem to obavim ovaj ciklus...
    Sutra pišem 2 DC. .
    Posljednje uređivanje od tocekica : 07.06.2017. at 11:42

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Jutro cure. Vidim da ste se raspisale pa idem citati zaostatke. November drzim fige da bude plusic u petak.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Kupila sam prenatal cokoladice i moja frendica i ja smo ih degustirale...jako su fine.
    Posljednje uređivanje od tocekica : 07.06.2017. at 21:59

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Jutro, kofiiii!

Od jučer popodne me grči maternica ali pošteno, baš onako probada. Imam osjećaj da mi M odgađaju samo utrići.

Sutra piš. Jao.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

November, .
    Lista stiže oko 10 (kada se cure jave s novostima) .
    Evo, ja prijavljujem 15 DPO i neg test. Jučer kad sam došla doma dočekao me iskorišten testić na kojem se pojavila linija u toku dana(vjerojatno evap). Ali danas opet neg, čisti kao bijeli snijeg . Cice nula bodova, samo me malo bradavice svrbe i bole, imam osjećaj kao da će mi svaki čas doći M pa već drugi dan imam uložak, iscjedak mi je bijeli i rastezljivo gumast, zanimljivo da mi spottinga još nema :/.

Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Jutro cure! Kod mene već druga kavica!

tocekica, drži se, nije gotovo dok ne dođe!
    November, grliiim!

Možda će zvučati čudno, ali ja nekako volim ovaj osjećaj kad dobijem M, nekako se smirim, misli mi se razbistre, počnem razmišljati o dobrim stvarim u životu, više nisam napuhana i sve je nekako OK!! Baš osjetim veliku promjenu raspoloženja od prije par dana kad sam bila u PMS-u i režala na sve oko sebe, i MM jadan to sve mora trpiti

Ja sam baš jučer kupila novu bočicu folne, ali sad kad čitam vas privlače me te čokoladice

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj FlowerBurn prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam baš jučer kupila novu bočicu folne, ali sad kad čitam vas privlače me te čokoladice
    jako su fine , ali jako male (kao trećina kinder štapića). Baš sam komentirala s frendicom da je to ok jer ako ti je zlodnjikavo onda ti je problem pojesti veću količinu čokse. Dobro je što je tamna (ali nije gorka), nije masna ni preslatka (baš paše uz jutarnju kavu).

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Jutro svima

Nekako ne vidim poantu u tabletama s okusom osim za malu djecu. To mi spada u kategoriju čips s okusom pizze. Nit' je pizza nit' je čips. Radije kupim poštenu čokoladu pa pojedem kockicu uz tabletu Ali to sam samo ja....

November, držim fige

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Munkica prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro svima

Nekako ne vidim poantu u tabletama s okusom osim za malu djecu. Ali to sam samo ja....

November, držim fige
    Ovo je meni super jer se sjećam koliko sam se napatila dok sam bila t a morala sam uzimati te vitamine jer mi je bilo zlo od njih. a ovo nije okus, ovo je prava čoksa
    Posljednje uređivanje od tocekica : 08.06.2017. at 10:47

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

lista za: 08.06.2017.

(ne)čekalice:
    Dominikslatki~~~~~~~~~~~~~~38.dc
    ll
    tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
    Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~~25.dc

Odbrojavalice:
    Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
    Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
    KreMar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
    Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
    Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
    Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
    Vlattka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3.dc
    FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~2.dc
    Posljednje uređivanje od tocekica : 08.06.2017. at 10:52

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Bok! U intenzivnijem sam poslu, ali sam sve procitala.
    Tocekice, svi znamo da nije gotovo dok M ne dođe (a nekad ni tada nije gotovo), ali ta bjelina nije nesto super.

Ja sam okrugla kao balončić i mogla bih jesti od 0-24.

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Curke moje, evo mene na kavici.
    November držim fige za sutra!!
    Tocekice znaš koje je pravilu tu.. trudne smo dok se ne dokaze suprotno !

Ja sam se tek 23. Naručila na pregled, poludit ću tad.

Tocekice ti si rekla da te 2. Trudnoća nije bolila ili?
    Mene je prva strašno bolila ali sve, a i sad me počne boluckat dok duže stojim ili nosim malu.
    Nadam se da neće jače.. nadam se da sam sve isplatila na prvoj

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •